Uitstekende partij!

Onlangs heeft TOC kantoorinrichting pennen besteld bij Pinkcube. Sowieso heel tevreden over de geleverde pennen zelf en de bedrukking, maar vooral ook over de communicatie. Pinkcube reageerde snel en was heel duidelijk over wat ik kon verwachten. Heeft ook goed meegedacht over een bepaalde kleuraanpassing. Goeie partij, echt een aanrader!

Uitstekende partij!

Onlangs pennen besteld bij Pinkcube. Sowieso heel tevreden over de geleverde pennen zelf en de bedrukking, maar vooral ook over de communicatie. Pinkcube reageerde snel en was heel duidelijk over wat ik kon verwachten. Heeft ook goed meegedacht over een bepaalde kleuraanpassing. Goeie partij, echt een aanrader!

Snelle service en snelle reactie

Er wordt snel gereageerd door de medewerkers als je een vraag hebt, de producten zijn mooi en de service is snel, een aanrader dus!

Prima en kundige service!

Ik ben uitstekend geholpen, zowel per mail als telefonisch. Niets op aan te merken.

Kwalitatief, correct en snel!

Kwalitatief, correct en snel!

Top service, snelle levering

Hadden last minute nog zakken nodig voor een beurs. Pinkcube werkt met een snel en gemakkelijk programma om offertes te maken en indien nodig aan te passen via een ontwerper. Ook service na verkoop verliep telkens vlot en werd zeer snel geholpen. Ook het geleverde product is zoals afgesproken en van goede kwaliteit. Wij bestellen hier zeker opnieuw!

PRIMA

Mooie jasjes, de kwaliteit is supergoed. Drukwerk van logo met duidelijke voorbeelden was snel gemaakt. Na de bestelling is het snel geleverd!

pinkcube heeft mijn bestelling snel en correct verwerkt en opgestuurd! Heel tevreden!

snel en correct verwerkt en snel opgestuurd!

Super snel en mooie kopjes

Top service en op tijd. Alles top

Snel, volgens afspraak

Zeer snelle reactie en een eerdere levering dan aangegeven!

TOP!

Goede kwaliteit en snelle levering, ik ben fan :-)

Super tevreden met de lekker schijvende pennen

Super tevreden met de lekker schijvende pennen. De opdruk zit er ook heel netjes op. De pen schrijft super lekker.

Goede en snelle service

Een zeer goede en snelle service. Snelle reactie op vragen via de mail. Ook de levering is vlot en het product voldoet aan de verwachting.

Difficult or impossible to do better ...

Order placed easily, validation of the proof and follow-up were also very easy, very fast production and shipping too. The price is very attractive compared to other providers. Everything was top notch for me.

Snelle antwoorden, goede service!

Heel goed en snel geholpen. Elke mail werd snel beantwoord. Er was even wat verwarring over het ontwerp, maar ook dit is snel en accuraat opgepakt en opgelost. Sneller geleverd dan verwacht, goede kwaliteit!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding . UItstekende Customer Service!

zeker aanbevolen.

Snel en nauwkeurig

Zeer tevreden over Pinkcube. Ruim assortiment, goed advies en zeer behulpzaam. Bedrukken is van goede kwaliteit.

Te late aflevering

Mijn jubileum was 11 maart waar deze tasje voor bedoeld waren. Oorspronkelijk zouden zij op tijd geleverd worden, maar helaas.

Klasse!

Polsbandjes besteld als promotie artikel en als gadget voor het meedoen aan een examen zelfverdediging/weerbaarheid. Makkelijk te ontwerpen, te bestellen en een snelle levering.

Goed contact en snel geleverd.

Bestelling snel geleverd en goed contact gehad met Pinkcube. Alles gaat online en automatisch, maar bij vragen is er persoonlijk contact.

Snel, goed en mooi uitgevoerd!

Alles liep helemaal soepel van aanvragen offerte , drukproef en vervolgens snelle levering. Ervaring leert dat ook het doorvoeren van wijzigingen vlot wordt afgehandeld. Een erg fijn bedrijf om je gepersonaliseerde spullen te bestellen!

Ik kreeg direct antwoord en er werd direct een ontwerp bezorgd.

Een hele fijne ervaring!

Professionele support en advies. Klantenservice heeft keurig geregeld dat wij de bestelling via Express levering op tijd geleverd te krijgen,

Very good customer service

Everything was really smooth from the beginning never had to wait for an answer and product received in top condition and looks exactly as the preview we got. Thumbs up and anytime again.

Duidelijke bedrukking en communicatie, snelle levering

Ik kwam via Google uit op pinkcube. Wilde graag pennen laten bedrukken, site werkt makkelijk, je krijgt snel via de mail een proefdruk te zien, welke nog aan te passen is. Duidelijke communicatie en snelle levering. De pennen schrijven fijn!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.