Afspraken zijn nagekomen, fijn persoonlijk contact over de lay-out!

Ondanks dat de lay-out een aantal keren over-en-weer gegaan is ben ik zeer tevreden met de service. Afspraken werden nagekomen en vooral het persoonlijke contact is als zeer prettig ervaren!

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Wij bestellen al enige tijd materiaal via Pinkcube voor congressen en evenementen. Het personeel is vriendelijk en er wordt goed gecommuniceerd.

Hele mooi mokken geworden

Wij zijn blij met de mokken. Bedrukking ook mooi.

Ze zijn prachtig geworden

Ze zijn prachtig geworden, heel hartelijk bedankt. Het was even een heen en weer verkeer met de kleur en type pen maar we zijn er goed uitgekomen en wij van Evean Acht staten zijn er blij mee. En zoals een bewoners zegt: de tekst klopt helemaal!! Wat een compliment is dat!

Gebruikersgemak door Pink uitgevonden

Het zeer makkelijk zoeken, vinden en ontwerpen van een artikel is echt een eitje. De producten zien er zeer goed uit en ik heb inmiddels meerdere keren artikelen besteld. De goederen worden best snel bezorgt en mocht er toch een vertraging zijn, wordt je direct op de hoogte gehouden met de nieuwe leverdatum. En dat is dan slechts een paar dagen later of zo. Uit ervaring weet ik dat het dan nog voor die datum bezorgt is. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen. Een lang verhaal kort.... Zeer tevreden en blijf lekker items afnemen waar nodig. Ik geef een 9 als cijfer. Waarom geen 10 ? Er moet altijd wel iets te verbeteren zijn al weet ik nu even niet wat. (niemand krijgt van mij een 10 hoor ;-)

Snelle levering, prima product

Snel contact, goede levering, product zoals we wensten

Goede kwaliteit muts voor het geld, snelle levering en goede bedrukking

Goede kwaliteit muts voor het geld, snelle levering en goede bedrukking!

Heel tevreden

Van begin bestelling tot bezorging alles naar wens gegaan

Super tevreden

Ik was bang dat de bestelling te laat binnen zou komen voor het event waar we ze eigenlijk voor nodig hadden. Ik ben goed geholpen en de keycords kwamen zelfs een week eerder binnen waardoor wij ze toch nog op tijd binnen kregen!

Zeer goede klantenservice

Was positief onder de indruk van de klantenservice en de opmaat gemaakte producten

Helemaal top!

De bidons die we bij Pinkcube hebben besteld zijn helemaal top en nog sneller dan beloofd binnen.

Snelle service, mooie kwaliteit

Ik heb pennen en tassen besteld met opdruk. Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van het drukwerk en de leversnelheid! Ik zou hier mijn volgende bestelling zeker weer doen!

Mooie fles en bedrukking staat er goed op!

Fijne samenwerking! Het was nog even puzzelen hoe en wat we het beste op de fles wilde hebben en daar hebben zij goed bij geholpen. Dank

Betrouwbaar adres om je promotieartikelen te bestellen

Snel, goed en prettig contact met de medewerker van Pinkcube. Denken mee als een artikel niet voorradig is, en komen dan met een alternatief.

Snel schakelen en persoonlijk contact

Wij hebben fijne ervaringen met Pinkcube. Ze leveren snel, de lijntjes zijn kort en ze denken graag met je mee. Onze ski jassen en ski mutsen zijn een succes!

snel, kwaliteit, gewoon super

500 bieropeners besteld! Ze waren binnen 5 dagen (weekend erbij) geleverd en dan nog prachtig graveert!!

Goed product en levering volgens planning

Snel en eenvoudig geregeld!

Mooie pennen

We hebben 2 verschillende pennen met logo en naam van onze vereniging laten zetten. Super snelle reactie en levering.

Goed in contact, meedenken en top product

Al meerdere keren producten besteld. Altijd tevreden en erg blij met de meedenkende helpdesk. Kom er zeker terug.

Goede service en mooie bedrukte producten

10 redenen op bij Pinkcube te bestellen: - Op de chat krijg je snel antwoord op je vragen. - Pinkcube denkt met je mee. - Er is veel keuze in producten - Er zijn verschillende druktechnieken. - Het is een makkelijke website om iets te bestellen. - De producten hebben een uitstekende kwaliteit. - Je wordt goed op de hoogte gehouden na de bestelling. - De producten worden netjes ingepakt - De bestelling wordt snel verzonden. - Ze bieden verschillende betaalopties aan.

Supermakkelijk met bestellen en snel geleverd Top!!

Levering loopt mis.

De bestelling is reeds lange tijd geleden geplaatst. Het ontwerp werd snel geleverd en bevestigd, maar ik wacht nog steeds op de levering via UPS. Deze levering is reeds verschillende keren verplaatst door de leverancier en uiteindelijk werd deze na 1 keer aan te bieden terug gestuurd naar Pinkcube.

Mooie pennen ontvangen helemaal naar onze zin.

Het was even zoeken op de website hoe we de bestelling moesten doen, maar we zijn heel tevreden van het resultaat. Alleen maar positieve reacties.

Hartelijk dank voor de hulp bij mijn bestelling. Alsook werd ik snel geholpen bij mijn keuze.

Top service met een klein verbeterpuntje

100 bedrukte flessen besteld via Pinkcube. Voorafgaand had ik het ontwerp snel binnen en kon ik makkelijk bestellen. bestelling zou eerst na het weekend komen. Na een belletjes kon dit toch nog verschoven worden naar de vrijdag voor het weekend. Daarnaast kwamen we er bij de levering achter dat er 1 fles ontbrak. Volgens de offerte wel daadwerkelijk 100 flessen doorgegeven. maar 99 gekregen. De laatste fles wordt nu nog later geleverd. Al met al wel wat puntjes die nog beter kunnen maar ben wel erg tevreden over de kwaliteit en de snelle reacties via mail of telefoon. Zou zeker nog eens terug komen bij dit bedrijf.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.