Super goed geholpen en snel!

Maarten heeft ons enorm snel en efficient geholpen! Erg blij met de geleverde service voor ons kerstgeschenk aan al onze vrijwilligers!

Goede en duidelijke communicatie. Mooi ontwerp en snelle levering! Helemaal tevreden!

Goed geregeld van a tot z

Goede service en het juiste product geleverd gekregen

Veel keuze, makkelijk bestellen, snel bezorgd en mooie duimstokken met logo

Er is veel keuze, zelfs voor duimstokken. De uiteindelijke keuze was snel gemaakt en ik ontving heel vlot de proefdruk. Wat wijzigingen in de PMS kleuren, bestellen en een kleine week later geleverd. Goed verpakt en mooie compacte en stevige duimstokken met ons logo en prachtig op! Blij mee!!

mooi product, overzichtelijke website en snelle levering

wij zijn er blij mee! ga zo door

super service en snelle afhandeling

heerlijke communicatie, houden we van. Snel schakelen, snelle proefdruk!!!

Kwaliteit én een goede service

De producten die we bestellen zijn van goede kwaliteit. De service is zeer goed (snelle reactie op vragen etc.) en de levering is op de afgesproken datum. Fijne leverancier!

goed genoeg

Fijne ervaring. is niks mis mee. vind het alleen jammer dat ik een tekst er op had laten zetten. deze heb ik ook als voorbeeld gekregen. en uiteindelijk is hij zonder tekst gedrukt.

kwalitatief en snel geleverd

Fijne klantenservice betreft mijn dringende vraag omtrent verzending. Fijne site en overzichtelijk hoe alles geregeld moet worden. Zending was snel en netjes en het product was van goede kwaliteit.

Snelle reactie en levering

communicatie en en reactie is goed verlopen

Prima ervaring

De bestelling is goed verlopen. De diverse contacten met medewerkers ging heel goed. Wij zijn goed geholpen.

Super snelle hulp en levering

Wegens een spoed opdracht contact opgenomen om zeker te zijn van snelle levering. Zonder extra kosten deze spoedbestelling kunnen maken. Vrijdag middag om 5 uur betaald, het ontwerp na een half uurtje gekregen en gelijk goedgekeurd. Op woensdag ochtend werden de chocolaatjes met ons logo zoals afgesproken netjes geleverd! En ze waren lekker !

Kwaliteit zoals het hoort....

Mijn vaste contactpersoon van Pinkcube was op donderdagmiddag niet aanwezig, maar zijn collega heeft het perfect afgehandeld. Er was een deadline voor mijn opdrachtgever, maar Pinkcube durfde het aan en met een goot succes. De pennen zijn van hoge kwaliteit & de gravering is magistraal. Zo maak je opdrachtgevers blij! Bedankt voor de fijne samenwerking en dat we nog vele orders en deadlines tegemoet gaan... Pinkcube zijn jullie niet alleen, dat zijn we SAMEN!

Snelle levering, topproduct!

Heel internet afgezocht om het juiste product te vinden. Volgende keer begin ik met zoeken bij jullie. Super geregeld!

Hele toffe giveaways voor events!

Voor een event waren we op zoek naar leuke branded giveaways. Dit pakje Sportlife was was een succes tijdens het event. Snelle levering, goed contact en helemaal tevreden met het eindresultaat.

Snel en kwaliteit

Voor ons 25 jaar bestaan paraplu's besteld met 2 verschillende logo's. Goed geholpen door medewerkers en bestelling was snel binnen. Prima en voor herhaling vatbaar!

Goed geholpen maar slechte kwaliteit

Voetbalvereniging 50 bedrukte bidons gesponsort. Bidons zijn nu 3x gebruikt en de helft van de opdrukken al kwijt. Zonde!

Super goed geholpen

Zeer snel geholpen Proficiat hiervoor De tassen zien er super uit Mijn patiënten zullen tevreden zijn

Snel en goed geleverd!

Ik bestel elk regelmatig een presentje voor onze medewerkers en weet dat Pinkcube altijd goede prijzen heeft en lekker snel levert.

Tevreden

Tevreden over het product en de afhandeling hiervan. Ik had nog een vraag en de klantenservice was goed bereikbaar en had direct antwoord op mijn vraag. Bezorging was zelfs sneller dan afgesproken.

Snelle en duidelijk service waardoor we een prachtig product in zeer snelle tijd binnen hadden!

We hadden niet veel tijd voor het realiseren van de keycords. Op Pinkcube zag ik dat het mogelijk was om een persoonlijk ontwerp te laten maken en op tijd binnen te hebben. Het team heeft ons hier goed in ondersteund waardoor we in zeer snelle tijd een prachtig product binnen hadden. Bedankt!

Zeer goede service en heel vlugge levering

Heel snelle levering. Goede hulp bij contactcenter. Goeie prijs garantie.

Een persoonlijk cadeau!

Een leuk idee om uit te delen, mee te nemen, iemand te bedanken. Heel persoonlijk en nog lekker ook. Houdbaar en verzendbaar, dat vind ik ook belangrijk.

Snel geleverd en netjes het logo verwerkt op het product

Snelle levering en logo netjes geplaatst op product

Super mooi product, boven verwachting !

Het contact was prima, alles is snel en soepel verlopen. We zijn goed geinformeerd! Communicatie verliep prima en het was heel duidelijk hoe het product er uiteindelijk zou gaan uitzien met het logo er op gedrukt. Zeer tevreden met het product en de levering en alles is conform afspraak verlopen!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.