makkelijk te bestellen. snelle levering

De website werkt snel en makkelijk en is overzichtelijk, de bestelling is goed en netjes op tijd bezorgd

Klantvriendelijk

Op alle mogelijke manieren werd ik tegemoet gekomen in de vragen die ik had. Was voor mij de 1e ervaring met Pinkcube.

Knappe service

Levering sneller dan verwacht

Duidelijk snel en goed.

Product was prima maar communicatie en service was erg slecht

Bedrukte flessen besteld, flessen waren prima maar de opdruk was niet zoals de preview. Communicatie hierna was erg onvriendelijk en niet netjes. Geen aanrader om hier iets te bestellen, in het vervolg bestellen wij ergens anders

Prima product, snelle levering!

De levering was binnen een paar dagen en de pen van prima kwaliteit.

Prima product, snelle levering!

De levering was binnen een paar dagen en de pen van prima kwaliteit.

logo kleiner dan mijn bedoeling was

ik had verwacht dat het logo en de tekst wat groter zou zijn, nu is het niet echt representatief. was iets groter mogelijk geweest of is dit standaard?

Bestelproces is snel doorlopen, we hebben zeer snel een proefdruk ontvangen en de producten zijn snel verzonden! Goede service!

Wij hadden 45 chocoladeletters met ons logo erop.Goed geholpen en netjes ontvangen. Wij kunnen nu onze buddy’s van Running Blind een bedankje overhandigen omdat ze altijd klaar staan om ons vrijwillig te begeleiden tijdens het hardlopen en Nordic Walking. Een aanrader!!

TOP! Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

De levering van PinkCube is heel snel. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding echt super!

Geweldig!

De pepermuntjes zijn super mooi bedrukt, ze waren snel geleverd en smaken goed! Zelfs 2 dagen voor de geschatte leverdatum! Ik zou hier zeker vaker bestellen. De pepermuntjes in een creditcard vorm houder zijn echt gave klantkadotjes.

Uitstekende service & top resultaat!

Heel content van onze grote bestelling!

Zeer vlotte bestelling en levering volgens afspraak.

Ik deed een nabestelling en mijn vorige proefdruk was bewaard door Pinkcube. Bestelling verliep dus super vlot, in minder dan 5 minuten.

Fijne communicatie en snelle levering

Communicatie via de mail ging vlot en aanpassingen werden snel in gang gezet.

goede snelle service

Goede telefonische informatie

Prima site, pennen naar wens

Alles prima alleen levertijd was iets langer dan gewenst en UPS had de pennen 2x niet afgeleverd, ze gaven aan dat ons adres niet bestond of dat we verhuisd waren. Geen idee waar ze dat op baseren. Wij zitten hier al 15 jaar en er is nog nooit een postbezorger geweest die ons niet gevonden heeft. Uiteindelijk is het gelukkig goed gekomen.

Perfecte caps geborduurd

Caps besteld met ons bedrijfslogo. Netjes gedaan. Snelle offerte en afhandeling. Aanrader !!!

Super snelle levering, top product

Er wordt meegedacht, er is super veel mogelijk. De levering is snel. De pennen die ik besteld heb zijn betaalbaar en schrijven ook fijn.

Snelle service, en goede kwaliteit. Heb een jaar geleden pennen met logo besteld en wou dezelfde pennen weer bestellen. Zonder enige moeite gevraagd in diezelfde mail of ik die bestelling nogmaals kon ontvangen. Binnen een paar dagen had ik het binnen. Top!

Snelle levering Correcte prijs Snel antwoord op vragen

Snelle levering Correcte prijs Snel antwoord op vragen

KLANTVRIENDELIJK en zeer gemakkelijk te bestellen.

Het bestelproces tot aan de levering verliep zeer vlot en gemakkelijk. Er werd pro-actief meegedacht met het ontwerp. Het product was ook snel geleverd. Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.

Mooi product voor een scherpe prijs

Snelle levering en een top product

Super snelle service

Een groot aantal mutsen in verschillende kleuren met borduring besteld en deze zijn snel bezorgd, zien er super uit en met perfecte service geleverd. Ze zijn zo gewild dat ik nog een keer heb moeten bestellen.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.