Goed contact, heldere communicatie en snelle levering, erg tevreden!

Goed contact, heldere communicatie en snelle levering, erg tevreden!

Zeer Goed voor alle beginnende starters!

Prijs en kwaliteit zitten jullie zeer oké !!! En Els jonge starter wil je direct kunnen beginnen en dat kan je! Omdat het zo snel geleverd is echt top aan te bevelen !!!

Snelle levering en heldere communicatie

Er werd goed met ons meegedacht over het ontwerp, en ook onze aanpassing werd snel verwerkt. Met het eindproduct gaan we veel kinderen blij maken!

Snel handelen en snelle bezorging

Alles was op het moment van regelen goed geregeld. Het advies, service en bezorging was helemaal top top top!

Zeer vlotte, verzorgde en snelle levering. Bedankt

Zeer vlotte, verzorgde en snelle levering.

Duidelijke communicatie en snelle service.

Fijne interactie mbt ontwerp en levering, voor een "prettige" prijs!

Persoonlijk en super service waardoor last-minute levering helemaal goed kwam!

Product zag er helemaal volgens afspraak uit en ben goed geholpen met een last-minute opdracht. Top!

Topservice!

Zeer goede communicatie en service. We werden ook goed op de hoogte gehouden!

Snel en nette afhandeling

Goede kwaliteit Tasjes.

De draagtas heeft een goede kwaliteit en is stevig genoeg om er meerdere zware dingen in te doen. Bedrukking is er duidelijk en netjes gedaan. Levering was met 5 werkdagen thuis bezorgd (250 stuks).

Een verademing, makkelijke website en snelle levering

Het is een mooi product, kwalitatief goede uitstraling om weg te geven.

Goede kwaliteit en snelle levering

Het bestelproces is simpel en binnen no-time had ik het ontwerp in de mail. Na goedkeuring heb ik de bestelling snel ontvangen.

Ik heb op heel kort termijn een bestelling kunnen plaatsen en geleverd gehad zoals afgesproken. De kwaliteit van het product met bedrukking was perfect.

Kwaliteit product voor een mooie prijs

Goede kwaliteit bedrukte producten tegen een eerlijke prijs en ook mogelijk in kleine oplage. Communicatie over de ontwerpen verliep prettig. Aanrader!

WAT EEN SNELHEID, TOP!

Wat een TOP service, kwalitatief goed product en binnen één dag waren de pennen bedrukt met logo en bezorgd. Sneller kan haast niet... Super bedankt.

uitstekende service!

Snel en goedkoop! Deftig kwaliteit

Met aandacht en zorg geeft Pinkcube ruimte aan eigen creativiteit. In verbinding, in een samen.

Mijn pennen besteld, een voorstel binnen een dag per mail. Ik twijfelde, zou ik een ander logo gebruiken? Een persoonlijke vriendelijke reactie per mail kreeg ik terug. Geen druk op de ketel, wel mogelijkheden dat ze meedachten met het bedrukken. Een week later belde ik, kon sparren met een medewerker in alle rust en ze dacht mee. Kon even leunen op haar expertise. Ik kreeg vertrouwen in het vertrouwen dat ze gaf. En jawel, blij met het mooie ontwerp. Dankjulliewel, chapeaux!

Pennen supersnel geleverd

Vraag avonds een offerte, die kreeg ik direct. Volgende dag bestelde ik 100 pennen en de dag daarop had ik ze al binnen. Mooier nog dan op het scherm. Zo snel had ik niet verwacht.

Heel vlotte én correcte service, aanrader !

Heel vlotte én correcte service, aanrader !

Goed en snel geholpen

Goede technische ondersteuning gekregen voor de opdruk. Snelle levertijd, mooie kwaliteit

TOP!

Snelle en goede service, niets op aan te merken!

Goede kwaliteit!

Ipv visitekaartje pennen laten bedrukken voor mijn zorg onderneming. Overal vallen ze goed in de smaak .

Super snel en goedkoop top

Super snelle en mooie levering

Snelle reacties op mail.Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit mutsen

Laatst heb ik de gebreide muts met fleece gekocht. Deze mutsen zijn van mooie kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is boven verwachting!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.