Erg snelle en vlotte service!

Op vrijdagavond een bestelling geplaatst, na 20 min een eerste ontwerp toegezonden gekregen. Daarna bestelling officieel geplaatst. Een week nadien de bestelling al ontvangen op kantoor, bijzonder snel!

Mooi product, snel geleverd

We hebben recent 300 bedrukte pennen besteld. Product was precies zoals we het graag wilde, zelfs met de extra opmerking was goed rekening gehouden. Binnen 2 dagen na goedkeuren van het ontwerp hadden we ze binnen. Erg tevreden!

Goede kwaliteit en snelle levering.

De spullen die ik voor onze organisatie heb besteld zijn altijd van goede kwaliteit en snel geleverd. Bij gebrek aan voorraad of dergelijke wordt altijd netjes telefonisch contact opgenomen.

Snel en goed!

Op maandag een ontwerp laten maken. Eén aanpassing gevraag en binnen uur was alles al geregeld. Op donderdag werd alles netjes bezorgd. De Bidons met opdruk zien er echt heel mooi uit.

Slechte kwaliteit

Was een spoedzending maar kon kreeg het een dag later binnen ( had het die middag nodig) door technische storing. Tijdens het uitdelen ontdekte ik dat de afdruk niet centraal was en de tekst op de ene tas was lichter afgedrukt dan op de andere. Baalde enorm omdat Ik het pas zag met het uitdelen en ik ze niet meer terug kon innemen. Geen volgende keer voor mij.

Pinkcube heeft me uit de brand geholpen

Door m'n eigen stomme fout heb ik te laat mijn artikelen besteld. Gelukkig hebben alle collega's van Pinkcube geprobeerd om alternatieven te zoeken die z.s.m. geleverd konden worden. Ik ben de collega's van Pinkcube erg dankbaar gezien zij m'n event hebben gered!

Mooie pennen maar niet helemaal tevreden

De bestelling doen en het verzenden ging erg efficiënt. Van de 2.500 geleverde pennen moesten we de helft nog vast schroeven. Ze vielen anders uit elkaar en sommigen waren al uit elkaar. Gisteren de eerste 100 pennen ingezet. Ongeveer 10% schrijft niet goed of stopt na kort gebruik. De rest doet het prima, maar 10% is toch meer dan waar wij rekening mee hadden gehouden. Ik denk dat we bij een volgende bestelling een andere pen zullen kiezen en bovendien het verzoek doen om alle pennen goed gemonteerd te leveren (wat eigenlijk standaard zou moeten zijn in onze beleving). De pen ziet er wel mooi uit en ligt fijn in de hand.

hele goede service en zeer tevreden met het product

hele goede service en zeer tevreden met het product een kleine opmerking over de verpakking - met het oog op sustainability hebben we dit product bij jullie besteld - bamboo ipv kunststof - echter waren de USB sticks in heel veel bubbeltjes plastic verpakt, dat viel een beetje tegen. Vandaar cijfer 8, anders was het een dikke 10 geweest

Sneller dan snel, en goed geregeld

Ik heb deze ontwerp op vrijdag 30-09 afgegeven en op dinsdag was er al een track-en-trace code beschikbaar. 100 stuks oplaadkabels bedrukken was dus een appeltje-eitje. met 5 werkdagen had ik het product al in huis. Ik ben tevreden! prijs-kwaliteit verhouding is ook goed, ik het praktijk zou ik geen 10E voor deze kabels betalen maar als relatiegeschenk en ook nog een met bedrijfsnaam is wel goed. Ik beveel het aan!

snel en correct antwoord, prima producten

Alles was helemaal in orde, op tijd geleverd, en vlotte communicatie. Top!

fantastisch geholpen .

Fijne ervaring geweest. Heel duidelijk en gemakkelijk . Snelle levering,TOP

Super tevreden

Ik heb al menige keren besteld bij pink cube en steeds alles naar verwachting.

super mooie pennen

voor onze bruiloft 23-09-23 als .bedankje 100 pennen besteld met gravering een blijvende herrinnering aan onze mooie dag voor elke gast. daaraan gebben ullie van pinkcube aan bijgedragen. super bedankt. warme gr gert en ricarda

Fijn dat er een chat mogelijkheid was, zo had je snel de juiste informatie.

Supergoeie ervaring!

Heel duidelijke site met een transparant bestelproces. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van het pakket, TOP! Onze chocoladen letters zijn heel goed verpakt en onbeschadigd toegekomen. Tot de volgende keer!

Goede, nette en snelle service!

Super snel geregeld, precies wat we nodig hadden.

Goede, nette en snelle service!

Super snel geregeld, precies wat we nodig hadden.

Super snelle en prima levering

Communicatie vooraf verliep erg goed. Het product is heel fijn en zijn er erg blij mee.

Top, snel en makkelijk!

Opnieuw bestellen is mega makkelijk en snel, ziet er ook precies uit zoals het voorbeeld.

Top geregeld en helemaal tevreden!

Snelle en open manier van communicatie. De digitale voorbeelden worden daadwerkelijk binnen een uur verstuurd. Een aanpassing die ik doorgaf, werd ook meteen verwerkt. En de daadwerkelijke levering was snel! Kon niet wachten om de pakketten open te maken en was blij verrast met het resultaat. Hier kunnen we zeker de ruim 300 leerlingen van onze school blij mee maken.

Duidelijke communicatie, snelle proefdrukken, snel aanpassingen, perfect.

Zeer prettig werken met Pinkcube. Bij vragen staan ze voor je klaar. Proefdruk ook snel klaar en wijzigingen zijn snel doorgevoerd. Als het kan bestel ik alles via Pinkcube.

Snelle drukproef, vriendelijke contactpersoon en snelle levering!

Zeer snelle drukproef (binnen het uur), mails werden snel opgevolgd. product kwam uiteindelijk iets later dan in eerste instantie besproken, echter binnen de overeengekomen termijn en we zijn keurig op de hoogte gehouden over de vertraging

Snelle levering, goede service en mooi product!

Mooi groot assortiment, snelle service en goede hulp.

Goed en ze kunnen snel schakelen

Zeer fijne ervaring.

Fijne betrouwbare partner om mee samen te werken

Pinkcube is altijd goed te bereiken en reageert snel op onze aanvragen. Er wordt ook goed meegedacht bij eventuele alternatieven.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.