Gewoon heel tevreden… snelle service

Van begin tot het eind begeleid, prima service…

mooie producten hebben jullie

Top service en een prima contact. Maarten is erg behulpzaam als je vragen hebt.

Leuke gadget met ons logo en snelle levering

We zijn heel tevreden over het resultaat. Het is een leuke gadget met ons logo erin gegraveerd. Snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding is top!

prettig snel en overzichtlijk

de website was goed zichtbaar wat er wel en niet zou zijn en de levering was super snel!

Mooie pen

Logo is er op een goede manier opgezet

Snelle service, prettige communicatie!

Fijn dat alles zo overzichtelijk in het klantenportaal terug te vinden is. Alle informatie staat netjes bij elkaar.

top en snel geregeld.

snel een offerte gehad met voorbeeld ,dezelfde middag order geplaatst en inmiddels zijn de Caps gelevrd.

Leuke producten, goede klantenservice

Na enkele bestellingen nog steeds tevreden. Bij de laatste bestelling bleek dat het product niet meer geleverd kon worden in de door ons bestelde hoeveelheid. We werden toen goed verder geholpen door de klantendienst die ons enkele alternatieven voorstelde en de betaling ed. correct en vlot afhandelde.

Super.heel mooi en er volgen nog bestellingen. Prima service.

Geweldige service

Ontwerp met logo laten maken is snel en correct verlopen. Product is aangekomen zoals verwacht, nee, beter dan verwacht!

Top werk geleverd

Heb een bestelling gedaan voor pennen voor mijn rijschool www.verkeertopper.nl het resultaat mag er wezen neem een kijkje op me instagram daar heb ik ook een filmpje van de pennen gemaakt! Vind ze heel professioneel!

Snel geleverd en volledig naar wens!

Super snel geleverd, kwalitatief goed product!

Pinkcube is een professionele partij die snel kwaliteit weet te leveren

De hele ervaring met Pinkcube was aangenaam. Goede communicatie, verder was het proces duidelijk. Wij zijn erg tevreden met de producten die zijn geleverd.

Na teleurstelling wel goede oplossing

Helaas waren onze pennen niet zoals verwacht. Contact met de klantenservice heeft dit uiteindelijk goed opgelost.

Eerst twijfelachtig daarna gewoon goed!

Omdat ik voor een speciale gelegenheid mijn gasten een leuke goodybag wilde meegeven heb ik diverse artikelen bij Pinkcube besteld. Aanvankelijk lukte het me niet om via de website een goede pen te bestellen en heb ik om telefonische begeleiding gevraagd. Dit kreeg ik niet naar wens. Na diverse pogingen is het uiteindelijk gelukt om 3 producten naar wens te bestellen onder begeleiding van een medewerker. Het eerste is op tijd binnen en geheel naar mijn zin! Ik wacht nog op de bedrukte Stylus pennen en de pleisters in een bedrukte cassette. Maar hopelijk zijn die ook op tijd in mijn bezit.

Zeer slechte en onvriendelijke klantenservice

Contact opgenomen met de klantenservice omdat de leverdatum van mijn bestelling telkens werd uitgesteld. Medewerkster had totaal geen begrip en toonde zeer onrespectvol gedrag. Teleurstellend.

Zeer slecht

Order niet op tijd geleverd ondanks de garantie dat dit wel zou gebeuren. Pas op de dag dat de order geleverd zou worden horen dat het niet geproduceerd is en daar niet van op de hoogte worden gebracht is ronduit slecht. Nooit meer zaken doen met dit bedrijf.

Wat een service!

Gewoon 1 woord: TOP! Snel geleverd, goede samenwerking voor ontwerp. Vlot reageren en een goed resultaat, zeker aan te bevelen!

Onleesbare tekst

Ik heb reclamepennen laten bedrukken waarbij de tekst zo klein is gedrukt dat het onleesbaar is en ik ze niet aan mijn relaties kan geven dat zou afbreuk doen aan mijn bedrijf. Men beweert dat de pennen wel leesbaar zijn maar dan moet je een loupe gebruiken. De enige oplossing zou zijn de pennen terug te nemen en een goede kwaliteit te leveren, maar dat word helaas niey aangeboden. Voir mij een eenmalige bestelling bij dit bedrijf. Zeer teleurstellend

Zeer duidelijk en hulpzaam

Van begin tot eind goed geholpen.

Je wordt super geholpen.

Ik werd snel en vriendelijk geholpen toen ik twijfel had over de kleur van het logo. Het product kwam ook sneller binnen dan verwacht,

Goede service en knap resultaat

Schuifpuzzeltjes met foto besteld als bedankje bij een huwelijksfeest. Eerste ontwerp was niet hoe wij het bedoeld hadden maar werd snel rechtgezet. Het resultaat was erg mooi en iedereen vond het geweldig origineel.

Al meerdere malen onze tassen laten bedrukken bij Pinkcube. Vriendelijke personeel en snelle service.

Efficient!

Fijne, efficiënte en duidelijke communicatie

Heel tof wat PinkCube aanbiedt, ik liet waterflesjes maken met een foto en tekst erop. Kleur dop kan je kiezen. Goed contact, levering conform afspraak. Netjes verpakt. Erg blij mee.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.