positieve ervaring, waar we ook hulp kregen en goed opgevolgd werden.

positieve ervaring, waar we ook hulp kregen en goed opgevolgd werden.

Snelle en goede levering

Prijs / kwaliteit ok

Snelle en perfecte service

Als zeer aangenaam, vriendelijk te woord gestaan, snel geholpen.

Tevreden!

Mooie prijs-kwaliteit verhouding, snel geleverd, mooi ontwerp. Kortom: tevreden!

Simpel en snel

Een hele handige online tool. In een paar klikken is alles klaar. Snel en professioneel krijg je digitaal je product te zien. Aanpassen of akkoord met 1 handige klik.

Mooi product op tijd geleverd

Prima van bestelling tot levering

Helemaal zoals verwacht.

De bestelling en de materialen zijn geheel zoals verwacht.

Goede kwaliteit pen, prima drukwerk.

De pennen die ik heb laten bedrukken zien er fraai uit, en belangrijker nog schrijven ze erg goed. Ons logo staat er mooi op. De kwaliteit van het drukwerk kan misschien nog iets beter (minder stippelig), maar desalniettemin zijn we er blij mee.

simpel en snel

simpel te gebruiken website en snelle reactie met proefdruk

Prima service en netjes geleverd

200 mokken besteld met bedrukking en satijn-afwerking. Producten zijn behoorlijk verpakt en PinkCube heeft in de bestelfase meerdere malen goed geholpen bij het afronden van het ontwerp. Communicatie over de levertijd kan beter (geen updates en geen indicatie van levertijd), maar uiteindelijk netjes verpakt afgeleverd.

Na veel offertes uiteindelijk een mooie mok

We leken er snel uit te zijn, maar de mok die we wilden, bleek niet leverbaar. Alternatieven die werden aangedragen bleken heel duur in bedrukking. Duurde even voor we dit duidelijk hadden. Maar uiteindelijk gelukkig een leuke mok voor de cliënten van de huishoudelijke hulp van Lelie zorggroep en snelle levering.

Super service

De service is echt geweldig. Ik heb al verschillende items besteld. De meeste items zijn kwalitatief goed. De armbandjes heb ik net binnen en die vallen tegen in kwaliteit, dat is jammer. Verder wel mooi gemaakt. Ik ga zeker vaker bestellen bij pinkcube

snel en correct

Vlot bestellen. Bijkomende vragen supersnel beantwoordt en correcte en tijdige levering.

Leveren nette spullen zoals beloofd

Fijn bedrijf, dat afspraken na komt.

Heldere communicatie

Goede, mooie pennen. De order had een vertraging, maar dit werd tijdig gecommuniceerd. Erg fijn!

Tevreden met een goede after sales.

Door diverse redenen zending iets later mogen ontvangen dan was afgesproken. De after sales afdeling heeft dit zeer kundig aangepakt en opgelost. Dank daarvoor!

Snelle levering en goede service

Makkelijk in contact doormiddel van app. Snelle reactie en goede service.

Happy customer

Bij PinkCube luisteren ze naar je wensen en denken ze met je mee in oplossingen. Producten zijn altijd mooi, kwalitatief goed en volgens afspraken geleverd.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen duidelijke uitleg en snel ontvangen. Top ik zal jullie zeker aanbevelen... Mvg john

Impression souvenir

Nous avons réalisé une impression de verre souvenir pour l'un de nos clients et le résultat fut parfait du début de la commande jusqu'à la réception. Merci l'équipe Pink cube,

Snel en efficiënt

De herbestelling van onze pennen verliep zeer vlot. De levering gebeurde snel en de communicatie was heel duidelijk.

Goede en snelle communicatie met medewerkers, duidelijke website, top!

Al diverse malen als zakelijke klant bij Pinkcube besteld. Altijd goede en snelle communicatie met de medewerkers, de website is goed opgezet en lekker duidelijk en levering gaat ook altijd goed. Top dus!

snel, correct zonder poespas!

In een paar minuten geregeld!

Tevreden klant

Zeer snelle reactie op aanvraag van offerte en digitaal voorbeeld. Vriendelijk en goede hulp bij vragen. Mooi afgeleverd product en geleverd op datum die vooraf werd aangegeven.

snel, correct, goed bereikbaar bij vragen

goede service en prettig contact met de medewerkers.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.