Constructieve goede service.

Goede hulp bij het ontwerp en snelle levering.

Echte aanrader!

Wij hebben tassen en pennen besteld bij Pinkcube. Ondanks de vele wijzigingen bleven de drukproeven binnen het uur in de mail komen, en werd er super snel geleverd! Pinkcube, aanrader!

Prima service en snel schakelen

simpel bestellen en na een vraag toch snel te woord gestaan en ze hebben het opgelost.

Mooi product, snel contact

Voor mijn organisatie bedrukte zakmessen besteld. De messen zijn boven verwachting mooi, zowel het mes zelf als de opdruk. Het bestelproces duurde wel wat lang, met veel mails die heen en weer gingen en wat discussie over de offerte (getekende offerte was verdwenen uit het systeem, nieuwe offerte had ineens een hoger totaalbedrag). Dit is wel netjes en vlot opgelost. Na elke mail kreeg ik een evaluatiemailtje over hoe ik de e-mail had ervaren, dat had ook niet gehoeven. Over het algemeen wel tevreden!

prima service, snelle reacties

Mooie kwaliteit voor een prima prijs!

Snel geregeld en snel binnen!

Snelle reactie en levering

Snelle reactie en via telefoon ook goede informatie

nice product met mooi etiket

Eerst telefonisch goed geholpen met uitleg over het offerte systeem. de bestelling is eerder geleverd dan afgesproken dat was een zeer aangename verrassing. En fijn dat de ontwerpers goed hebben meegedacht met ons ontwerp ivm de ingrediëntenlijst.

Top product tegen een goede prijs

De bidons zijn van goede kwaliteit en het bestelproces is eenvoudig en verloopt erg snel en prettig. Er wordt meegedacht over ontwerpen en kleuren. Wat erg fijn is. Levering is snel. Consclusie: wij bestellen zeker weer.

Mooi bedrukt, snelle levering

Makkelijk te bestellen, mooie bedrukking en snel geleverd. Een aanrader om bij Pinkcube je pennen te bestellen!

Prima geholpen, mooi product

Prima geholpen, mooi product

Super service

Snelle levering, vlot contact

Super snel en een eenvoudige bestel portaal!

Super snel en een eenvoudige bestel portaal! Alles onder een dak. van een uitgebreid assortiment. makkelijk een offerte aan te vragen, waarna je een offerte ontvangt en deze na akkoord kunt omzetten in een bestelling.

Echt een aanrader van kwaliteit.

Zeker een aanrader, iedereen die zo een balpen krijgt is er blij mee en vinden de balpen prachtig en goed om mee te schrijven.

Goede communicatie en denken mee in het oplossen van problemen

We hadden klachten over de kwaliteit van de glazen. Ze hebben goed met ons meegedacht. Fijn dat de communicatie vlot is verlopen.

Ik kwamspontaan op het idee om promotiemateriaal te bestellen. Met een beetje googelen kwam ik op de website van Pinkcube terecht. Ik besloot pennen te bestellen met ons eigen logo erop en een best wel ingewikkelde tekst aan de andere kant. Dat zal wel een hoop gedoe opleveren, dacht ik toen. Maar nee hoor, geen probleem. Binnen een half uur het ontwerp goedgekeurd en drie dagen later stonden de artikelen keurig bij me op de stoep. Dan zal het er wel niet uitzien, dacht ik toen nog. Maar nee hoor, het zag er allemaal keurig uit, precies volgens plan en ook nog voor een heel redelijke prijs. Wat mij betreft een aanrader dit bedrijf.

mooi product, snel geleverd

Bij mijn 25-jarig jubileum als logopedist wilde ik mijn cliëntjes een leuk rugtasje meegeven met mijn logo. Inmiddels bestaat mijn praktijk alweer 28 jaar en ik bestel ieder jaar opnieuw van die leuke rugtasjes. Cliëntjes hebben zo hun oefenmapje bij zich en het product ziet er mooi uit!

Uitstekende service!

Bij vragen omtrent bestelde product duidelijke, snelle en klantgerichte communicatie. Afhandeling verdere levering uitstekend.

Hulp gehad met bestellen, top!

Geen zin en tijd om alles zelf te moeten uitzoeken dus gebeld. Ze hielpen met bestellen en snelle service!

Snel geholpen en erg tevreden

Binnen paar minuten word je vraag beantwoord en binnen paar dagen ligt bestelling al binnen. Perfect!

De A6 notitieboekjes zien er super uit. Ik werd ook goed geholpen en er werd naar mijn wensen geluisterd.

Snelle en goed uitgevoerde levering

Zijn vanaf begin van de bestelling goed geadviseerd door de medewerkers.

Duidelijk, professioneel en voordelig

We waren opzoek naar shoppingbags en hebben hierbij leveranciers (in meerdere Europese landen) vergeleken. Pinkcube heeft de snelste levertijd vandaar onze keuze. Verder zijn we zeer tevreden over de shoppingbags en zullen deze voortaan bij Pinkcube blijven bestellen.

Geweldig!

De goodiebag is door iedereen zeer enthousiast ontvangen. Dat is voor herhaling vatbaar.

Super geregeld van eerste ontwerp tot levering

Mooie mokken met fijne opdruk en een fijn handvat. Kleurstelling binnen zijde mok en ons logo komt mooi over. Super tevreden!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.