Goed en snelle reactie

Is makkelijk om vast te houden

Goed werk geleverd

Super vriendelijk, zeer tevreden.

Snelle service, vlotte levering

Prima kwaliteit. Logo is klein maar werd van tevoren wel laten zien.

Goede kwaliteit

We zijn echt heel blij met onze tasjes. We bestellen ze iedere keer bij pinkcube. Echt een top kwaliteit en snelle levering.

fijne samenwerking, snel geregelgd

Er wordt snel gereageerd, het contact is heel plezierig, er wordt meegedacht en wij zijn enorm blij met resultaat.

Snelle correcte service!

helemaal top

Ik heb een aantal bestellingen geplaatst en het is allemaal heel keurig geleverd

Kwaliteit en service zijn altijd goed

Dit is niet de eerste keer dat ik bij Pinkcube bestel en zeker ook niet de laatste keer. De prints zijn altijd goed en de producten worden goed verpakt geleverd. De klantenservice is ook prettig om contact mee te hebben. Dit keer ging er toevallig wat mis bij DHL waardoor mijn track en trace code niet werkte. Dit was dezelfde dag verholpen en de dag erna had ik de producten in huis.

Vriendelijk en erg behulpzaam

Paulien en collega's zijn erg behulpzaam en denken goed mee. Een van onze leveringen was niet aangekomen. Waarschijnlijk een fout van de bezorger, maar er werd vanuit Pinkcube goed meegedacht en geholpen. We zijn tot een mooie oplossing gekomen. Bedankt Pinkcube. Ik zal jullie aanbevelen.

Geweldig geholpen ivm levertijd

een mooi product en keuring geprint

Eenvoudig en professioneel: met een gerust hart kon ik op de bestelknop klikken!

Telkens opnieuw kon ik een veranderingen aan mijn ontwerp aanvragen, waarna ik die veranderingen snel te zien kreeg. Omdat ik het niet zelf moest doen, wist ik dat zaken als compositie, vectorbestand, resolutie,... sowieso in orde waren. Dat was een hele geruststelling. Tot slot is er ook ontzettend veel keuze, voor iedereen met zijn eigen esthetische voorkeuren en budget.

goed internet bedrijf

snelle levering. goede service. goede aftersales. kortom niets mis mee

Duidelijke ontwerpen, snelle en vriendelijke service

Voor ons bedrijf bestellen we regelmatig relatiegeschenken bij Pinkcube. Zij verzorgen ons ontwerp altijd netjes en vlot. Bij vragen, via hun online service, reageren zij direct en adequaat. Wij van Sexyverleidingen.nl zijn super tevreden en blijven trouwe klant bij Pinkcube!!!

Plezierige manier van bestellen en klantgericht

Het was makkelijk en snel om bij Pinkcube te bestellen. Ga ik zeker in de toekomst vaker gebruik van maken.

Great quality, wonderful support

The overall purchasing process was very easy. The support team was always available for questions and had quick responses.

Zeer goede kwaliteit borduring van het logo

De mutsen die ik heb besteld zien er beter uit dan ik had verwacht.

Snelle levering en goede service

Wij zochten een relatiegeschenk en zijn naar tevredenheid geslaagd. Verkopers kwamen met goede ideeën en reageerde snel.

Perfect bedrukte cases voor onze laptops!

Heel tevreden met de services en resultaat. Offerte was snel gemaakt en aangepast. Een sample was met 2 dagen in huis, daarna direct bestelling geplaatst. Tevreden klant!

Ziet er ok uit

Helaas stond bij artikel 6 kleuren en dat kon toch maar in drie kleuren. Ook is erg veel verschil in de druk op de tassen. De één is vager als de ander en soms liggen er losse draadjes op het logo en als je dat weghaalt mis je dus een lijntje in het logo. Dat vind ik jammer dat de losse draadjes op de tassen er dus op zitten tijdens het drukken en dat dit zichtbaar wordt als je de tas netjes zonder losse draadjes aan cliënten geeft.

Correct en kwaliteit

Snel en kordaat én een goede prijs!

Supergoed geregeld door Pinkcube

Pinkcube denkt heel fijn mee en reageert enorm snel. Fijne partij die over mooie relatiegeschenken beschikt.

goed product

Wij hadden deze pennen maar destijds via een andere leverancier. Maar het product is exact zoals het moet zijn. Prima verkoper.

Goede service en mooie flesjes!

Snel geleverd en goede flesjes. Prijs-kwaliteit verhouding is perfect.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.