Geweldige service

Had wat vragen omdat mijn bestelling geleverd was maar had niks jn de bus. Bleek het onder afdak schuur te liggen

Slechte bedrukking en behulpzame service

De service was goed en ik ben goed geholpen. Wel alles vanachter de computer. Helaas valt de opdruk tegen en was het überhaupt al lastig een passend ontwerp te maken.

Perfecte service, ontwerp goed en snel uitgevoerd en product snel geleverd

Vanaf stap 1 werd het proces goed begeleid en stond de klantenservice op elk moment klaar om mee te denken. Ontwerp kon snel en makkelijk worden aangepast en de offerte ontving ik ook snel zodat ik vlot mijn bestelling kon plaatsen. Ontvangen binnen de beloofde levertijd. Zeer tevreden over het bestelde product!

Snel, eenvoudig en goed materiaal

de bestelling verloopt snel in eenvoudige stappen goede service op tijd binnen goed materiaal

Prima service en levering

De pennen zouden ietwat vertraging krijgen en levertijd en dat werd meteen gecommuniceerd. Dat is helemaal prima.

Snelle en goede service!

Snelle en goede service

fijne website met duidelijk overzicht, klantenservice is goed te bereiken en reageren snel op de bestelling etc.

héél tevreden klant

Alles is correct en snel geleverd. De mensen van pinkcube staan altijd klaar voor vragen te beantwoorden.

Supersnelle levering

Ik heb iets besteld zonder opdruk. Snelle service, de volgende dag in huis! Helemaal super en fijne klantenservice.

Goed advies en snelle service

Ik heb zeer goed en snel advies gekregen via de chat. Ik had een spoedorder voor pennen met logo. De bestelling is diezelfde dag nog verzonden en netjes op tijd geleverd zoals afgesproken. De pennen zien er mooi uit en schrijven fijn. Nogmaals dankjewel voor jullie goede zorgen!

Goede mutsen weer!

Voor de 3e keer besteld, is eenvoudig te doen. Paar klikken en de voorraad is zo weer aangevuld.

Met de pennen van Pinkcube had ik een schot in de roos voor een cadeautje

Geweldig goede een mooie aflevering en goed verpakt, Bedankt

Eerst wat toilettas niet meer leverbaar, maar samen naar een ander exemplaar geregeld en alsnog snel geregeld. Top service

Professionele bestelling op maat.

Heel snelle respons op bestelling en mogelijke alternatieven.

Persoonlijk advies en snelle levering

Ik twijfelde over voor welke optie ik moest gaan en Pinkcube heeft mij telefonisch te woord gestaan en geholpen met deze keuze. Daarnaast waren ze zo geleverd inclusief een geborduurd logo.

Persoonlijk advies en snelle levering

Klacht heel snel opgelost

Ben zeer tevreden over Pinkcube. Ik had een klacht over de pennen. Daar is meteen heel adequaat en klantgericht op gereageerd. Ik vind ze zeer klantvriendelijk.

Correct

Correcte afhandeling

meedenkend / assertief/ vriendelijk en snelle levering

Pinkcube is voor mij mijn verlengstuk. ik vraag, zij denken en werken uit. korte lijntjes en perfecte levering. een bedrijf om te omarmen

Je kunt de ontwerpen aanpassen totdat het 100% goed is

Het is fijn dat je zoveel kan finetunen. Mooi product ontvangen

Snel, mooi, zoals beloofd

Communicatie rondom het maken van het vectorbestand ging soepel en snel. Alles liep prima!

Voor het eerst pennen besteld met ons logo erop. En wat zijn ze mooi geworden. Er werd ook echt meegedacht over de kleuren zodat ons logo goed te zien zou zijn. En snelle levering ivm beurs. Zeker voor herhaling vatbaar.

In eerste instantie iets moeizaam, maar na meerdere keren telefonisch contact is het goed gekomen.

In eerste instantie iets moeizaam, maar na meerdere keren telefonisch contact is het uiteindelijk goed gekomen. Het aangeleverde ontwerp zou in eerste instantie niet mogelijk zijn maar na 2 maal telefonisch contact is het toch gelukt. Helaas werd de leverdatum later dan in eerste instantie afgesproken, gelukkig hadden wij zelf iets speling ingecalculeerd en is het goed gekomen.

Een snelle levering met mijn bedrukte pennen zoals besteld met een vriendelijke prijs

Ik heb bij PinkCube 100 bedrukte pennen besteld met website erop vermeld. Deze pennen trakteerde ik op mijn werk (in de zorg) voor mijn 58e verjaardag. Er wordt in de zorg veel taart en andere snoeperijen getrakteerd, maar het gezoek binnen de zorg naar een schrijvende pen is altijd aanwezig. Dus 2 vliegen in 1 klap. Collega's met mijn pen en bedrukt met mijn net gestarte onderneming. Zo blij.

Alles verliep heel vlot, hier bestellen we zeker nog!

- Heel uitgebreid gamma - Gebruiksvriendelijke website - Veilige betaling - Goeie bestelinformatie via e-mail - Snelle levering - Heel vlot contact met klantenservice. Pinkcube denkt probleemoplossend. Tot de volgende keer!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Want alleen dan kun je écht fluitend online je relatiegeschenken bestellen.