Pluspunten

Goede berichtgeving via E-mail en afhandeling. Ik ben dik tevreden.

Pluspunten

fast delivery, very good customer service

Pluspunten

een hele snelle service en niet moeilijk doen bij een probleem

Pluspunten

Snel, netjes en goed verpakt bezorgd!

Pluspunten

Verzenden van de bestelling was prima en optijd geleverd, ik werd helemaal op de hoogte gehouden geduurende het transport. Was netjes ingepakt en niks beschadigt. Goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het was goed verpakt

op woensdagavond besteld niet vrijdag in huis, niet zaterdag, maar pas maandag 17.00 uur !! ?????

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte en snelle levering. De producten zijn zoals beschreven op de site

Ik kreeg een mail dat er blijkbaar op een zondag 15 procent korting was,maar stond nergens bij wanneer en hoelang,na een mail geen reactie gekregen en via fb enkel dat het jammer was dat ik het niet begrepen had,vond ik een beetje jammer. Misschien is er nog de mogelijkheid voor iets meer producten

Pluspunten

- Snelle levering - Zeer goede prijs - Vriendelijk geholpen aan telefoon - Hengel zeer goed verpakt

- Tekst en de foto bij Westin W8 verticaal hengel spraken elkaar tegen. Foto was een reel uitvoering tekst refereerde naar een molen.

Pluspunten

Alles was op voorraad Duidelijk wanneer de betaling binnen is. Duidelijk wanneer het pakket verzonden wordt. Snelle service.

Pluspunten

De spellen worden snel en goed verpakt verzonden.

Pluspunten

Super snel geleverd . Vandaag besteld , morgen al geleverd.

Geen doe zo verder!!!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering Goedkoop Ik had mijn bestelling geplaatst bij een concurrent op donderdag avond, deze deed eerst een check op voorraad, welke een dag in beslag nam, daarna kon ik betalen(niet eens via ideal!), en daarna zal de bestelling pas verzonden worden (alleen op dinsdag, woensdag en donderdag). Kortom ik zou hem pas op zijn vroegst op woensdag kunnen ontvangen. Ik heb zodoende de hengel geannuleerd, en deze bij vismania op vrijdag besteld, voor 15.30 de volgende dag in huis werd er geadverteerd. En ja hoor, volgende dag netjes geleverd! Super service dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending netjes verstuurd en geleverd

In plaats van andere artikelen te sturen dan gevraagd, ook al lijkt het niet essentieel, zou ik toch graag hierover benaderd willen worden. Zij het via mail. Nu hebben jullie dikkere stalen onderlijntjes gestuurd dan gevraagd.

Pluspunten

Voordelig, , levering

Pluspunten

Heldere site, snelle levering.

Pluspunten

netjes bezorgd goed verpakt en.niet beschadig

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site

Gebruik PayPal, uitgebreidere info bij producten

Pluspunten

De levering was snel. Producten waren goed verpakt. Goede service, een uur na de bestelling ben ik gebeld omdat een van de bestelde items uitverkocht was Vismania heeft het kosteloos vervangen voor een vergelijkbaar beter product.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer tevreden over de snelle en correcte levering

van Foreestlaan 10

2404 HC Alphen aan den rijn