Pluspunten

Heel vriendelijk, klantgericht, goede adviezen en uitstekend personeel. Gewoon Toppy

Pluspunten

Overzichtelijk Snelle levering Prima kwaliteit product

Tot nog toe geen

Pluspunten

Klantvriendelijk en correcte verzending goed verpakt

N.v.t

Pluspunten

Duidelijke website met veel informatie. Snelle levertijd.

Pluspunten

Bezorgt netjes binnen de afgesproken tijd. Goed verpakt en helder op welk tijdstip je het pakket kunt verwachten.

Pluspunten

Snelle levering en leuke goedkope producten voor onze papagaai. Ik zal in de toekomst zeker vaker hier bestellen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie. De krabpaal beantwoordt perfect aan de beschrijving.

Pluspunten

Een mooi konijnenhok voor een mooie prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering keurig verpakt

Pluspunten

bestellen ging snel,snel geleverd.

geen

Pluspunten

Waren hun afspraak na gekomen snelle levering

Meer controle doen op de verpakking, de levering in piepschuim of zo steken , want onze zending stak stuk in de doos door transport.

Pluspunten

Mooi product tegen scherp prijs (tov andere leveranciers van hetzelfde product). Snelle levering.

Tip: wij hebben de afgelopen weken diverse keren pakketten via DPD aangeleverd gekregen (ook van andere leveranciers) waarbij bij aflevering de verpakking vreselijk beschadigd en zelfs open was (door ruwe behandeling). Gelukkig was de inhoud (tot op heden) onbeschadigd en ook volledig, Dat gold ook voor het geleverde konijnenhok. Als leverancier zou ik mij echter 2x bedenken om met DPD in zee te gaan. Het is maar een tip.

Pluspunten

net vlotte vriendelijk winkel

geen

Pluspunten

Heel er goed!

Niets op aan te merken.

Pluspunten

heldere website, mooi product (konijnenren), snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit artikel

Pluspunten

breed assortiment

iets vaker assortiment wijzigen

Pluspunten

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Pluspunten

Goedkoop en veel info over de levering.correct.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering van het product.

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering. Positieve prijs/kwaliteit. Montage van konijnenhok zeer doenbaar.

Pluspunten

Snel geleverd goede prijs

Niets

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.