Pluspunten

Na vele andere websites bezocht te hebben in mijn zoektocht naar nieuwe kattenbakken, was ik blik verrast dat ik huisdiersuper tegenkwam. Deze website was mij nog niet bekend. Maar is mij zeer goed bevallen, gezien de foto's, uitleg en prijsverhouding t.o.v de andere, meer bekende, websites. De volgende keer zeker weer mijn 1e keus.

Het verpakkingsmateriaal mag wat beter verzorgd worden. Doos te dun, materiaal schuift en ondanks de "breekbaar" sticker....geeft dat dus geen garantie dat het netjes aankomt. Deze keer had ik geluk....ligt wellicht ook aan het vervoersbedrijf die de bestellingen afhandelt?

Pluspunten

Goed snelle levering. Een zeer goed en mooi product. Ook een goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik heb geen tips voor dit bedrijf

Pluspunten

Helemaal super Snelle levering En goeie kwaliteit

Pluspunten

Zeer correcte informatie! Vlotte afhandeling en snelle levering.

Geen!

Pluspunten

Vlugge en correcte service

Pluspunten

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de levering.

Kan zo niks bedenken.

Pluspunten

Verkopen kwaliteitsprodukten, snelle levering, en als iets niet voorradig is krijg ik een telefoontje of ik wil wachten tot alles binnen is, of iets anders wil. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

Keurig verpakt

Pluspunten

Heel erg behulpzaam en zeer kundig. Ik heb gebeld met vragen, ze wist precies wat ik bedoelde en ze kon me geweldig helpen.

Pluspunten

Snel en accuraat.

Pluspunten

Super service. In eerste instantie een verkeerde pak voer verstuurd, hier een bericht via e-mail over gestuurd. Volgende dag werd ik meteen gebeld en werd een nieuw pak voer zonder extra kosten opgestuurd. Het pak wat ik al had ontvangen, mocht ik ook houden (komt goed uit, want dat merk gebruik ik ook)

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle service. Vandaag besteld morgen in huis.

Pluspunten

Heel vriendelijk, klantgericht, goede adviezen en uitstekend personeel. Gewoon Toppy

Pluspunten

Overzichtelijk Snelle levering Prima kwaliteit product

Tot nog toe geen

Pluspunten

Klantvriendelijk en correcte verzending goed verpakt

N.v.t

Pluspunten

Duidelijke website met veel informatie. Snelle levertijd.

Pluspunten

Bezorgt netjes binnen de afgesproken tijd. Goed verpakt en helder op welk tijdstip je het pakket kunt verwachten.

Pluspunten

Snelle levering en leuke goedkope producten voor onze papagaai. Ik zal in de toekomst zeker vaker hier bestellen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie. De krabpaal beantwoordt perfect aan de beschrijving.

Pluspunten

Een mooi konijnenhok voor een mooie prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering keurig verpakt

Pluspunten

bestellen ging snel,snel geleverd.

geen

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.