3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging van pakket 1.

Over pakket 2 hoorde ik niks meer. Moest ik zelf achteraan.

Pluspunten

Voor het eerst besteld bij jullie. Snelle levering en netjes verpakt. Goed systeem om je pakket te volgen . Ik zal zeker vaker bestellen. Belangrijk voor mij is dat mijn producten er schoon uitzagen. Nette verpakkingen zonder stof etc.

Nog geen tips

Pluspunten

Snel geleverd. Overzichtelijke site.

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke telefonisch informatie.

Pluspunten

Ontzettend klantvriendelijk. Er bleek een product niet op voorraad/leverbaar, waar ik zou denken, stop een soortgelijk product bij de bestelling nam dit bedrijf telefonisch contact met mij op om mij de keuze te geven zelf te kiezen uit de mogelijkheden. Snelle levering en prima verpakt!

Pluspunten

mijn bestelling werd snel bezorgt.

Pluspunten

Goede site. Snelle levering. mail hoe laat het pakket bezorgd gaat worden

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levering

Spijtig dat ik verzendkosten moest betalen in België en in Nederland moet het niet .

Pluspunten

Super snel geleverd en precies zoals verwacht.

Pluspunten

alles goed

misschien iets snellere bezorging

Pluspunten

Super tevrede prima afwikkeling

Pluspunten

Overzichtelijke website, breed en diep assortiment, goede prijsstelling, snelle levering en accurate informatie over de levering.

Pluspunten

Duidelijke website. En de bestelde goederen waren snel binnen. Goed verpakt. Keurig.

Pluspunten

Super snelle en correcte levering. Correcte tot zeer goede prijzen.

Pluspunten

Goede producten voor een mooie prijs

geen

Pluspunten

snel geleverd keurig verpakt scherp geprijst product is nog beter dan gedacht

Pluspunten

Correcte service, alles prima

Pluspunten

Snelle levering! En had 1productje fout geleverd dus belde naar hun en werd onmiddellijk het juiste item opgestuurd en mocht het verkeerde item ook houden! Dit is service!!! Zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering veilig betalen

Pluspunten

Prima verzending. Snel, alles op tijd.

De iata bench die wij bestelden heeft wel ondhandige en kwetsbare clips, waarvan er bij het transport met de airline al 2 zijn weggeraakt. Het zou fijn zijn als we deze kunnen bijbestellen?

Pluspunten

-goede korting

Pluspunten

snelle verzending

beter inpakken

Pluspunten

Erg goede klantenservice

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.