Pluspunten

vriendelijke dame aan de telefoon reageerde zeer alert op mijn verzoek bestelling was voortreffelijk te volgen via de link

geen

Pluspunten

alles prima geregeld

meer spullen voor hamster, rat of gerbil. is nu veel gericht op de hond en kat en konijn

Pluspunten

Snelle levertijden

Pluspunten

Prijs/kwaliteit = perfect

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

Niet van toepassing

Pluspunten

Pluspunten

Goede duidelijke site snelle service

Pluspunten

Kwaliteit producten voor een goede prijs.

Jullie zouden een ander bezorgbedrijf moeten kiezen. Mijn pakketje was achtergelaten op de galerij bij een appartementencomplex waar iedereen bij kan.

Pluspunten

Levering was perfect. Heel eenvoudig om in elkaar te steken. Duidelijk plan! Mooi afgewerkt

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering en bij problemen lossen ze het zo snel mogelijk op. Aanrader om hier te bestellen

Maten in de tabellen komen niet helemaal overeen met de maten op het product zelf. Voor de rest top allemaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb nog maar 1 keer besteld, maar de levertijd was prima.makkelijk zo aan huis geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering / Prima verpakt bij aflevering / de Hondenstretcher Relax bevalt mijn Hond Spikey prima. Nu nog wachten op het mooie weer zodat de stretcher lekker voor Spikey de tuin in kan.

Ik weet geen verbeterpunten alles is na mijn mening goed zeer goed zelfs. TIPS ik ben aan U gekomen door de DUITSE PINSCHER VRIENDEN CLUB NL, hadden ze niets over U bedrijf verteld dan had ik U niet gevonden, [ gelukkig is dit niet het geval geweest ] ik hoop dat U in de toekomst leuke dingen van een Duitse Pinscher gaat verkopen en vele met mij. Brutale vraag maar we zouden het te gek vinden. M VR G Antonia

Pluspunten

Gebruiksaanwijzing moet duidelijker en beter!

Pluspunten

Snel en correct geleverd

Alles super in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was correct. Vooral dat ik verwittigd werd over het exacte uur van levering.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en de levering. Netjes bezorgd ook. Helemaal top!

geen

Pluspunten

Snel contact via de telefoon met een vraag of het artikel voorradig was, keurig te woord gestaan en super snel verzonden.

Pluspunten

snelle levering.

iets meer informatie over grote enz. ik had een mand waarvan het ligoppervlak volgens opgave 70 cm was en heb dus een kussen erbij gekocht van 70 cm dit was veel te klein. het bleek overigens maar krap 60 cm te zijn.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.