Pluspunten

Besteld en keurig afgeleverd binnen een week. Product voldeed aan alle verwachtingen.

Zou het op dit moment niet weten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doen wat er belooft wordt!

Pluspunten

Goede producten snelle levering gemakkelijke betaal mogelijkheden

geen

Pluspunten

Leuke spullen

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit. Producten voldoen aan wensen

Je zou een mail krijgen wanneer het verzonden werdm niet gebeurd. Tevens wat hoge verzendskosten als je voor wat kleiner bedrag besteld.

Pluspunten

Pluspunten

Na bezoeken aan een zestal winkels vonden we hier wat we nodig hadden.

Pluspunten

goede, snelle levering, prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle service en teruggebeld omtrent juist email adres.

Pluspunten

DHL-ophaalpunt op woensdagmiddag gesloten zonder dat openingstijden op internet staan

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, mooi materiaal met alles in de goede maat

1 Ding wat ik gehaald heb, het voedertraingszakje is na dag 1 van gebruik is hij al flink kapot gegaan terwijl ik er heel zuinig mee gedaan heb en heel voorzichtig.

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

laat voordat iemand overgaat naar betalen in Ideal het juiste totaalbedrag zien (dus inclusief verzendkosten). Ik dacht oh mooi zij nemen de verzendkosten voor hun rekening (logisch ik had voor meer dan 50 euro besteld) maar door de Groupon actie zag ik bij het betalen in Ideal pas dat de verzendkosten er nog bij kwamen. Jammer. Ik had al 14,95 oor de coupon betaald !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en de betalingsmogelijkheden zijn gevarieerd.

Zelf ben ik teleurgesteld in de kwaliteit van het hout van mijn konijnenkot. Het weegt niks, lijkt eerder op modelbouwhout en ik ben bang dat het zal gaan vliegen bij de minste windvlaag als er geen konijnen in zitten. Die zullen verplicht worden om in hun kotje te blijven...;) Verder is de grootte ook tegengevallen, ondanks dat de afmetingen erbij stonden . Het leek eerder een barbiehuisje. We zullen de konijnen Ken en Barbie moeten noemen... ;) Goed, het is nu zo. Mvg, Katleen

Pluspunten

Pluspunten

1 Snelle leverig. 2 Alle bestelde art geleverd.

Pluspunten

Prima en uitgebreid aanbod producten, zelf een papegaai kooi besteld op vrijdag welke keurig maandag door een koeriers-/transport dienst bezorgd is. Prima (online) shop en zeker een aanrader!

Pluspunten

Ik had een caviakooi van 120cm besteld, maar een onderdeel dat ik kreeg paste niet.. Namelijk de klepjes die de onderbak aan het tralies vastmaken. Dit vind ik een beetje slordig

geen

Meer sortering is altijd beter. Website kan iets beter.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.