3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1. snelle reacties 2 scherpe tarieven 3. kwaliteit

Pluspunten

Uitstekende prijs en snel bezorgd

Pluspunten

Goedkoop en had als een van weinige het product dat ik zocht in het assortiment.

Assortiment uitbreiden.

Pluspunten

Juiste en korrecte afspraak

Geef iets eerder aan wanneer post bezorgd wordt. Nu zag ik de betreffende mails pas verschijnen op de dag van bezorging, toen ik al niet meer thuis was. En kies een bezorgservice die in de buurt vaker post bezorgt (bijvoorbeeld PostNL). De gebruikelijke bezorgers weten wel dat ze post in een tuinhuisje mogen leggen als de bewoner niet thuis is. Nu moest ik achteraf zelf mijn pakketje ophalen op een industrieterrein in Deventer, behoorlijk ver van mijn huis. Maar... voor de rest alles prima in orde. En mijn hond is hardstikke blij met zijn mooie bal.

Pluspunten

Snel en goed

Nee

Pluspunten

Goede/prijs kwaliteit, snelle levering!

Pluspunten

Alles netjes verpakt en super snel in huis. Nog voordat ik mijn pakketje kon volgen stond de bezorger al op de stoep!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelde artikelen zjin zeer snel gearriveerd.

Pluspunten

Duidelijk inelkaar te zetten middels voorbeelden op de bijsluiter

geen

Pluspunten

Snelle leveringen

Check op compleetheid. Kleinigheidje anders was de score een 5 geweest. Dame aan de telefoon heeft super goed geschakeld voor haar een score van 5 :)

Pluspunten

Kwaliteit, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte aflevering bestelling, goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Het betalen via Klarna verbeteren

Pluspunten

Snelle levering van nette en goede producten

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering. Prima producten. Goede prijs/product verhouding

Betere informatie over product

Pluspunten

Snelle levering alles in goede staat ontvangen. Alleen wat moeite gehad met het huisje om de gestofeerde palen aan de zijkant erin te krijgen. Maar uiteindelijk is het wel gelukt en alles wat makkelijk in elkaar te zetten. Uiteindelijk een stevige krabpaal.

geen

Pluspunten

Supersnelle service,vandaag besteld morgen in huis!

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.