Pluspunten

Prima producten, snelle levertijd en uitstekende service.

Leveringen beter checken om onjuiste levering te voorkomen.

Pluspunten

Makkelijk en mijn dingen op voorraad

Pluspunten

Goede prijs,kwaliteits verhouding en snel geleverd tevens een goede en duidelijke webpagina.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de bestelling is goed en snel geleverd

Pluspunten

Goeie service, snelle levering.

Pluspunten

zeer goed product, snel geleverd

geen

Pluspunten

Snelle levering , wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, snel in elkaar te steken !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Snelle levering - Nette website

De klantenservice mag behoorlijk verbeterd worden. Ik heb gebeld over een deel van een konijnenhok wat kapot is gegaan na een week. Er werd mij verteld dat ik het zelf maar even moest oplossen. Hier ben ik uiteraard niet mee akkoord gegaan. Er werd mij toegezegd dat ik dezelfde dag nog teruggebeld zou worden. Na 2 weken niks te hebben gehoord, heb ik nog maar een keer gebeld. Wederom hetzelfde verhaal, dat het opgelost zou worden en dat ik dezelfde dag teruggebeld zou worden. Al met al heb ik 4(!!) weken gewacht op een passende oplossing. Ik zou een nieuw onderdeel krijgen en een vergoeding. Gisteren binnen gekregen, maar de verwenbox wat beloofd was, waren 2 kleine knaagsnoepjes. Wat er word toegezegd aan de klant en wat daadwerkelijk gebeurd komt totaal niet overeen. Dit laat veel ontevreden klanten achter, waar ik er helaas een van ben!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette levering en goede communicatie

De bestelling was niet compleet. Hierover een mail gestuurd en tot op heden geen reactie ontvangen.

Pluspunten

- Betaalbare prijzen; - Snelle levering

Pluspunten

Was pas mijn eerste bestelling maar het product was het goedkoopst bij uw bedrijf en geen verzendkosten. Werd bovendien snel geleverd.

Super snelle levering. Alleen heel gering ingebeitst. Dus ik zet het hok nog eenmaal in de beits om de winter door te komen.

Pluspunten

Goed bereikbaar via mail of telefoon.en komen de belofte na die ze beloven.

De prijzen gelijk houden zowel op matktplaats als op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering van de bestelde goederen en goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle goede levering.

Pluspunten

Zeer snel geleverd en prima kwaliteit!

2 sterren: slechter dan verwacht

Uw bezorger geeft de dag na de bestelling aan, aan de deur te zijn geweest. Dit is incorrect. het vermoeden is dat ze op deze wijze de indruk willen wekken snel te zijn.

Pluspunten

Direkte levering van bestelde spullen en deze zijn redelijk geprijsd en van goede kwaliteit!

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.