Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

heel snelle levering in België

Pluspunten

Snelle levering Naam van de site pakkend en daardoor makkelijk te onthouden voor een volgende bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen! Helaas heb ik geen positieve punten zoals mijn voorgangers, heel jammer! Krabpaal Detroit juist hier gekocht omdat de reviews zo goed waren.

De krabpaal Detroit heeft door zijn ronde vormen een sierlijk aangezicht. Doordat de krabpaal voorzien is van grote ligplateaus is deze ook zeer geschikt voor de wat grotere en zwaardere katten. Een hangmat, twee ligkuipjes en een heerlijke hoge ligplek afgewerkt met een zachte rand zorgen ervoor dat uw kat niks tekort komt! Bovenstaande staat op hun site, geschikt voor grote, zwaardere katten, grote ligplateaus, mijn kat en echt geen joekel past er net op, het bovenste ronde mandje is 25 cm!!!!! Alleen zijn kont past in dit mandje, hij kan niet eens liggen erin. Tweemaal mail gezonden, niet beantwoord, slechte communicatie.

Pluspunten

Snelle en goede bezorging, netjes en veilig verpakt pakket. Alles wat beloofd werd is nagekomen! Ik werd zelfs gebeld n.a.v. een vraag die ik per e-mail had gesteld. Uitmuntend.

Pluspunten

vlotte verwerking en levering

Pluspunten

aanpassing factuur. snelle afhandeling

op de website: dat je duidelijk kan zien welke handeling je gedaan

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

zeer snelle service, goede prijzen en makkelijk te bestellen via webshop!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke behandeling

Pluspunten

Prijs, levering, product, gebruiksgemak van website, alles is top

Pluspunten

uitgebreid assortiment, goede prijzen, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Vandaag een parkietenkooi wezen kopen in de winkel,service een 10..keuze een 10..smaak van de gratis bak koffie een 10.

Pluspunten

Goeie website snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke website, prima prijzen en snelle levering!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de bestelling en aflevering van mijn product en telefonisch word je heel vriendelijk behandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit van het geleverde product. Snelle levering.

Transportbedrijf leverde bij de buren af terwijl ik dat niet wilde en er zelfs nog over heb gebeld en gemaild, maar ik kreeg de kans niet om dat te voorkomen omdat ze meteen de volgende dag al langskwamen.

Pluspunten

Lang gezocht naar een krabpaal op internet, voor mij was de prijs/kwaliteit verhouding in eerste instantie belangrijk, maar na alle webshops door google te hebben gegooid en een boel negatieve recensies te lezen over de goedkoopsten leek het mij allemaal de ellende opzoeken voor een paar tientjes ''winst''. Uiteindelijk gezocht op een bedrijf met positieve recensies en toen kwam ik de huisdiersuper.nl tegen. Klanten waren tevreden, leuke facebook pagina, en zag er betrouwbaar uit. De krabpaal was wel iets duurder dan wat we in gedachten hadden maar bleek uiteindelijk een goede koop! Dag na bestelling kregen we de krabpaal al binnen, en konden achteraf betalen. Krabpaal bleek van goede kwaliteit, en dus snelle service! Overzichtelijke website met duidelijke contactgegevens en geen vage webshop waar er geen contact gegevens staan en dus bij een probleem nul op rekest krijgt.

Geen.

Pluspunten

Heb keurig telefoon gehad.Maar door geen goede omschrijving op de website ben ik verzendkosten kwijt.goed bedrijf komt met een oplossing..

Pluspunten

vlotte service interessante prijzen vriendelijk personeel, die je aardig en netjes te woord staan en je probleem vlot en netjes oplossen. Zal hier zeker nog wel het een en ander aanschaffen en zeker anderen jullie diersuper aanraden. En de gratis speeltunnel, ze zijn er helemaal dol op, dus dank u.

Het vervoersbedrijf mag zeker wel zorgvuldiger met jullie artikelen omgaan. 1. kapotte plank (zat in beschadigde verpakking, duidelijk niet voorzichtig mee omgegaan!) 2. nieuwe plank netjes door jullie ingepakt, toch was de verpakking met een mes kapot gesneden aan voorkant pluche. goed gecontroleerd, gelukkig niet stuk of vies.

Pluspunten

Goede service, netjes verpakt

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.