Pluspunten

Prijs-kwaliteit-levering

Pluspunten

Snelle levering Produkt super

Slecht ingepakt, ik kreeg een kapotte vieze open doos, gelukkig zat de inhoud er nog in...

Pluspunten

super snel geleverd

geen doe zo voort

Pluspunten

Goede prijs, snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden over waar mijn pakketje was.

De productinformatie was niet helemaal juist. De afbeelding die vermeld stond, kwam niet geheel overeen met het daadwerkelijke product.

Pluspunten

Retourservice is heel slecht. Hondenmandje wat ik geleverd kreeg paste niet eens een cavia in. Het pakje moest retour en de verzendkosten hiervan moest ik betalen. Zo wordt het een duur mandje..

Pluspunten

fijne klantenservice en duidelijke uitleg waar nodig.

Pluspunten

Snelle levering, mooi groot konijnenhok. Er valt van alles in te ontdekken. Ook de twee laden en verstelbare pootjes zijn handig.

Gladde bodem, waardoor stro eraf kukelt en de konijnen nog wel eens uitglijden. Het trapje van de eerste verdieping naar beneden zit in een lastig te nemen hoek, maar oefening baart kunst...

Pluspunten

Snelle levering en goed trackingsysteem. Je ontvangt een bericht per mail over hoe laat ze de bestelling komen afleveren.

Pluspunten

Snelle levering, waar voor je geld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk aan telefoon

Beter inpakken om beschadiging van bestelling te voorkomen en betere afspraken maken bij het versturen naar de klant

Pluspunten

Snelle levering, levering op factuur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het pakketje was op tijd binnen

Ik had het idee dat dit pakket al een keer was gebruikt. De doos viel bijna uit elkaar en er zat ook geen gebruiksaanwijzing bij. Ik vind het best schandalig zoals het binnenkwam.

Pluspunten

top

Pluspunten

snelle levering. Netjes ingepakt.

Pluspunten

snelle en correcte levering. Een konijnenkooi voor niet veel geld. !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, niet duur.

Te weinig informatie bij zowel de hondenverzorgingsproducten als bij het speelgoed voor honden en vogels. Zo kon ik op de foto's en bij de informatie niet ontdekken dat er een piepgeluid in het hondenspeeltje zat. Als ik het wist had ik het artikel namelijk niet aangeschaft, want de hond die het speeltje zou krijgen, sloopt speeltjes met een piep. En het vogelspeeltje bleek niet geschikt voor Agapornissen.

Pluspunten

Snelle keurige levering

Pluspunten

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering goed werkende site

kwaliteit kan beter voor het geld. hout geperste platen scheuren nu al open, en dan is er nog geen vocht bij geweest. ben benieuwd hoe lang het mee gaat. had van tevoren nog een mail gestuurd, nog steeds geen antwoord op gehad

Pluspunten

De bestelde goederen werden snel en correct geleverd. Zeer goede kwaliteit van de goederen.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.