Pluspunten

Pluspunten

per email een vraag gesteld waar ik snel een antwoord op kreeg.

Tijdens/ na bestelling het aangeven van een leverdatum die werd niet vermeld. Deze heb ik per email moeten vragen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het product was netjes verpakt,maar na uitpakken leek het of het al eerder gebruikt was,het gaat om een universeel hondenrek,veel roest plekken en krassen en gescheurde afdek dopjes,misschien was de prijs daar ook wel naar,ik stuur het ook niet retour,maar vouw het op en schuif het in de grijze bak.

Jammer deze ervaring, geen perfecte start.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

??

Ik dacht dat het hondenvoer 13 kg altijd vacuüm verpakt was? Dat was het nu nl niet.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze - prijs/kwaliteit - volgen de zaak goed op nemen zelf kontakt indien gegeven niet aanwezig zijn. Het huisnummer ontbrak bij bestellingsformulier.

Verzendingskosten naar België Bij DPD nam het vier dagen in beslag om een ontbrekend huisnummer op documenten te vermelden. Pakje is geleverd op vrijdag 11/12/2014 na 14h00.

Pluspunten

mooie showroom, snelle telefonische check, aardig

Pluspunten

Snelle levering en behulpzaam aan telefoon. Een echte aanrader.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering binnen een week.

Pluspunten

Super snelle verzending. De Kattenbak is echt enorm, super mooie kattenbak voor een Maine Coon en andere grote katten. De kattenbak past precies achter de deur. Het is een nette kattenbak, staat niet storend als je er naar kijkt. De kattenbak (antraciet en wit) heeft een mooie en nette kleur. Je kunt alles los halen om de kattenbak goed schoon te maken. Er zit een mooi wit klepje bij waar ze door in en uit kunnen lopen, zo heb je geen zicht in hebt. Een super prijs voor zo'n kattenbak! Mijn Maine Coon en ik zijn er super blij mee!

Pluspunten

Levering ging snel, aardige service en geen extra Bezorgkosten

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling .mooi gama aan zeer concurerende prijzen .

????????????????

Pluspunten

ruime keuze, snelle levering!

Pluspunten

We hebben de bestelling vlot ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering..

Pluspunten

Veel keuze, niet duur en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie website, mail contact traag.

2 keer een bankje bestelt. Eerste keer binnen 2 werkdagen geleverd de andere moest ik 1 week opwachten, kreeg geen melding moest er zelf achteraan wel jammer.

Pluspunten

goede vriendelijke service(met een lach) en een correcte snelle bezorging.

tip; ik vertel dit graag door aan iedereen.

Pluspunten

snelle levering, klantvriendelijkheid en goede prijs (niet te duur).

niets

Pluspunten

snelle en juiste levering

geen

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Snelle en perfecte levering (de volgende dag al) TOP bedrijf!

geen

Pluspunten

Goedkoop, snelle service.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.