Pluspunten

Pluspunten

Jullie verlenen een goede service. Door een foutje bij jullie leverancier kreeg ik de verkeerde inhoudsmaat. Ik hoefde de kosten voor retourneren niet te betalen.

Pluspunten

Snelle levering Je wordt goed op de hoogte gehouden van leveringstijd Voldoende keuze Voldoende info over de producten

Pluspunten

Pluspunten

Kwalitatief zeer goed

postorder bedrijf was mijn adres kwijt, heb iets langer moeten wachten

Pluspunten

Snelle levering!! Goed verpakt. Beschrijving van het product op de site komt overeen met wat geleverd wordt.

Pluspunten

snelle correcte service

Pluspunten

snel, goed verpakt, prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen, goede prijs, goed geinformeerd

pakket kwam meen dag later dan aangekondigd via track en trace, dat schiep wat verwarring

Pluspunten

Netjes volgens afspraak het pakket geleverd. Het konijnenhok is in eigen verpakking opgestuurd. En daar is niks mis mee. Kom hier zeker nog een keer terug.

Nee, dit zou gewoon de standaard moeten zijn.

Pluspunten

Zeer snelle levering zeer goede verpakking voor verzending !!!

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen en snel en goed afgeleverd

Pluspunten

Product als omschreven snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

leuk kippenhok gekocht, was snel geleverd.

Pluspunten

snelheid van levering

Pluspunten

De Huisdiersuper.nl heeft uitstekende en fijne service. In principe gaat alles probleemloos, maar als er een keer iets niet loopt zoals verwacht, dan zorgen ze er voor dat het goed opgelost wordt. Niet alleen beloftes, maar de daad bij het woord voegen. De prijs van de produkten is daarbij ook erg competitief.

Bij mijn product staat nog de oude samenstelling en verpakkingsfoto op de site en jullie leveren (waar ik juist heel blij mee ben) de nieuwe receptuur. Mijn tip zou dan ook zijn om deze informatie te updaten, zodat mensen weten dat ze bij jullie terechtkunnen voor de nieuwe versie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering

beter na kijke van de folders..of de datum niet verlopen is

Pluspunten

levering is vlug en in goede staat materiaal is kwaliteit

Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijk bestel-en betaalprocedure. Aanrader!

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.