Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Overzichtelijk , snelle levering , goeie producten

Mag altijd goedkoper

Pluspunten

snelle correcte levering

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over alles , en wat een snelle service echt geweldig

Pluspunten

Goede afhandeling

Pluspunten

Elke maand bestel ik hier mijn voer en het is en blijft een zeer betrouwbare webwinkel met een fijn assortiment, mooi overzichtelijke site en supersnelle betaling via Ideal en levering!

Pluspunten

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geef duidelijk aan op de site, dat het factuur en afleveradres hetzelfde moeten zijn. Nu kun je een ander afleveradres invullen als je per factuur betaald, terwijl dit van de maatschappij niet mag. Deze optie niet mogelijk maken, schept minder verwarring.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geachte, Sluiting voor is defect geleverd, daar we het niet binnen de 3 werkdagen beleverd zijn, was het onmogelijk om dit terug te sturen. Diertje zat al die tijd in een te kleine kooi. De bodem zou hoger moeten afgewerkt worden daar er urine plekken onder het kooi liggen. Voor die prijs hadden we een degelijker materiaal verwacht, we zijn dus echt teleurgesteld. Met vriendelijke groeten, Inge

Pluspunten

hok ziet er prachtig uit snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een tip: zetten jullie zelf eens de kooi Aurelia in elkaar. Schaamteloos dat jullie het een papegaaienkooi durven noemen. Met drie man was het nog een flinke klus de kooi te monteren, temeer daar de plastic onderbak iets te klein is ! Mijn pyrrhura zal hem wel heel laten, maar mijn kleine kaketoe zou hem in no-time gesloopt hebben. Zonde van mijn € 99,00 ... zeker € 50,00 te duur.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Alles correct en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering, leuk assortiment.

Geen.

Pluspunten

- snelle levering - levering volgens order

Pluspunten

Pluspunten

vlotte levering,artikelen voldoen aan de verwachtingen

Pluspunten

Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website en er wordt snelen goed geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is een goed en stevig konijnenhok en het is prettig dat je het hok op meerder manieren kunt openen. Ook de prijs is goed, niet te duur.

Het zou misschien prettig zijn om op de website te vermelden dat het konijnenhok nog zelf in elkaar gezet moet worden. Ook kan de aluminium lade er niet uit, omdat het te strak in het hok zit. Dit maakt het erg lastig om het hok schoon te maken.

Pluspunten

Werking tool bijleveren zoals een schroevendraaier :) niet iedereen heeft dat ik huis :) ( ik nu wel,maar ken er van niet)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tevreden, want fout is goed hersteld! Attente reacties en daarna vlotte levering.

De bestelling was door een fout te laat geleverd, maar de producten waren prima en geheel naar tevredenheid.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.