Pluspunten

Snelle levering, goedkoopste prijs, goede kwaliteit, kortom huisdier en wij blij!

Pluspunten

prima snelle levering. krabpaal was nog beter dan verwacht

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben zeer ontevreden omdat de diva (24997) er heel anders uit ziet dan wat ik heb gekregen. ik heb daar over gebeld en ben wel netjes te word gestaan en mocht hem ook omruilen voor een andere, maar dat kon niet meer want we gingen op dat moment het konijn halen. de kooi op de site heeft twee grote ingangen en deze heeft maar een kleine ingang, wij hebben een vlaamse reus die kan hier over een paar weken niet meer doorheen. Mijn tip is dan ook pas de site aan

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelling duidelijk wordt aangegeven wanneer het pakket verwacht kan worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd en door transportschade iets kapot en daar binnen 2 dagen iets nieuws voor

Pluspunten

Na telefonisch contact werd er speciaal voor mij naar een bepaald product gekeken en het werd vervolgens gefikst. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vraag via e-mail en zeer snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site Gemakkelijke betaling Snelle levering

Pluspunten

Supersnelle verzending en goed verpakt!

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop Aanbiedingen

Pluspunten

Snel en goed een aanbeveling waardig

Pluspunten

Prijs/kwaliteit. Heel tevreden

Pluspunten

snel geleverd . goed ingepakt . alleen maar pluspunten over de artikelen

Pluspunten

goede levering

de inhoud beetje beschadigd hout en gedeukt metaalbalk. hout delen moeten voor geboord worden nu aan 1 kant ( hout gaat anders splijten) alleen dak heb ik niet voorgeboord dit was goed zichtbaar.

Pluspunten

Productinfo op de website en realiteit komen goed overeen. Prima informatieverstrekking t.a.v. de levering. Al met al tevreden over de gang van zaken.

Geen verbeterpunten vooralsnog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering. goed in elkaar te zetten vogelkooi.

Nederlandse beschrijving aub.

Pluspunten

zeer goede service!!

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering.

Pluspunten

Supersnel geleverd. Grote krabpaal besteld voor maine coon Big Ben. Eindelijk een goede kwaliteit. Al vele krabpalen gehad van slechte kwaliteit. Keurig in 3 dozen bezorgd.

Pluspunten

super goede behandeling en korrecte bezorging

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.