Pluspunten

Voordelig Overzichtelijke site

Pluspunten

* Duidelijke site en betalingwijze * Bestelling is te volgen via track&trace * Van te voren werd ik gebeld dat levering eerder zal plaats vinden *Goede actie's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed verpakt geleverd.

Ik heb een muilkorf besteld en nu blijkt deze exact hetzelfde te zijn als degene die we al hebben. Er stond een maat bij en daarvan was niet duidelijk genoeg wat nu gemeten was. Het nr 10 (wat op de muilkorf staat) stond er niet bij. We hebben nu nr 12 nodig en deze word niet door jullie geleverd. Ik heb nu helaas niets aan deze muilkorf en dat is jammer want dit had voorkomen kunnen worden indien er duidelijker vermeld stond hoe de muilkorf gemeten is.

Pluspunten

Snelle levering, keurige afhandeling, goed product.

Misschien nog meer producten online zetten tegen redelijke prijzen.

Pluspunten

De huisdiersuper.nl heeft een zeer snelle service.De volgende dag namelijk al in huis.

Pluspunten

Snelle bezorging Groot aanbod Goede prijs/ kwaliteitverhouding

Nog duidelijker foto's weergeven.

Pluspunten

Snelle service en netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, super prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering klant vriendelijk

Bij de voedersilo voor konijnen zat geen beschrijving hoe deze op te hangen.

Pluspunten

Prettig te woord gestaan.

Pluspunten

Snelle levering, op de hoogte gehouden over de bestelling. En de prijs.

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering en deze was inderdaad zoals op de website vermeld. In de doos van het konijnenhok zat keurig een beschrijving en van alle schroeven was er 1 extra. Volgende keer bestel ik zeker weer bij De Huisdiersuper.nl!

Pluspunten

Ontzettend snelle levering (13u30 betaald, 's anderendaags om 15u al geleverd. Vriendelijk personeel.

Onderste lade was licht ingedeukt, maar na de montage zie je er niets meer van. Sommige bevestiging gaatjes kwamen niet overeen.

Pluspunten

Hele snelle levering van product

Pluspunten

Duidelijke site, zeer snelle levering. Duidelijke up dates hoe ver het met de bestelling staat. Werd de dag na bestelling al geleverd. En mijn lieve poes vond het meteen heel interessant en is niet uit z'n "poezentent" te slaan. Voor dat ik de tent bestelde twijfelde ik nog even want ik vond het best prijzig, maar nu ik dat tevreden koppie van hem zie is het 't waard, Kortom poes en ik zijn 100% tevreden.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, goede verhouding prijs/kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle en goede levering. En een stuk goedkoper als andere aanbieders.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

snel en overzichtelijk niet alleen de factuur maar ook het verzendschema

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.