Pluspunten
Snelle service, goede levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
eenvoudig te navigeren site en snelle aflevering
Pluspunten
Super snel geleverd en mooie artikelen
VerbeterpuntenGeen negatieve ervaringen
Pluspunten
Super snelle levering naar België! Alles wat ik besteld had was er bij! Super tevreden! Een echte aanrader deze site!
VerbeterpuntenBetere communicatie na verkoop voor België.
Beste Klant, bedankt voor uw beoordeling en de opbouwende feedback. Wij zullen dit zeker meenemen in onze evaluaties. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling, Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit product
Verbeterpunten/
Pluspunten
Het gemak waarmee de website functioneerde. De mogelijkheid om met iDeal te betalen. De snelheid van de levertijd van het product. De uitstekende verpakkingsmaterialen. Het grote assortiment in biologische en natuurlijk diervoeder.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering met tijdsaanduiding van bezorging
Pluspunten
snel, overzichtelijk,..
Verbeterpuntenkattenbak blijkt al stuk (net gemerkt)
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer te horen dat er tijdens het transport iets beschadigd is. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice om dit probleem op te lossen? Als u zou willen doorgeven om welk deel het precies gaat dan zullen wij het zsm oplossen. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Wij werden goed tewoordgestaan toen we belden. Precies op de juiste dag geleverd wat wij besteld hadden. Prima!!
Pluspunten
Snelle levering, zoals beloofd Netjes verpakt
Hallo de bestelling mag wat meer zorg aan besteed worden. bij het konijnen hok die aluminium plaat wat er bij zat was helemaal gedeukt mijn man heef hem wat recht gemaakt vriendelijke groetjes M Janssen-Palm
Pluspunten
Wordt gebeld als levering niet op tijd binnen is
Pluspunten
Ik vond het fantastisch dat ik binnen een paar minuten bevestiging en factuur had. Goederen een dag later al in huis. Betrouwbare en professionele indruk. Mijn complimenten.
Kerkstraat 44
5253AP Nieuwkuijk
De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.