Pluspunten
Voor de eertste keer besteld door middel van de zeer goede website met voorbeelden en duidelijke prijzen. Maastricht heeft wel dierenwinkels maar niet zo uitgebreid.
Pluspunten
De levering was super! Binnen 1 dag was de krabpaal in huis. En de katten hebben er veel plezier van.
Bij aankomst was er een hoekje van de bodembak afgebroken,zou misschien nog iets veiliger ingepakt kunnen worden.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
Goed overzichtelijk assortiment. Uitgebreide beschrijving.
Pluspunten
Keurige, snelle afhandeling van bestelling. Bestelling heel goed verpakt. Goede bereikbaarheid bedrijf.
Pluspunten
de konijnen kooi werd goed afgeleverd in een goede stevige doos en er waren geen beschadingen aan
Verbeterpuntenstickers wie er op geplakt worden zouden misschien aan de onderkant van de bijgeleverde spullen geplakt kunnen woder
Pluspunten
Binnen twee dagen het konijnenhok mogen ontvangen. Ik heb nog niet betaald omdat ik dat niet vertrouw (bij nieuwe sites) maar alsnog erg goede service gekregen.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Spullen zijn naar wens.
Pluspunten
Snelle levering! Prima spullen
Pluspunten
Goed geregeld en snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering. Nette afhandeling
Pluspunten
Geweldige service/snelle levertijd , vriendelijk personeel, kunt voelen dat ze moeite willen doen om je tot dienst te kunnen zijn!
Pluspunten
Super snelle levering!
Kerkstraat 44
5253AP Nieuwkuijk
De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.