Pluspunten

Fijn dat het geregeld kon worden dat de bezorging op een andere dag zou plaatsvinden

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar , er wordt meegedacht. Volgende dag bestelling al in huis Duidelijke website

geen

Pluspunten

Razendsnelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, en product is netzoals op de website staat beschreven.

Pluspunten

Goede producten. Worden ook netjes en optijd afgeleverd. Ook de kwaliteit van mijn gekochte producten is zeer goed.

Het zou fijn zijn als erbij staat hoeveel werkdagen de levertijd is. Ik heb hier geen negativiteit mee gehad omdat het product de volgende dag al bezorgd was.

Pluspunten

Ik kocht een autobench voor onze hond. Bij het monteren bleek aan 1 onderdeel een constructiefout te zitten. Het probleem met foto's en beschrijving gemeld. En De Huisdiersuper.nl ging er meteen mee aan de slag, en deed navraag bij de fabricant. Die gaf niet thuis, dus bood De Huisdiersuper.nl me een andere oplossing aan: uit aan andere pakket werd het bewuste onderdeel gehaald en naar me toegestuurd. Probleem opgelost! En steeds snelle levering.

Pluspunten

grote sortering, kwaliteit producten

Pluspunten

Eerste keer besteld en eigenlijk best tevreden!

Is de eerste keer dat ik bestel dus kan voor nu nog geen verbeterpunten of tips geven.

Pluspunten

Fantastische service zonder meer

Helemaal geen

Pluspunten

overzichtelijke site

betere communicatie met DPD

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij deze webshop. Spullen zijn van goede kwaliteit, zal zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snel geleverd. No nonsense

Linkjes doordelen naar producten zou mooi zijn, tevens zaal dit de verkoop kunnen bevorderen. Heb nu een vriend van me door het menu heen moeten praten. Share buttons zou een goede vooruitgang zijn,

Pluspunten

Netjes volgens aangegeven afspraak bezorgt.

Pluspunten

Zeer snelle service, product klopt met de beschrijving

Pluspunten

Wat een snelle service! Van jullie product kan ik zeggen dat het van beste kwaliteit is. Mijn kat is zeer tevreden, hoe groot hij ook is hij kan overal op en in! Echt geweldig om te zien!

Nvt

Pluspunten

Alles naar wens, goede service

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering! Veel keuze.

Pluspunten

Makkelijk en snel, het bestellen via de site gaat erg makkelijk en de bezorging was ook zeer snel.

Bij de annbiedingen mag het filteren van een bepaald huisdier iets duidelijker. Ook worden aanbevelingen per klant gedaan op basis waarop je hebt geklikt, maar hetzelfde product waarop je al hebt geklikt wordt aanbevolen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De manier van afhandelen van een klacht

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit product

geen

Pluspunten

super snelle levering. bij het bestellen stond 2 a3 dagen de dag erna had ik mijn bestelling al in huis toppie.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.