Pluspunten

Snelle correcte levering!

geen

Pluspunten

Snelle en corecte levering

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website Zeer snelle levering En het mooiste was jullie zitten bij ons om de hoek. Dus had gewoon gezellig langs kunnen komen.

De chauffeur had het pak aan het einde van de straat afgegeven omdat wij niet thuis waren. Dus misschien volgende keer maar ophalen bij een ophaalpunt.

Pluspunten

alles was oké, op tijd geleverd zoals vermeld.Blij met eerste bestelling van jullie bedrijf. Aan te raden bij vrienden en éénieder.

alles was prima; geen opmerkingen.

Pluspunten

Ons bestelde konijnenhok werd keurig op tijd en in goede staat bij ons afgeleverd...ook leuk dat er gratis een drinkfles, brokkenbakje en konijnensnack bij zat...Helemaal super dus.

Ga zo door!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle levering en prima prijzen.

Pluspunten

Heb pas 1 keer besteld maar ben zeer tevreden. Zal zeker vaker bestellen. Erg prettig dat het zo snel geleverd wordt.

Pluspunten

Nette afhandeling van de aankoop bij het ophalen.

Pluspunten

Ruime keuze tegen mooie prijzen

Pluspunten

Keurig, vlotte levering, volgens afspraak. Verpakking is prima. En de kwaliteit van het geleverde hondenkussen voldoet ruimschoots aan de verwachting.

?

Pluspunten

Levering volledig naar wens, zowel qua klantvriendelijkheid als snelle levering goederen. Niets op aan te merken.

De honingoren zijn prima, de honden eten ze met graagte. Andere oren die ik van internet had laten komen keken ze met de nek aan. Die waren waarschijnlijk samen met andere goederen 'met een luchtje eraan' vervoerd.

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijzen, goeie producten, duidelijke communicatie over de levering.

Breder adsortiment

Pluspunten

Leuk assortiment, snelle bezorging

Pluspunten

Snelle afhandeling en verzending.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Bezorging zoals beloofd, mooie en goede artikelen voor een schappelijke prijs!!

Pluspunten

Na 1 bestelling moeilijk te zeggen.

Pluspunten

Pluspunten

Stipt en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ging netjes en snel.

Pluspunten

Goede produkt en sneller aflevering !

Geen tips en gewoon aanraden.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, stevige krabpaal ook! Prijs en kwaliteitverhouding zijn ook goed. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke klantenservice Betaalbare producten Veel keuze

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.