Pluspunten

Prima service, en snel geleverd

Misschien kleinere doos, voor grote van pakketje

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

Zijn er geen

Pluspunten

Uitstekende producten en snelle levering

Korting invoeren, zodra je meerdere afnames doet, van een zelfde product

Pluspunten

Keurige telefonische opvolging van email melding

Dpd is misschien niet de beste bezorger

Pluspunten

Snelle levering, product is goed aangeleverd, goed geïnformeerd over de bezoegdatum en bezorgtijden. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Het in elkaar zetten ging niet zo heel erg soepel.

Pluspunten

een hel uitgebreid assortiment en een goede en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk en snelle levering. En product prima volgens verwachting.

Nou het is prima zo

Pluspunten

Snelle levering en goed product!

Pluspunten

Snelle levering en producten zijn netjes.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Levering keyrig op tijd. Nette meldingen van status bestelling.

Geen.

Pluspunten

Zowel in NL als in BE ongelooflijk snelle service het geen dat de klant tegenwoordig verwacht wordt bij De Huisdiersuper geleverd. Bestellingen zijn heel zeer goed verpakt zodat er geen schade ontstaat tijdens transport. overzichtelijke site met de nodige info over de items. Overzichtelijk factuur alsook een bestelbon meegeleverd in de verpakking zonder dat deze onleesbaar verkreukt is.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd! Iets van mijn bestelling was niet op voorraad en werd keurig gebeld of ik wilde wachten of dat er een vervangend product voor in de plaats mocht.

Pluspunten

Hele snelle levering, goede kwaliteit en betaalbare prijs

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website. Snelle levering. Goeie prijs/kwaliteit. Kortom, zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Snelle, correcte levering!

Pluspunten

Na bestelling had ik het pakketje als snel in huis, alles staat duidelijk op de website beschreven.

Pluspunten

Geen opmerkingen, alles was prima!

Pluspunten

Ze hadden wat ik wilde hebben, voor de juiste prijs en de volgende dag geleverd.

Pluspunten

Uitstekende site, prijzen, levering en klantenserivce. Allemaal goed geregeld.

Pluspunten

Snelle levering en alles goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering. Door jullie in ieder geval. Dat ik het pakket gisteren woensdag pas kreeg kwam door DPD.

Ik heb veel problemen gehad met het koeriersbedrijf. Gisteren pas het product ontvangen. Zaterdag zou het geleverd worden. Niet gebeurd, want het adres klopte niet. Las ik 's avonds in een mail. Was niet waar natuurlijk. Maandag het depot in Amsterdam gebeld. Ze zou hem er weer in zetten, dinsdag zou het geleverd worden. 's Ochtends gebeld, om te vragen hoe laat. Moest ik afwachten tot 11 uur, dan zou ik een mail krijgen. Weer niets. 13.00 uur gebeld. Het stond nog op het depot ze ging hem er weer in zetten, nu naar een adres van DPD in de buurt, dan kon ik hem zelf ophalen. Ok. Afgesproken. De volgende dag, woensdag stond de DPD-wagen voor de deur met het product. Kortom nogal rommelig.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.