Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle goede service!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs.

Levering duurde langer dan aangegeven zonder opgave van reden. Zou beter kunnen. Doos waarin goederen geleverd waren zag er gehavend uit. Doet af aan professionele uitstraling van het bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, betaalbare prijzen. Erg tevreden

Pluspunten

- Er was op de website een onduidelijkheid die we gemeld hebben. Er werd ons meteen de correcte uitleg gegeven èn de website werd aangepast. - Na de levering hadden we nog een vraag. Ook deze werd meteen verduidelijkt.

Pluspunten

Supersnel geleverd en alles naar wens

Pluspunten

Groot assortiment Prijs /kwaliteit erg goed Snelle levering

Verzenden gratis vanaf bepaald bedrag zou lager mogen. Verder geen min of verbeterpunten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijk informatie naar aanleiding van bestelling

De levering wordt door dpd geregeld, maar is echt afschuwelijk.

Pluspunten

Goede prijs, het artikel zat goed ingepakt en de levering was vrij snel hier, hier zal ik zeker nog eens bestellen.

Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk site. acceptabele prijzen. Eenvoudige bestelprocedure. Je wordt geinformeerd over de status van de bestelling. Zeer snelle levering. Vandaag besteld, morgen al in huis. Top. Ook kat Wicky was zeer blij met de bestelde produkten.

Ik heb op dit moment geen tips.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en fijn gelet op het milieu dat de producten in een passende door werden geleverd.

Pluspunten

Problemen met levering DHL, de medewerkers hebben super gereageerd om alles goed op zijn plek te krijgen. Kan niet anders zeggen dan dat ik een SUPER service heb gekregen!

Geen idee

Pluspunten

Snelle levering en producten zijn in orde.

Pluspunten

Fijne website. Heb de spullen opgehaald in de showroom. Ontzettend groot en veel keuze! De moeite waard.

Misschien bij binnenkomst showroom een pijltje naar boven aangeven. En boven ook aangeven dat aan de rechterkant de kassa is.

Pluspunten

Netjes gebeld, dat bepaald artikel niet op voorraad was. Toch alles na 2 dagen binnen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling is snel bezorgd,

Als er op de site staat,niet goed geld terug,blijkt dat niet zo te zijn.Omdat ik in het voederstation een paar droge brokjes gedaan had om het apparaat uit te proberen,had mijn kat het station in 3 minuten op zijn kop gewipt en zou het eten er nooit op tijd uit kunnen komen.Toen ik hierover belde kon het vanuit hygiene niet teruggenomen worden. Omdat ik het eventueel voor het dure apparaat om wilde ruilen,zou ik teruggebeld worden. Het heeft wel even geduurd nadat de telefoniste navraag had gedaan bij een meerdere,want het beleid was toch echt dat het niet kon. Uiteindelijk heeft men na rijp beraad besloten om dat dan toch maar goed te vinden en ik hem terug mag sturen. Jammer dat het zo moeizaam moest gaan. Morgen in de juiste verpakking terug sturen en kijken hoe het af gaat lopen. Mocht het goed komen,dan zal mijn volgende aanbeveling voor uw bedrijf positief op fb. geplaatst worden. Nu ga ik maar duimen. Met Vr. Groet, Livina Bornet-Dazler

Pluspunten

Ruime keuze en niet duur. En prima levering!!

De kwaliteit van de speelkippen voor de hond is niet geweldig.......maar. Oor de rest redelijk tot goed spul

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.