Pluspunten

Snelheid van leveren en prijsstelling

nvt

Pluspunten

Goede producten, katten zijn er blij mee, prima prijs en vlotte levering.

Het leek alsof de krabpaal erg veel huismijt bevatte, want m’n vrouw en ik bleven niezen nadat we ‘m in elkaar gezet hadden. Maar nadat we ‘m eerst een dag buiten hebben laten staan zijn we er alsnog erg blij mee!

Pluspunten

Correcte informatie en levering...

Pluspunten

snel bezorgd, nette levering.

Pluspunten

Alleen maar positief

Pluspunten

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk.

Goede afspraken maken met DPD. Zouden pakje op zaterdag afgegeven hebben.....is echter niemand geweest ên geen bericht achtergelaten. Blijkt pakje al drie dagen op een afhaalpunt te liggen. Het was zaterdag vreselijk weer, dus chauffeur had er vermoedelijk geen zin in.......

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

geen :)

Pluspunten

Snel Geleverd. Alles goed stevig ingepakt. Goede producten.

Pluspunten

Snelle bevestiging, berichtgeving over bezorging en snelle bezorging. Product was precies wat we ervan verwachtten.

Was eerste kennismaking. Positief dus.

Pluspunten

goedkoper dan andere sitesvoor dierenbenodigdheden en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Beschrijving van het door mij bestelde artikel, moet worden aangepast. En dan mn de maatvoering. Bij hondensokken maat L mag je er vanuit gaan dat ze passen voor een middelgrote hond, maar een poedel had ze nog niet eens aan gekund.

Pluspunten

Zeer positieve communicatie, wij hadden een bench en alle benodigheden als riem besteld en daar er iets niet direct leverbaar was een telefoontje ontvangen of het met 4 extra leverdag op tijd zou zijn. ik vond dit echt scherp opgemerkt. Ook zeer tevreden over de leveringen en producten. Gewoon TOP

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk in contact, ze hebben mooie spullen en als je ze wijst op dingen die niet helemaal kloppen zijn ze daar blij mee en verbeteren ze dat.

Beetje jammer dat ik op de bestelling en telefonisch de afleverdatum had besproken en de zending toch geleverd werd op een andere dag toen er niemand thuis was. Dank zij de geweldige chauffeur van Transmission is het toch goed gekomen.

Geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

ruim keuze n super snelle levering

geen

Pluspunten

zeer snelle levering en goed product

Pluspunten

De site is helder en duidelijk. De levertijd als beloofd, super snel. En het product geheel volgens verwachting.

Pluspunten

snelle levering en keurig verpakt

Pluspunten

Product voor zieke hond besteld. De volgende dag al bezorgd. Super

Pluspunten

snelle en goed verpakte levering !!

Pluspunten

Duidelijke website en scherpe prijzen.

Pluspunten

Zeer goede sercive ,

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.