Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijk

Materiaal was beschadigd.

Pluspunten

heel klant vriendelijk en helpen goed als je een vraag het fantastische winkel

de bestelling misschien in een tas of doos doen

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Goed en snel geholpen via de telefoon na aanleiding van een vraag over het product dat ik wilde kopen

Product kennis zou beter kunnen

Pluspunten

Telefonisch zeer vriendelijk en correct geholpen en supersnelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijk

Meer aandacht besteden aan het uiterlijk van de hokken, veel vlekken, kleurverschil en niet goed afgewerkte stukken Niet hinderlijk genoeg om te retourneren maar mogelijk aandachtspuntje

Nvt

Pluspunten

Van bestelling tot uitlevering perfecte service!, na een vraag direct teruggebeld. En prima te woord gestaan. bestelling was vandaag besteld en morgen in huis. En Met track en tracé prima te volgen. Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf

Vooral zo doorgaan!.

Pluspunten

Super-super-snel geleverd. Bestelling top ontvangen. Bij een eerdere bestelling waar een detail wat minder was, is het helemaal goed opgelost. Een aanrader!

Nul komma nul

Pluspunten

snel en accuraat en goed prijs-kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. 10 euro korting op een konijnenhuisje.

Pluspunten

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Volgens mij had ik 1 riempje besteld maar kreeg twee hondenriempjes. Ook 2 x betalen. Waren goedkoop dus een weggegeven. Weet niet wiens fout het was.

Pluspunten

snel en correct

???????????????

Pluspunten

Snelle levering. Helaas klopte mijn bestelling niet. Een mailtje gestuurd en al snel kreeg ik reactie terug. Het juiste artikel werd alsnog toegestuurd, het artikel wat ik 'verkeerd' had ontvangen mocht ik houden: goede en snelle service!!

Pluspunten

Mooie, degelijke produkten en een zeer vlotte levering.

Pluspunten

Geweldige service, had een te kleine hondenstretcher gekocht, even gebeld ik mocht hem terug sturen en krijg ook nog de verzendkosten en het geld van de stretcher netjes terug gestort het was allemaal geen probleem.

Pluspunten

Goede feedback/ordertracing

Pluspunten

Prima afhandeling van bestelling met snelle en correcte communicatie. Stipte levering met tracking!

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.