Pluspunten

Juiste, duidelijke informatie over de levering! Het hondenkussen is precies zoals op de foto, ik ben erg blij met mijn aankoop, kwalitatief ziet het er super uit!

Pluspunten

het product en de bezorging is perfect

Pluspunten

Super bedrijf erg klantvriendelijk. Goed kwaliteit en lage prijzen.

Tot nu toe heb ik geen negatieve faadback.

Pluspunten

goede prijs , goede sortering en snelle levering van speciaal bio voer voor mijn engelse grasparkiet, een aanrader!

Pluspunten

Alles keurig netjes en op tijd bezorgd!

Pluspunten

Prijs/kwaliteit TOP! Levering : EXTRA snel! Nochtans naar België. 10/10

Doe zo voort! ☺

Pluspunten

Konijnenhok werd perfect op tijd geleverd. Men wordt via mail op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Men kan nog de dag van de levering laten weten of de bestelling elders (bv bij de buren) moet geleverd worden. Foto's komen helemaal overeen met het geleverde product. Goede kwaliteit, duidelijke instructies. Alles volledig. Konijnen zijn blij met hun nieuw verblijf!

Doe zo voort!

Pluspunten

Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering en een uitstekende klantenservice! Ik ben super blij met ons nieuwe kippenverblijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering was niet op de afgesproken dag. Na navraag bleek dit er alsnog de volgende dag geleverd te worden. Helaas niet op de opgegeven tijd. De doos was behoorlijk mishandeld tijdens het transport. Slechte ervaring dus met de bezorgservice van huisdiersuper.nl

Pluspunten

Netjes op tijd bezorgd en makkelijk te volgen tot bezorging

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website.

Geen tips, prima bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, goede prijs

Pluspunten

het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij De Huisdierensuper. De bestelde "PAW CLEANER" s werden de volgende dag reeds geleverd

Pluspunten

Snelle levering, prima producten, ben erg tevreden

Pluspunten

Makkelijk bestellen en supersnelle levering.

Pluspunten

Positive punten duidelijk site zeer snelle en goede feetback snelle levering kortom TOP! Negatieve punten GEEN!!!

geen

Pluspunten

Super snelle levering, goede kwaliteit en helemaal niet duur! Ik ben erg blij met mijn producten :)

Geen verbeterpunten :))

Pluspunten

Telkens heel vriendelijk aan de telefoon, zeer snelle service; Wij hadden een beschadigd konijnenhok gekregen en enkele dagen later werd er al een nieuw geleverd.

Ons eerste konijnenhok was enorm beschadigd (op verschillende plaatsen). Misschien eerst een kwaliteitscheck voor het naar de klant wordt gestuurd?

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk personeel en snelle service

Pluspunten

Goede en snelle servixe

Heb ik niet

2 sterren: slechter dan verwacht

controle van produkt

Pluspunten

Ruimaanbod van producten, leuke spullen voor goede prijzen. Levering ging erg snel en diverse betaalmogelijkheden. Ik ben erg tevreden over De Huisdiersuper!

Kan ik niet noemen. Heb nu 2 keer besteld bij De Huisdiersuper en allebei de keren was ik erg tevreden.

Pluspunten

veel keuze.

verzending was niet ok. De doos waarin de spullen zaten was gescheurd (ondanks dat er met tape breekbaar op stond). Geen schade aan de inhoud maar dat was meer geluk dan wijsheid.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.