Zoals altijd: kan niet beter!

Ik bestel al een aantal jaren schoenen via de webshop bij van Arendonk. De keuze in kwaliteitsschoenen en sneakers is groot en de verzending verloopt altijd snel en probleemloos. Een echte aanrader: schoenen in de winkel of via de webshop kopen bij van Arendonk!

Eindelijk sneakers met leren binnenkant super blij mee ❤️

prima service en snelle reactie

prima service en snelle afhandeling. Niets dan lof.

Goed en snel geleverde bestelling

Bekend met het gekozen merk waardoor de maat voor mijn nieuwe instappers perfect is. Snelle en goed verpakte levering. Helemaal happy mee. Thanks

Mooi, maar niet de goede maat

De schoenen die ik had besteld van 4b12 zijn erg mooi en van uitstekende kwaliteit, helaas zijn ze 2 maten te groot. Ik heb mat 43.5/44 en heb maat 44 besteld, en dus veel te groot. Ik moet ze dus helaas terugsturen. Als er nog een maat 43 was had ik die zeker besteld, maar die is er helaas niet meer. Had ik beter onderzoek moeten doen voor online bestellen? Misschien wel, maar niks aan te doen. Verder een goede site en zou het zeker aanbevelen!

Prettige klantenservice

Geen gedoe, geen gezeur, klantvriendelijk doorpakken

Niets ontvangen

Ik heb na een week mijn sneakers niet ontvangen. Ook geen bevestiging van verzending. Op de mail wordt niet gereageerd.

Voldoende

2 paar schoenen in de sale, 50% korting. Van 1 paar is de doos verschoten en bij 1 schoen van dit paar is de zool lelijk.

Keurig, en snel.

Zeer verrast was ik dat ik de schoenen al zo snel in ontvangst kon nemen. Volgens website zou het paar dagen langer kunnen duren. Jammer van de hoge verzendkosten ondanks dat je best dure schoenen koopt. Maar al met al goede ervaring.

Mooie selectie en geweldige klantenservice

Ik ben echt blij met de merken en modellen die op de website staan. Tijdens het koopproces kreeg ik vriendelijke en verrassend creatieve ondersteuning. Dat maakt het shoppen hier gewoon prettig en persoonlijk.

Keurig geholpen!

Had schoenen besteld. Bleek voor verzending dat er kleurverschil was. Kreeg keurige mail met oplossingen. Bedrag stond na 1 dag weer op de rekening.

Ik koop vaker bij Van Arendonk; levering in België verloopt super!

Ruime keuze, perfecte aflevering! Top!

Bestelling na 1 dag geleverd Duidelijke communicatie via de mail Retour zending meteen bericht op mail ontvangen met de financiële afwikkeling! Ja fijne schoenenzaak zal de volgende x weer een bestelling plaatsen.

Gemiddeld

Schoen waren stuk,wel snel geld retour.

Mooie schoenen , fijn personeel

De schoenen die ik wilde kopen , waren niet in mijn maat ( in de uitverkoop) geen probleem we gaan in een ander filiaal kijken .heb nu toch mijn schoentjes !!

top

correct

Wat fijn dat ik op een makkelijke manier de verzending kan uitstellen en de retour termijn pas telt als ik de spullen ook daadwerkelijk ontvang. Tevens voel ik me gehoord als ik een vraag neerleg bij de klantenservice! Dat is ook maar zelden.

Meestal prima

Meestal wordt je fijn geholpen, ook wel eens gehad dat mijn bestelling niet geleverd werd,ook gehad de verkoper het enorm druk had met zichzelf

Prima levering

Prima levering. Niet direct volgende dag. Maar dat is prima. Had in de schoenendoos wellicht nog wat extra bescherming willen zien tegen evt. Rammelen van de schoenen. Levering was goed, schoenen zoals verwacht. Prima keuze

Zaken deels niet goed voor elkaar

Bestelling kon niet worden verzonden, omdat mijn maat niet meer leverbaar was door een inpak fout in de fabriek. Wel meteen geld teruggestort, dat was prima. Maar ik bestel hier niet meer.

Goede service.

Goed advies en service alsmede aardig te woord gestaan.

Keurig verpakt en op tijd!!

Ik had eerst de roze schoenen gepast.. Uiteindelijk voor de blauwe prachtige schoenen Van Daniele Ancarini… Ik ben er ontzettend blij mee en ze lopen ook Nog eens fantastisch!!…

top service en mooie collectie

Schoenen waren niet aanwezig in mijn maat in Eindhoven. Geen probleem: vestiging Tilburg had ze wel; keurig thuis bezorgd binnen een paar dagen. Uitstekende en vriendelijke service!

Retour procedure zeer slecht

Zal niet meer bestellen Schoenen zijn te klein Zo een omslachtig procedure voor terug te sturen en betalen !

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.