Ruilen kost geld

Schoenen geretourneerd, omdat ze te groot waren. Direct andere maat besteld. Bij terugbetaling blijkt €5,95 in mindering gebracht vanwege verzendkosten. Dit zou te begrijpen zijn als je niets meer besteld om zodoende misbruik tegen te gaan. Maar niet als je iets anders besteld. Voor ons in ieder geval een les geweest en reden om in de toekomst Arendonk over te slaan.

Mooie schoenen, goede merken, uitstekende service

Goede service, snelle levering.

Uitstekend!

In de winkel juiste maat niet op voorraad. Snelle thuis bezorging na online bestelling.

Gebruikte schoenen

Ik heb een duur paar schoenen gekocht van Philippe Model voor €230. Echter waren deze slordig ingepakt, het papier was verfrommeld, de veters zaten los en was 1 schoen duidelijk gebruikt. De hiel van 1 schoen zat vol diepe vouwen. Dat verwacht je niet als je zulke dure schoenen aanschaft. Ik ben teleurgesteld.

Top schoenen en top levering. Top dus. Zo is het

Top schoenen en top levering. Top dus. Zo is het.

Mijn schoenen hadden een kleine beschadiging. Dit is netjes vooraf gemeld met een korting erbij

Uitstekend!

Snelle service, mooie schoenen!

Uitstekende service

Na online bestelling kreeg ik bericht met foto’s dat de schoenen lichte beschadigingen hadden. Ik kon kiezen voor een kleine vergoeding of afzien van de aankoop. Ik koos voor afzien van de aankoop en na een plezierig contact ontving ik snel mijn geld retour. Volgende keer weer naar de winkel of online bestellen voor de ruime keus aan mooie schoenen.

Fijn geholpen door medewerkster met en bestellen van het 2 de paar schoenen.

Mooie winkel en erg vriendelijk personeel. Mijn dochter werd goed geholpen met het passen en ook bestellen van een 2de paar schoenen. We komen altijd in de winkel als we in Eindhoven zijn!!!

Perfecte service

Schoenen besteld en daarna plezierig contact gehad met medewerker en uitstekend verder geholpen. Schoenen waren ook prachtig!

Mooie schoenenwinkel, prachtig assortiment, ook online prima levering

Zeer tevreden.

Mooie collecties, goede service!

Ik kom hier al jaren, altijd goede mooie schoenen, ze hebben ook altijd sale die zeer de moeite waard is ;)

Mooie winkel, prettig geholpen, snelle service

Mooie collectie schoenen. Mijn maat, die niet op voorraad was, in de winkel besteld en snel geleverd, dus top

Prima, snelle levering

Online besteld, goede levering en communicatie

Een dagje Den Bosch, mooie schoenen gekocht

Wat een aardige verkoper trof ik. Schoenen konden direct besteld worden in een ander filiaal, de juiste maat. Helaas bleken ze niet zo goed te zitten als gedacht. Schoenen geretourneerd en nu wacht ik op bevestiging . Heb er vertrouwen dat het goed komt. Vriendelijke groet, Maria van Dorp

Schoenen die ook passen voor Hollandse vrouwen

Ze zitten erg lekker en zijn modieus mij smaak ook mooi en klassiek convertabel

Fijne winkel, prettig personeel

In de winkel (za. 10 mei jl.) kregen we door een barista van Tante Sus een koffie naar wens aangeboden waardoor ik na eerst een kijkje te nemen in de winkel voor een espresso ging. Intussen sneakers gepast, die niet meer in de gewenste kleur in de winkel waren, maar wel besteld konden worden. Dit gebeurde met de verkoper op een groot scherm en dinsdag werden ze thuis werden afgeleverd. Thanx! Blij mee

Schoenen snel binnen mooie Schoenen die heerlijk lopen

Al eerder schoenen bij jullie bestel altijd snel binnen en keurig verzorgd

Goede service in de winkel.,mooie schoen gekocht

Super super service

Schoenen besteld en zeer snel ontvangen

Fraude bestelling op een minimum van tijd correct rechtgezet door klantenservice

Altijd goed!!

Kom er al sinds (rond) 1985 Altijd leuke veelzijdige collecties.

Prima en geduldig geholpen. Verstand van zaken. Niets op aan te merken. Ga zo door.

Zeer verzorgd en correcte bezorging

Ik kocht ballerina’s van Odare in slangenmeder. Zeer tevreden ermee. Kwaliteit met mooi zacht leder en zeer verzorgd verpakt. Zeker aan te raden.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.