Bestelde schoenen goed in mail aangekondigd en stonden klaar in de winkel. Het was heel rustig en ben persoonlijk geholpen met ook nog een paar andere schoenen. Verkoopster oprecht, eerlijk en aardig. Zij luisterde echt naar mijn verhaal (herinnering aan lakschoenen). Zij was ook heel correct naar andere klant. Ik ben blij met deze ervaring en met twee paar nieuwe schoenen!

Super fijne muts en sokken.

De muts is heerlijk warm. Zit goed op mijn hoofd. De sokken zijn ook lekker warm en erg zacht

Goede aanbieding en netjes verpakt en afgeleverd.

Gemak van bestellen, de mooie korting en het betreffende merk gaven voor mij de doorslag om de aankoop te doen.

Geweldig assortiment, enorm vlotte service en alleen maar kwalitatief goede schoenen! aanrader!!

Sport schoenen gekocht

De schoenen waren makkelijk te vinden op de website en de bestelling werd snel verzonden. Goede service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader, ik bestel hier opnieuw.

Prima aandacht en nazorg

Bestelde schoenen verschilden in kleur, werd daarover voordat ze verzonden werden geïnformeerd en alsnog met korting aangeboden.

Ik ben fijn geholpen

De laarzen die ik wilde hebben, waren in Arnhem niet te verkrijgen. Via de zuil zijn ze besteld in een ander filiaal. Helaas was het niet eenvoudig voor het personeel om de korting door te voeren en moesten er een aantal verkoopsters aan te pas komen om het geheel goed te laten verlopen. Uiteindelijk kon ik de laarzen ophalen in het filiaal in Arnhem en ze zijn prachtig.

Het bestelde produkt werd zeer snel geleverd

Het produkt zat in een stevige en waterdichte verpakking. Goed bezig.

Zoals vermeld uitstekend

Altijd ruime keuze en vooral in mijn maat 42. Ook goed geregeld met keuze in verzending. Betrouwbare zaak met goede naam.

Mooie collectie en snelle levering

Graag bezoek ik de winkels van Van Arendonk. Altijd vriendelijk en deskundig personeel en een prachtige collectie. Bestellingen worden snel en netjes geleverd en hierover wordt goed gecommuniceerd.

Zien, kopen ,snelle levering

Go with the flow

Is goed

Ging super snel. Werd goed op de hoogte gehouden.

Zeer goede service en communicatie met klant!

Er was een overlapping met mijn bestelling en een nieuwe kortings-aktie. Na overleg via de mail, hebben ze het bedrag wat ik meer betaald heb, teruggestort op mijn rekening. Top service!

Uitstekend!

Ik schrok eerst van de reviews op trustpilot, nadat ik mijn bestelling had geplaatst bij Van Arendonk (was voor mij een onbekende website). Door de sneeuw drukte duurde mijn bestelling wat langer door postnl. Ik wilde ze mailen hierover en zag toevallig dat de schoenen ondertussen waren afgeprijsd. Hierna heb ik ze een mail gestuurd. Deze werd vrij snel beantwoord en gaven aan dat door drukte levertijd iets langer was. En wat betreft en het prijsverschil, ik deze gewoon in verschil terug krijg gestort! Inmiddels de schoenen ontvangen en super blij mee! Ik bestel de volgende paar uggs weer hier. Echt top service!

Contact met de klant vindt ik kan beter

Ik had wat besteld zou binnen 4 a 5 dagen worden geleverd maar kreeg na 4 a 5 dagen pas bericht dat er geen goed paar was dat ik had besteld

Super prijzen en snelle levering

De website is heel makkelijk te gebruiken, er is veel keuze. Ik was verbaasd van hoe snel de levering was!

Van Arendonk schoenen zijn om te zoenen.

Nadat we de bestelling hadden geplaatst werd alles zoals beloofd keurig afgeleverd. De schoenen waren zoals verwacht, dus een dikke pluim voor deze zaak.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service.

Prima service, mooie artikelen!

Prima service, mooie artikelen en levering volgens afspraak.

Waanzinnige mooie zwarte laazen

Prachtige, stijlvolle en ook stoere laarzen! Heel blij mee!

Aanrader!

Wat een fijne winkel. Zowel fysiek als online. Prima service, veel keuze en echt goede kwaliteit. Aanrader!

Goede keuze om hier te bestellen

Dit was de eerste keer dat ik hier had besteld maar het ging allemaal goed . Bestellen was makkelijk en de schoenen werden binnen 1 week bezorgd . Dat kwam omdat het SALE schoenen waren . Alleen 1 klein min puntje dat de schoenen doos aan de zijkant beschadigt binnen kwam

Prettige aankoop

Snelle levering, juiste product, netjes verpakt. Heel tevreden!

Top ervaring

Besteld erna mail bestelling ontvangen en volgende dag verzendinfo per mail ' netjes ontvangen aanrader voor alle

Uitstekende heerlijke schoenen

Het zijn prachtige schoenen. Heerlijk zacht en comfortabel. En een goede service.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.