uitstekende service

uitstekende service en problemen worden netjes opgelost.

Super goed geholpen!

Na mijn bestelling van enkellaarzen kreeg ik een mail met foto's. De schoenen zouden wat loopsporen bevatten, ik kreeg de schoenen opgestuurd en ze boden meteen korting aan. Uiteindelijk vielen de sporen mee, dus ik heb de laarzen gehouden! Super bedankt voor de service.

Mooie artikelen, goed verpakt verzonden. Fijn dat je na ontvangst kunt betalen. Retourproces verloopt snel

Aangenaam

Duidelijk en snel antwoord. Afhalen bij de aangewezen winkel verliep eveneens snel en aangenaam. Top zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, keurig verpakt

Had een maatje te groot, werd snel omgeruild voor de juiste maat

Snelle goede levering

Heerlijk mij favoriete schoenen voor een mooie prijs

Een duidelijke website en snelle levering ook tijdens de feestdagen.

Professioneel

Aflevering online perfect

Snel en goed geleverd

Super geholpen. En schoenen zitten super.

Prachtige schoenen lopen lekker en zitten erg comfortabel

Een hele fijne service vanuit zarendonk. Top

Sneaker met een hele kleine beschadiging. Voor levering van de sneaker hiervan foto gehad van Arendonk. Heel netjes. Tevreden met hun aangedragen oplossing.

Snelle service retour artikelen snel terugbetaald

Vlot

Al meerdere keren bij van Arendonk schoenen besteld. En nog steeds helemaal goed gegaan.

Topbedrijf met uitstekende service!

Zowel in de winkel in Den Bosch als online zeer prettig contact gehad met diverse medewerkers die zeer klantvriendelijk zijn en problemen snel oplossen.

Wat je ziet krijg he.

Mooie schoenen en zitten goed. Snel en duidelijke service.

Prachtige schoenen besteld, keurig verpakt. Levering sneller dan gedacht

Snel en leuke sale

Snel verzonden, de schoenen passen en ik had een mooi mazzeltje qua prijs.

Perfeckt

zeer goed geholpen

Mooie schoenen en snelle levering

Vriendelijke service aan de telefoon

Ik had iets niet goed gedaan met m'n bestelling en dit werd na een telefoontje gelijk verholpen (heel aardig)maar helaas was de kleur van de bestelde kleur niet passend ...maar prachtige schoen en keurig geleverd. Hopelijk volgende keer meer geluk maar nogmaals positief over de service. Dankjewel.

Echt klasse

Paar schoenen besteld. Bleek het laatste paar. Van Arendonk constateerde voor verzending kleurverschil tussen de schoenen. Proactief werd per mail contact opgenomen met daarin verschillende alternatieven (korting, andere maat en afzien aankoop). Gekozen voor laatste alternatief en binnen enkele dagen geld al retour ontvangen. Heel netjes!

Snelle verzending

Netjes geleverd en snel

Het was het wachten waard.

Duidelijke website. Mag iets snellere bezorging zijn.

prima geholpen; goede service

positieve ervaring

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.