Goede ervaring

Duidelijk ,Snel en verzorgd

Top Schuhe zum super Preis

Durch Zufall die Seite gefunden mit den passenden gesuchten Stiefelletten, und die Internet Seite gespeichert.

Zo blij mee !!

Voor het eerst in mijn leven echte duren laarsjes gekocht van Truman’s, van mijn bonus ivm zoveel jaar in dienst zijn. Heel lang getwijfeld, maar wat ben ik hier blij mee zeg! Het leer zo zacht het loopt zo lekker gelijk na aantrekken al! geen blaar niets! fantastisch! Bestelling snel binnen goed verpakt Hier een heel tevreden en blije klant

Mooi & goed verpakt. Kwalilteitsmerken

Goede duidelijke website met mooie kwaliteitsmerken. Levering was snel en mooi & goed verpakt.

Een ultieme online ervaring

Wat een enorme fijne webshop! Persoonlijke service, een klantenservice die snel reageert op e-mail én telefonisch bereikbaar is en ook nog eens prachtige schoenen. Vanaf nu is van Arendonk mijn favoriete schoenenwebshop!

Vandaag besteld morgen in huis

Vandaag besteld morgen in huis

Fijne site , goede informatie snel verstuurd en goed verpakt .. enn de blundstone op voorraad . Super fijne boots voor zomer en winter . Niet zwaar en kunnen wat hebben ! Weer heel blij mee !

Snelle levering, zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice, antwoordt snel en correct, heel duidelijk Vlotte levering En bovenal: PRACHTIGE schoenen :) Super blij, bedankt!

Uitstekende service

Er wordt vanuit de winkel goed gecommuniceerd over de bestelde artikelen

Hele goede ervaring met Van AArendonk!

Ik bestelde sloffen die helemaal voldoen aan mijn verwachtingen. Ik draag ze dagelijks, in huis. Ik ben erg blij met mijn aankoop bij Van Arendonk.

gewoon goed geregeld zoals het hoort

duidelijk en netjes zoals het er in de winkels ook aan toe gaat, je voelt je thuis

Perfecte service

Er bleek iets wat verkleuring te zitten in de bestelde schoenen. Hier werd ik netjes over geïnformeerd en kon kiezen wat ik er mee wilde doen. Ik ben over deze service zeer te spreken dan ben je echt klant gericht bezig

Prachtige schoenen besteld en binnen een week in huis

3 paar mooie schoenen besteld; zien er prachtig uit! Ben er heel blij mee en ga hier zeker meer online shoppen!

Bestelling makkelijk en schoenen netjes en snel geleverd gekregen.

Fantastische service

Er zat een vlekje op mijn laarzen ik kreeg een korting van 20 euro, heel schappelijk!

Snelle levering mooi Lola enkellaarsjes.

Goed.

Moest er wel langer op wachten dan de aan gegeven tijd .Verder was alles goed.

Prachtige schoenen gezien, besteld, snel en netjes verpakt geleverd. Kortom toppie!!

Zeer snelle levering van een paar geweldige sneakers!

Mooie schoenen, ik raad ze aan.

Product op voorraad (1 van de weinige winkels die dit verkocht), mooie updates van verzending per mail en snelle levering.

Snelle levering, helaas moesten de schoenen terug ,omdat ze me niet stonden . Makkelijk om terug te sturen .

Bij Aerendonck kopen is als business vliegen! Gewoon pure klasse v de hoogste plank

Zoals ik omschreef is alles tot in de puntjes verzorgd! Van het aanbod on line tot de aflevering thuis en de kwalitatieve hoogstaande producten maakt dit tot een aanrader voor iedere burger!

Mooi aanbod supervriendelijk personeel

Heerlijke winkel groot aanbod. Personeel altijd bereid mee te denken

Binnen 3 dagen, goed verpakt bezorgd!

Binnen 3 dagen, goed verpakt bezorgd thuis!!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.