1e keer dat ik hier besteld heb. Ben zeer tevreden.

Tevreden van klantenservice maar niet van de schoenen.

Ik heb ugg tazz besteld, voor 129euro. Heel mooi en netjes aangekregen maar echter was de etiket beschadigd aan de binnen zijde van de artikel (wat heel belangrijk is voor de originaliteit). Echter heeft de klantenservice mij wel goed proberen te helpen. Maar wat ik jammer vind is deat een splinternieuwe artikel beschadigd aankomt, ookal is dit aan de binnen zijde.

Super goed

Schoenen besteld In Breda ze hadden niet mijn maat, waren te klein. Naar den Bosch gebeld daar hadden ze een halve maat groter. Schoenen weggezet voor mij en opgehaald die waren goed. Super geholpen

Mooi en vlot in huis

Mooie collectie en prima levertijden

Helemaal goed, mijn maat schoenen hadden ze niet in filiaal Den Bosch maar is snel geregeld via een ander filiaal.

Mooie producten en snelle levering

Mooie winkel die mooie merken levert voor een goede prijs en snel.

Vlekkeloos

Duidelijke website, goede schoenen, prima levering en berichtgeving. Niets op aan te merken dus er gaat geen ster verloren in de beoordeling.

Keurig netjes verzorgd.

Zonder toeters en bellen, netjes zakelijk geregeld

Super vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Altijd fijn om de winkel in Eindhoven binnen te lopen... Eerlijk advies, vrolijk personeel en goede service!! Echt top! Ohja en ook nog leuke sale op geweldige schoenen!

Goed en snel, maar

Raar dat ik mijn schoenen niet in de originele doos kreeg

Prima advies en hulp.

Fijn en vriendelijk personeel.

De schoenen vallen te klein uit

Ik bestelde mijn gebruikelijke maat, maar die waren te klein. Het zou fijn zijn moest de webwinkel vermelden dat je een maat groter moet nemen. Jammer dat de webwinkel zelf geen retourlabel voorziet. De retour heeft me 10 euro gekost. Ruilen kon ook niet, ik heb ze dus opnieuw besteld. Ik ben er uiteindelijk wel blij mee want ze zijn prachtig en met een maat groter zitten ze nu wel goed.

Liefde op het eerste gezicht

Ik was met mijn vrouw in Groningen, de stad waar ik geboren ben en veel herinneringen heb liggen. Ondertussen ben ik er al jaren weg. Maar zondag 3 aug. liep ik er te winkelen. Hier wil ik kijken, zei ik. We liepen twee stappen naar binnen en ik zag schoenen staan waarvan ik direct wist: wat zijn die mooi! Handgemaakt in Italië. Wat wil je nog meer. De bedrijfsleider haalde alles uit de kast om mij te helpen. En het lukte, ondanks mijn bescheiden voetmaat. Heel blij mee en opgetogen weer naar huis. Tot ziens beste mensen van Van Arendonk!

Snelle levering, ondanks de sale. En de schoenen waren ook nog eens prachtig!

Uitstekende service !

Onlangs al 2 paar schoenen besteld. Van 1 paar werd vermeld dat er wat kleurverschil te bemerken was. Dat paar werd mij met wat korting aangeboden. Heel netjes om dat vooraf te melden, met foto’s erbij ! Ik vind dat uitstekende service van Van Arendonk ! Zou graag eens naar de winkel gaan. Helaas beetje ver weg ! Mvg. Tiny van Beest.

Breda

Schoenen online gekocht; in de winkel afgehaald. De vriendelijke verkoopster gaf aan dat ik ze daar kon passen. De schoenen bleken niet te passen. Ik kon ze direkt in de winkel retourneren. Super service .

Uitstekend!

Prima over de gehele lijn!! Proficiat

Alweer Goede ervaringen

Verwachte schoenen geleverd

Prettig geholpen door de verkoopster

Voldoende aandacht en advies voor het maken van een keuze. ☺️ Het verschilt tussen de verkoopsters. Dat is ook gebruikelijk.

Zeer correct product en levering.

1ste maal en voor herhaling vatbaar!

Geweldige service

Er ging iets mis met mijn zending, waarfdoor hij verlaat was. Echter de telefonische bereikbaarheid was uitstekend en zeer meelevend en uiteindelijk kreeg ik door extra inspanning van de medewerkers toch nog alles op tijd binnen. Chapeau!

Ook als iets niet goed gaat, gaat het toch goed!

Bij kontakt met klantenservice prima afhandeling van probleem. Nog gewoon telefonisch contact, geen moeilijke digitale omwegen en meteen daarna de oplossing. Heel fijn!

Echt top service.

Heel mooi en ruim aanbod Uitstekende service. Snelle verzending.

Snelle en goede levering

Snelle en goede service

Snelle levering Netjes verpakt van n mooi Product

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.