Retour

Heel vervelend om te retour te doen vanuit België ! Het gevoel dat ik aan mijn lot overgelaten wordt . Ik probeer een andere locatie het te doen want de winkels waar ik pakjes ga ophalen doen dit niet !!!

Een prachtige tas, top prijs en een snelle levering

Heel erg blij met mijn nieuwe tas (met keuze uit 3 hengels!).

Geweldige sneakers

Ze zitten als gegoten. Zelfs de binnenzool kan eruit zodat ik mijn inlegzooltjes met verhogingen erin kan doen. Kleuren exact als op de afbeelding. Zoveel dessins dat mijn volgend paar zeker weer van Diadora zal zijn.

Prachtige schoenen

Het duurde iets langer dan verwacht maar de levering was keurig Mooi verpakt Prachtige inhoud Tevreden klant

Snel bezorgd

Geweldige service

Zeer makkelijk bestelling te plaatsen, vervolgens goed op de hoogte gehouden en na 3 werkdagen kon ik mijn bestelde schoenen ophalen.

Super blij met mijn aankoop

Super blij met mijn nieuwe schoenen. Bestellen ging makkelijk en snel en de levertijd was ook oké. De schoenen waren netjes verpakt.

Wederom super

Gemakkelijk besteld, goede updates qua levering en in perfecte staat ontvangen.

Prijs / Kwaliteit

Mooie goeie schoenen Veel keus

Ik had online Ugg sneakers besteld en die voelde wat klein. Toen heb ik gebeld of ik ze kon ruilen naar een maatje groter. De volgende dag ben ik naar de winkel geweest voor een maat groter te passen. Maar die waren echt te groot. Maar goed dat ik dat had gedaan en werdt vriendelijk geholpen. Dank je wel. Ik ga met plezier genieten van men sneakers...

Geweldige schoenen

Snelle levering keurig verpakt en mijn uggs lopen prima

Goed en betrouwbaar. PostNl was wel wat vertraagd maar dat lag niet aan de webshop.

Alles klopte

De beschrijving wat uitstekend

Doen wat ze zeggen!

Topservice, makkelijk te bestellen via de website, snelle levering!

Makkelijke webshop heel betrouwbaar en snelle levering! Vandaar in 1 woord top!!!

De schoenenfreak is happy!

Ik heb nu een aantal keren schoenen bij van Arendonk besteld en ben meer dan tevreden over de kwaliteit en vooral over de exclusiviteit. Want ik houd van aparte schoenen. Mooi ingepakt en snel geleverd. Ook het donkerblauwe vest van Mercer is van prachtige kwaliteit.

Goede service en snelle reacties.

Ik heb nette en aardige mails gekregen. Er waren verschillende duidelijke foto’s toegevoegd, zodat ik makkelijk een beslissing kon maken.

Goede service.

Product zoals omschreven op de website. Snelle verzorgde levering.

Snelle levering en schoen is super. Zeer goede kwaliteit, zit heerlijk en is heel mooi! Heel blij mee!

Sne lle service en vriendelijk aan de telefoon.

Heel vriendelijke en behulpzame jongedame in de winkel in Den Bosch

Toen bleek dat de sneaker die ik graag had gewild niet meer op voorraad was in de winkel heeft de jongedame mij meteen geholpen met de bestelling te plaatsen via het grote touchscreen in de winkel. Binnen de twee minuten alles geregeld. Super efficiënt. Welcome to the future !

Ruim assortiment!

Ik bezocht van Arendonk in Groningen en kende het niet. Blij verrast over het enorme assortiment mooie schoenen/laarzen. Zit niet in de omgeving waar ik woon ('t Gooi) en omdat ik altijd schoenen in een winkel koop (en niet online) zal ik va Arendonk dus niet regelmatig bezoeken.

volledig volgens wens

top

Top schoenen, laagste prijs en top levering!

Panama Jack schoenen die voor de beste prijs geleverd worden binnen 3 dagen. Helemaal tevreden over van Arendonk Schoenen!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.