Vriendelijke dame van de webshop

Snelle levering.. Supper... Mooie laarsen.

Slechte service

Kocht dure schoenen maar bleek echt flut kwaliteit. Verzenden en retour moet je betalen dus bijna 20 euro lichter en geen schoenen

Ruim assortiment, goede service, snelle levering, kwaliteit, betrouwbaar

Ruim assortiment, goede service, snelle levering, kwaliteit, betrouwbaar

Snelle levering ! Top service.

Snelle levering! Top service!

Ik heb een paar schoenen besteld. Dit bleek het laatste paar maar beschadigd. Er is een tegemoetkoming voorgesteld maar ik vind dit toch zonde voor een paar nieuwe prijzige sneakers. Teleurgesteld dat ik alsnog de graag gewilde sneakers niet heb maar ik werd keurig en snel te woord gestaan per mail. Alsnog een goede ervaring.

Snelle levering!

Zeer sympathieke actieve verkoopster

Laarzen netjes geleverd, in de winkel goed geholpen

Mooie collectie, deel van winkelpersoneel wat afwachtend. Ander deel erg behulpzaam en actief. Prachtige laarzen gekocht en goed geadviseerd.

Goeie pasvorm

Mooie laarsjes met een perfecte pasvorm. Snelle levering.

Goed en snel geholpen

In de winkel zeer goed en snel geholpen ondanks redelijke drukte. Gewenste schoen was en niet in de juiste maat. Zelfde model schoen in andere uitvoering in juiste maat kunnen passen voor alle zekerheid (paste uitstekend), waarna de gewenste schoen in de juiste maat via een zuil in de winkel besteld kon worden en ruim binnen een week was thuisbezorgd. Super!

Mooie collectie en zeer klantvriendelijk

Recent schoenen gekocht maar me in tweede instantie bedacht. Werd totaal geen probleem van gemaakt en de retour is correct en snel verwerkt. Kom zeker een volgende keer terug met hopelijk meer succes.

Geweldige service

De service, wat betreft mijn bestelde schoenen, was uitstekend. Het contact verliep heel goed en vriendelijk. Snelle oplossingen.

Top winkel in Breda

Vriendelijk personeel en denken altijd goed mee over twijfels die er over een maat van schoenen kunnen zijn. Breda

Prachtige schoenen en fantastisch goede levering

Prachtige schoenen, keurig verpakt, goede levering. Aan te bevelen Van Arendonk

top

grote keuze, prima kwaliteit prijs.

Goed geregeld 2 x schoenen opgestuurd

Ook geld retour storten gaat snel. Goeie service

Goed geholpen door een aardige dame. Omdat ze de schoenen die ik wilde niet in mijn maat hadden, hebben ze ze nagestuurd. Binnen een week had ik ze in huis! Prima service zonder bijbetaling!

Goede service, bovengemiddelde kwaliteit laarzen

Enkele contactmomenten per mail gehad en ik werd elke keer vlot, vriendelijk en deskundig geantwoord. De dameslaarzen die ik had besteld zijn erg mooi, je ziet dat het een kwalitatief goed merk is (Di Lauro) De verzendtijd kwam overeen met wat hierover op de site stond vermeld.

Nooit klachten Snelle levering Prima contact met servicepunt Aanbeveling waard

Heel goed, snel en correct

Mooie laarsjes gekocht van echte goede kwaliteit. Dit is inmiddels het 5e paar (allemaal verschillende kleuren). Pasvorm en kwaliteit is prima. Fijn dat Van Arendonk dit merk verkoopt in steeds een actuele kleur

Snelle en goede communicatie

De levering was uitstekend, de kwaliteit was hoogwaardig en de communicatie verliep vlot. Hartelijk dank.

Mijn schoenen waren er snel en netjes verpakt bezorgt, mooie kwaliteit niets op aan te merken zeker de moeite waard om daar te bstellen.

Snelle en nette levering + goede verwerking retour

Ik had in de winkel schoenen gezien, maar had helaas even geen tijd om te passen toen. Medewerkster was wel meteen vriendelijk en wilde wel helpen, maar was even niet nodig. Toch maar online besteld en ze kwamen super snel binnen en netjes verpakt. Helaas aan de voet toch niet helemaal wat ik verwacht had dus weer retour verstuurd. Binnen 2 dagen was het verwerkt en had ik mijn geld terug. Erg netjes geregeld zo.

Klasse

Snelle levering en een schitterend product. Aanleiding om vaker te bestelle n.

Top service!

Goede service !

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.