Endlich gelbe Sneaker...

Werden meine neuen Lieblingsscguhe. Sehen super aus. Grüsse aus Deutschland.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijke verkoopster die er net een half jaar werkt, een wat oudere vrouw. Er zaten behoorlijke vlekken op de schoenen, daar zegt zij, dat die gedragen worden bij de modeshows daar kan ze niks aan doen, ik vroeg nieuwe vanuit een ander filiaal, die waren er, we hebben ze gelijk besteld en betaald, we krijgen de loafers thuis gestuurd, en het waren dezelfde vanuit de winkel in sevenum met de behoorlijke vlekken, dus wij voelden ons zwaar genaaid, nooit meer naar deze winkel, ik zal ze ook in onze kringen afraden, en hoop dat die verkoopster de langste tijd daar gewerkt heeft, zij maakt die winkel kapot

Goede kwaliteit en mooie schoenen.

Fijne kwaliteit schoenen en ruime keuze zowel voor vrouwen als voor mannen. Goed en enthousiast personeel die weten waarover ze spreken als het om schoenen pasvorm en maat gaat.

Fijne zaak met mooie kwaliteit schoenen

Jammer van de prachtige schoenen dat er kleurverschil in zat

Heel tevreden

Veel keus, snelle levering

D schoenen net jes op tijd geleverd en netjes verpakt.Echt een aanrader om daar je schoenen te kopen

Voor het eerst besteld bij jullie. Op tijd geleverd en alles netjes verpakt. Blij mee!!!!

goede service

Helaas heb ik geannuleerd omdat ik een ander artikel had gevonden.

Klantenservice is top.

Reageren snel. Probleemoplossend. Een verademing in deze anonieme digitale winkelwoestijn. Bravo.

Goede service!

Laten t keurig weten als iets vertraagd is en mocht er een mankement zijn geven ze dat aan met gelijk een oplossing erbij. Top geregeld!

Levering duurt lang dik een week

Opdringerig!

Mijn besluit om de sandalen van Billi Bi die ik online in de winkel besteld en betaald had terug te brengen omdat de maat niet goed was was de verkoopster ervan overtuigd dat als zij de sandalen aan de voet zou zien de maat goed zou zijn!!! IK WEET HEEL GOED WAT VOOR MIJ GOED OF NIET GOED VOELT!! Even ter info; als een klant een product terugbrengt dat betaald is met een betaalpas staat het geld pas de volgende dag op de rekening van de klant en niet op de dag van teruggave!!

Zeer tevreden klant

Overzichtelijke website Er was iets niet in orde met de bestelde schoenen, deze konden niet verzonden worden. Daarom moest ik iets langer wachten op een andere paar schoenen. Hierover werd ik kleurig en duidelijk geïnformeerd. Ondanks de kleine vertraging, toch een snelle en nette levering.

Snel en goed!

Snelle en goede verzending en mooie schoenen

Positief en tevreden

Ik kom graag bij jullie zaak in Breda Had laatst schoenen online gekocht, op de dag dat ik ze binnen kreeg, waren ze 22 euro goedkoper geworden , zag ik op jullie site. Heb daar een mailtje over gestuurd, en kreeg heel netjes die 22 euro terug. Dat vind ik top service Daarom kom ik graag bij jullie De mooie collectie en goede service

Goede service en een prachtige collectie

Prima l4vering van de bestelling

Ik nestelde een paar schoenen en deze werden snel geleverd in de juiste maat, kleur en uitvoering. En netjes degelijk verpakt. Prima service!

Goede prijs en snelle levering

Had nog nooit iets besteld bij Van Arendonk maar het voelde wel gelijk vertrouwd. Het merk dat ik wilde was hier 25% goedkoper dan elders en de levering was veel sneller dan gedacht. Goed verwachtingsmanagement van Van Arendonk.

Echt geweldig

Ze doen er alles aan om de juiste sneakers voor je te vinden.

Snelle correcte levering betrouwbaar adres

Boots die ik zocht snel gevonden. Snelle levering.

Webwinkel traag en onduidelijk

van Arendonk heeft mooie kwalitatief goede schoenen. In de Webwinkel is gemakkelijk te bestellen. Ik ben alleen wel erg ontevreden over de te lange wachttijd(week) tussen bestellen en levering bij een VanArendonk filiaal. En vooral ook over de mail vooraf met de tekst JE BESTELLING IS GEREED! Je kunt vanaf einde morgenmiddag je bestelling afhalen. Einde morgenmiddag is te vaag. Schrijf gewoon je bestelling is afgeleverd in het door jou gekozen filiaal en vanaf …(datum) af te halen.

Alles was goed behalve dat de maat klein uitvaltven en ik met mn teen tegen de rand aanzit

Jammer van de maat aanduiding

Heel goed!

Goed geholpen na foute adressering!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.