Correcte service en goede kwaliteit

Mooie schoenen, goede communicatie over levertermijn en correcte service

Een aanrader!

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om de juiste schoenen te vinden. Het aanbod van mooie merken en de leuke aanbiedingen maken het shoppen extra aantrekkelijk. De levering was bovendien snel en netjes, precies zoals beloofd. Zeker een aanrader!

Mooi assortiment schoen even wat anders

Net even anders helaas zitten ze voor ons ver weg ...maar dagje Den Bosch zeker aan te bevelen. Pas online besteld prima verlopen. Koop liever in de winkel de ondernemers hebben al moeilijk genoeg toch die moet je steunen:-)

Prachtige schoenen!

Mijn zoon heeft deze prachtige donkerblauwe suede schoenen van het merk Barracuda uitgezocht. Dit was de eerste keer dat hij schoenen van dit merk heeft gekocht en ze zijn helemaal geweldig, het model, de kleur en de pasvorm, alles aan deze schoen klopt gewoon!

Heel eerlijk ,en correct

Aankoop en retour (wegens maatje te klein) door Belgische klanten verliep vlekkeloos.. Waarvoor dank...

Ik had schoenen besteld maar volgens jullie waren ze niet goed om te versturen, dus kreeg Ik foto's toegestuurd hoe ze eruit zagen met de fouten en verkleuring erop . En ik kreeg de keus of ik ze wilde of niet. Super service vind ik dat.

Mooie uggs voor goede prijs, verzenden kan beter

Goede aanbieding voor uggs, perfect geleverd zoals verwacht. Nadeel is de hoge verzendkosten en (ook nog) het aantal verzenddagen (5)….

Fijne site, goede kwaliteit product. Verzending wel wat aan de lange kant

We moesten voor mijn schoonmoeder nog schoenen hebben voor de bruiloft van haar zoon. Normaal zou mijn vrouw dat regelen. Maar toen gebeurde er iets wat niet vaak voorkomt. Als ideale schoonzoon heb ik de schoen gevonden en gekocht voor mijn schoonmoeder.

Super kwaliteit voor een mooi prijs. Snelle verzending

Veel keuze, leuke kortingen, prima service

Uitgebreide en goed toegankelijke webshop. Er zijn veel keuzemogelijkheden en duidelijke adviezen om tot een juiste keuze te komen. Het bestel- en afhandelingsproces is prima.

Snelle verzending, netjes verpakt

Alles zoals het hoort.

Fantastic shoes and service without any issues

I recently purchased a beautiful pair of Veja shoes at an excellent price. The entire transaction went smoothly—from browsing to checkout and delivery. I’m extremely satisfied with the quality and service. I highly recommend Van Arendonk and will definitely be purchasing more shoes from them in the future!

Makkelijk, snel en mooie schoenen!

Schoenen voor mijn moeder besteld. Zagen er mooi uit. Heel snel ontvangen en ze waren nog mooier dan verwacht! Een hele blije moeder ;-)

Vlotte verzending, daarna met ruilen een prima service.

Ik had twee paar schoenen in twee verschillende maten besteld omdat ik twijfelde, 1 paar was te klein en kon ik heel makkelijk ruilen door online een paar klikken te doen in een retourformulier. Daarna kon ik zelf kijken of de juiste maat op voorraad was in de winkel en kon ik diezelfde dag gewoon omruilen in de winkel. De schoenen waren zelfs voor mij apart gezet. Prima geregeld!

Keurig geleverd.

Prima en mooie prijs.

Professioneel, duidelijk en klantgericht

Beter als bovenstaand tekst kan ik het niet samenvatten!

Altijd de beste service bij Van Arendonk!

Jaren met plezier een vaste klant geweest in de winkel in Tilburg (toen ik daar nog woonde). Ik voelde me er altijd thuis en op mijn gemak. Nu voor het eerst een paar sneakers besteld via de online webshop. Omdat ik na 3 dagen op vakantie moest gaan, gebeld en gevraagd of het eventueel snel verzonden kon worden. Vriendelijke dame aan de lijn die mij op een hele fijne manier heeft geholpen en de sneakers waren gelijk dezelfde dag verzonden. Ik had ze al de volgende dag thuis in Amsterdam. Nooit spijt gehad van een aankoop bij Van Arendonk en ook nu weer heel blij met mijn nieuwe paar sneakers die ik ook nog eens met een mooie korting heb mogen bemachtigen. Bedankt en tot snel!

Super fijne winkel met fijn personeel

Worden altijd super fijn geholpen

Goede snelle service en mooie schoenen merken

Overzichtelijke website, mooie schoenenmerk en persoonlijk contact

Snelle levering en en respons klantenservice

Na 1x bellen werd er gelijk opgenomen bij klantenservice en mijn gesteld. Binnen korten tijd teruggebeld en vraag beantwoord

Snelle levering, goed verpakt, super kwaliteit.

Snelle levering, goed verpakt, super kwaliteit

Prachtig aanbod van kwalitatief geweldige schoenen

Ik heb voor de eerste keer online schoenen besteld omdat er geen winkel echt dichtbij is. Er wordt snel geleverd en de communicatie is bij vragen uitstekend.. Een advies dat ik zou willen geven is om de kleur in de beschrijving beter te omschrijven. Een foto geeft toch alleen maar een indicatie. Bv rode schoenen. Wat ik bestelde was van enkele niet echt rood te noemen. Maar ik ga zeker weer bestellen.

Mooie laarzen, netjes afgeleverd

Tevreden over aankoop, vond alleen de levertijd ietsje lang. Dat komt doordat we verwend zijn met binnen 1 of 2 dagen leveren. Deze bestelling kwam de 5e dag.

Perfecte snelle service!

Zeer vlot geholpen bij de klantenservice. Ook perfecte service door Sylvie (vestiging Eindhoven) door het snel opsturen!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.