Snelle bezorging prima spul

Goede communicatie

Blijkbaar had ik de laatste paar schoenen van mijn maat. Voor verzending kreeg ik een mail met foto's van de schoenen die licht verkleurd waren . Ik kon kiezen wel laten opsturen met evt prijsrecuctie of order annuleren. Vond ik zeer goede service waardoor ik het vertrouwen heb om volgende keer weer iets te bestellen.

Tevreden...maar duurt lang.

Jammer dat bestelling zo lang "onderweg" is. Verder goede ervaringen!

Snelle levering, product was precies zoals ik besteld had. Zou hier zeker vaker schoenen bestellen.

Goed geregeld, zeer snel in huis!

Besteld en door Van Arendonk meteen verstuurd, dus supersnel de schoenen ontvangen. Leuke schoenen, ze hebben sowieso een leuke en verrassende collectie. Naast digitaal ook goed telefonisch bereikbaar, top!

Mooie schoenen, snelle levering

Ik heb 2 paar schoenen besteld en 1 paar retour gestuurd. Echter wacht ik nu al ruim een week op een ontvangstbevestiging en dat het geld terug gestort wordt/is.

Schoenen waren keurig verpakt! Goed afgeleverd.. , helaas toch te klein .. uiteindelijk ook weer snel het betaalde bedrag retour gestort, na terugzending !

Alles top geregeld

prima ervaring

de bestelling is vlot geleverd en de kwaliteit is prima

Geweldig!

Mooie schoen super pasvorm ! Blij mee

Meestal prima

Bestelling van 21 augustus op 28 augustus nog niet geleverd….

Topwinkel

Ik was al 4 weken op zoek naar deze uggs Overal uitverkocht , of mijn maat niet meer Kijk ik even op de site van van Arendonk en wat zie ik daar ? De door mij gezochte uggs , in mijn maat JOEHOE Gelijk besteld en supersnel in huis Ik ben blij en kom hier zeker terug

Prima en correcte afhandeling van de bestelling.

Moet nog steeds de schoenen krijgen

Tja, als je gevraagd wordt een recensie te geven voor bestelling die nog niet geleverd is en verder ook geen enkele communicatie ontvangen is, dan vraag je erom. Ben nu op vakantie zonder de schoenen wat heel vervelend is. Eerste en laatste keer

Ik was meteen in love met mijn hispanitas!

Zoals ik al gezegd heb, was ik meteen in love met mijn hispanitas. Toen ik ze pas, merkte ik ook meteen dat ze een perfecte fit hadden. Het voelde alsof ze op maat gemaakt waren. Ik besloot meteen enkellaarsjes van dezelfde merk te bestellen.

Fijne schoenen zaak wordt goed geholpen .

Wilde schoenen bestellen maar kreeg de extra korting niet gedaan.Ben na winkel geweest om te vragen wat ik verkeerd deed hebben ze mij het uitgelegd ,en als het mij dan niet lukte dan kon ik terug komen !!Maar het is gelukt en had ze binnen 2 dagen thuis super blij mee en fijn geholpen ga zo door .

Goede schoenen en levering

Het duurde een paar dagen voordat de schoenen kwamen. Maar het zag er netjes en goed uit. Erg mooie schoenen.

Prima ervaring, alleen niet thuisbezorgd

Geleverd product en snelheid: 10 PostNL heeft niet thuis geleverd maar op een afhaallocatie: 6

Goed advies en snelle, vriendelijke en professionele afhandeling!

Snel, betrouwbaar en goed contact

De schoenen werden snel geleverd, helaas niet de goede maat besteld. Maar net als de vorige keer, liep het retourneren soepel. Bij vragen over de schoenen, kreeg ik fijn advies van medewerker aan de telefoon.

Fijne service

Had gedoe met schoenen in de winkel online bestellen. (Het paar in de winkel in Groningen had kleurverschil) Toestanden met niet te verrekenen korting en verzendkosten maar alles werd netjes opgelost. Ik woon zelf in Den Haag. Hier zou dat nooit zo netjes gegaan zijn. Heel fijn!

Roze strepen

Super leuke roze western laarsjes besteld maar helaas de zool gaf allemaal roze strepen af!! Mijn hele (nieuwe) lichte vloer zat onder de roze strepen die er moeilijk vanaf gingen. Dus… jammer dat er geen veegvaste verf op de roze zolen zat. Ik heb ze geretourneerd. Een teleurgestelde klant.

Slechte communicatie

Ik mis een stuk communicatie na de bestelling. Ik mag nu een review schrijven maar ik heb geen idee wanneer ik mijn bestelling kan verwachten..

Erg prettig en goed

In de winkel word je goed geholpen en als je voor een herbestelling weet wat je wilt is het erg makkelijk na te bestellen in andere kleuren.

Gewoon top zaak

Goed assortiment en klantvriendelijk

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.