Mooie collectie, scherpe uitverkoop, snelle levering

Mooie collectie, scherpe uitverkoop, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Schoenen waren goed geprijsd en werden snel geleverd.

Altijd prettig en correcte afhandeling

Altijd prettig en correcte afhandeling

super mooie schoenen,maar helaas mijn linker voet is ietje breder dus passen ze niet voor mij ik ga

ik was direct blij met de schoenen ,maar de pasvorm van mijn linker voet is te smal.

Misleidend

In een toegestuurde mail zat een link om direct in mijn gewenste maat te bestellen in de sale en de melding van eventueel extra 20% korting op sale schoenen. Helaas, niks van dit alles; bestelde sneaker maat 39 werd een maat kleiner ( de door klik link maat 39 werkte dus niet en er werd ongevraagd via het systeem een kleinere maat in de bestelling gezet). Toen we de bevestiging kregen via de mail zagen we dit pas, meteen een melding van gemaakt via de mail en de dag erna nog telefonisch contact gehad. Helaas maar jammer, niks meedenken omdat het systeem bij Van Arendonk niet werkte zoals het hoort te werken. Al met al; klanten trekken met mails met kortingen en sale maar puntje bij paaltje kregen wij de hoofdprijs te betalen áls we de sneakers voor mijn dochter zouden bestellen. Bestelling geannuleerd en geen nieuwe besteld. Had best deze sneakers willen kopen bij van Arendonk maar door het ontbreken van klantenservice niet gedaan.

Overzichtelijk, snel en simpel

Overzichtelijke site, product voldoet aan beschrijving. Mooie kwaliteit.

Fijne slippers mooie prijs goede levering

Mooie schoenen, ruime keuze

Ik heb een paar Peter Kaiser pumps gekocht. Mooie schoen en snel geleverd. Met mijn smalle voetjes slaag ik altijd weer bij Arendonk!

Uitstekend geholpen!

In Eindhoven uitstekend geholpen op mijn verjaardag. Ik droeg een heuse ‘prinsessenjurk’ en kwam Dubarry’s kopen. Hilarisch, maar de meer dan vriendelijke verkoper deed erg zijn best om mijn verjaardagscadeau te kunnen kopen op de meest service gerichte manier. Inmiddels zijn ze binnen, ze zijn perfect! DANK!

Voldoet aan verwachting

Belangrijkste in het leven is managen van verwachtingen, dan zit je hier goed.

Top, strak geregeld

Twee paar schoenen in de sales gevonden. Een niet in mijn maat, meegekeken via de winkelzuil om ze alsnog online te bestellen. Een paar dagen later lagen ze voor me klaar in dezelfde winkel. Top geregeld

Mooie aanbieding Allstars

Snelle levering. Erg blij met mijn nieuwe Allstars

Geleverd zoals afgesproken

Goede assistentie in de winkel, mooie schoenen

Chloe slee sandalen

Prachtige sleehak sandalen van Chloe, zitten heerlijk en is van echt kalfsleer. En voor de prijs zou ik het niet laten liggen.

Snel bezorgd

Goede en snelle service

Prachtig ontwerp en goede kwaliteit schoenen!

Een snoepwinkel waar de keuze lastig is; al dat moois. bovendien een snelle en vriendelijke service.

Goede en snelle levering.

Mijn bestellingen worden altijd snel en in goede staat geleverd. De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is omdat mijn bestelling niet is geleverd op de dag die voorzien was (een vrijdag) maar een dag vroeger. Die donderdag was er overdag niemand thuis maar gelukkig werd er geleverd na 17h.

Mooie kwaliteit schoenen van santoni

Schoenen besteld voor de trouwdag van mijn zoon. Levering duurt te lang. Prijs behoorlijk maar dan heb je ook wat ben benieuwd hoe lang ze zo mooi blijfen.

Goede kwaliteiten

Ik had een paar All star gympen besteld. Kreeg heel snel bericht dat het het laatste paar was en dat er wat kleurverschil was. Er werden mij verschillende opties geboden . Zeer vriendelijke mail . Snelle reactie.

Topservice

Voor mijn vakantie heb ik een paar wandelschoenen gekocht bij van Arendonk. Het bestelproces verliep prima en de schoenen werden binnen 2 werkdagen bezorgd. Na een paar keer dragen gingen de schoenen al stuk, wat ik kenbaar heb gemaakt via de mail. Hier werd direct op gereageerd met de mededeling dat ik de schoenen terug kon sturen. Perfecte service dus,

Bestelling ging prima

Een dag later de bestelling al binnen

Uitstekend!

Goede service. Prima personeel. Mooie schoenen!

Confortabel

Een loop experience. Na 72 jaar eindelijk de schoen gevonden die me past em mijn voet geheel en al omhuld.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.