Goed geholpen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. De levering is niet de volgende dag maar ook compleet overbodig. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen

Goede webshop, mooie fijne sneakers

Bestellen ging makkelijk en snel. Sneakers zijn mooi en zitten heerlijk. Blij met mijn aankoop!

Sandalen passen prima, goede pasvorm

Mooie schoenen. Prima kwaliteit, zitten fijn aan je voeten.

Uitstekend prijzen goede kwaliteit

Koop al jaren schoenen bij van arendonk leuke mensen goede prijzen en kwaliteit schoenen fantastisch

Snel en persoonlijk

Tone of voice in de communicatie geeft een vertrouwd gevoel.

Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde maar zeker niet de laatste mooi merken en top kwaliteit!

Leuke aanbieding, goede levering

Hebben met enige regelmaat leuke aanbiedingen. Levering en kwaliteit zijn top

Top servive

Snelle levering. Prachtige schoenen, helemaal fan van!

Prima winkel en website . Min puntje is de bezorgkosten op de sale zelfs als schoenen dan nog prijzig zijn

Heb een zeer goede ervaring ! Fijne winkel,goed geholpen.

Snelle en verzorgde levering!

Snel geleverd en netjes en verzorgd.

mooie producten, prettig contact

Van Arendonk heeft mooie producten in het assortiment en het contact met de zaak verloopt prettig.

Super geholpen door Dominique in filiaal den bosch. Heeft heel de winkel afgezocht om de juiste schoenen te vinden en was supervriendelijk. En uiteraard superblij met mn nieuwe aankoop!

Prima, netjes en overzichtelijk

Als je eventueel een retour hebt, wordt dat door van Arendonk super makkelijk gemaakt. Alles zit in de verzonden doos. Zelf het label is al uitgeprint. Top!

Vernederend

Bij de jonge man (kort haar, gelakte nagels) heb ik geen vriendelijk bejegening ervaren. Dacht hij dat een donkerhuids het niet kan betalen? Zo vernederend, dat ik weg liep. Online gekocht, terug gebracht in de winkel. Daar trof ik hem weer :( De dames zijn vriendelijk. Zie graag jullie reactie tegemoet. Vriendelijke groet, Daisy

Van tevoren een onduidelijk levertermijn.

Meerdere keren schoenen besteld. Elke keer heeft het langer geduurd dan aangegeven termijn. Hierdoor heb ik wel een keer erg gebaald, omdat ik ze voor een feestje had besteld en er op gerekend had dat ze binnen zouden zijn. Ook een klacht ingediend over de tegenvallende kwaliteit van de schoenen. Hetzelfde paar, andere kleur. Geen reactie op vernomen.

Blij met mijn aankoop

Ik zocht een paar zwarte sneakers, mijne waren aan vervanging toe. Bij deze site waren zwarte Hogan in sale, mooi meegenomen. Binnen 2 dagen is die geleverd.Super blij.

Duidelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website, duidelijke foto's en omschrijvingen. Mijn schoenen waren er 2 werkdagen na bestellen.

De service is echt heel erg goed,en snelle levering.

De winkel is geweldig, ze zoeken naar een goede oplossing. Het assortiment is een van de mooiste die ik ken, met veel goede merken. Kom er heel erg graag.

Leuk assortiment. Goede aanbiedingen en goede service.

Verzending goed en netjes verzorgd.

Mooie winkel met mooie schoenen

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.