super

schoenen niet in mijn maat aan wazig in de winkel wordt meteen geholpen om ze online te bestellen goed geregeld

Snelle levering, maat exact goed.

Mooi afgewerkte espadrilles. De eerste die een goede pasvorm hebben. Vooral door de bredere elastieken banden. Mooie schoenen, alleen wat irritatie/roodheid op de wreef. Kan er (nog) niet zo lang mee lopen. Wordt hopelijk nog wat soepeler.

Niks geen gedoe internet shoppen zoals t hoort

Alles ging goed

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snel. Zoals het moet. Je krijgt ook daadwerkelijk het idee dat er een winkel met mensen achter de advertentie zit die hun best doen om het bestelde product snel en zonder negatieve verrassingen bij je te bezorgen. Heel fijn!

Oké!

Lange haar tussen de slippers, twijfel nu ook of de slippers echt nieuw zijn en niet een retourtje zijn. Slippers schoongemaakt en nu is het oké, maar goed als je hier besteld dan verwacht je dit niet.

prachtige sandalen

prachtige sandalen helaas voor mijn smalle voeten net iets te breed goede service!

Very pleased.

Great Price. Quick Delivery.

Netjes en op tijd geleverd

Besteld en vervolgens binnen de afgesproken termijn geleverd; keurig verpakt, niets op aan te merken!

Kon de riem nergens meer vinden. Gelukkig nog beschikbaar bij Van Arendonk. Snelle bezorging.

Goed en keurig

Idem

De pasvorm van de schoenen was helaas niet geschikt voor mijn voeten maar dat neemt niet weg dat de service van dit bedrijf goed is. Vriendelijke klantenservice, mooie collectie en er wordt super snel geschakeld. Retourzending was 3 dagen later afgehandeld. Kortom goed bedrijf.

Snelle, correcte service! Aanrader

Gewoon bestellen, en ervaren

Vrolijk gekleurde comfortabele plateausandaal met prima voetbed

Loopt prima en ziet er leuk uit voor dagelijks gebruik en voor vakantie.

Fijne service

In de winkel was mijn maat schoen er niet en heeft de verkoopmedewerkster mij geholpen het bestelscherm in te vullen. Een aantal dagen later waren de schoenen binnen. Aardige en hulpvaardige dame!

Snelle goede service en heel tevreden met het product

Ik heb de schoenen voor m'n dochter gekocht. De eerste had ik 3 a 4 jaar gekocht en die heeft ze nog steeds.

Makkelijk en goed

Bestellen ging makkelijk en allemaal netjes en redelijk snel geleverd!

Goed verpakt, snel geleverd! Top

Levering is precies zoals je mag verwacht, producten (schoenen) zijn altijd van kwaliteit! Onderscheid zich van de massa

Snelle levering, mooie schoen

Super blij met mijn Scholl slippers! Snelle levering en ook snelle afhandeling van retour (verkeerde maat besteld de eerste keer).

Prima ervaring. 1 puntje

Ik heb de schoenen besteld en direct betaald. Kijk ik n dag later staan de zelfde schoenen in de aanbieding voor €104.- ipv van €129.50 wat ik ervoor betaald heb. Nou dan voel je je wel n beetje beet genomen

Voor de 1e x bij van Arendonk besteld. Het ging niet helemaal goed met het online bestellen. Mailtje gestuurd, kreeg heel snel een reactie. Daarna is mijn bestelling heel snel afgeleverd. En ik had nog mazzel ook wat ik bestelde was in de aanbieding. Dus voor mij een reden om zeker nog eens een bezoek te brengen aan de site, want de winkels zijn te ver weg voor mij.

Supersnelle levering en geldt ook voor retourafhandeling

Als boven

Goede kleur en maat

Vaak schoenen via van Arendonk online besteld. Tot nu toe maar 1 x keer wat teruggestuurd

Snelle reactie . En afhandeling. Heel fijn.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.