Snel en gemakkelijk besteld en geleverd.

Snel en gemakkelijk besteld en geleverd.

Uitgebreide collectie, prima service en snelle levering!

De mooiste merken schoenen en een prima service!

Goede aanbieding merk sneakers

Prima prijs/kwaliteit voor de producten in de sale, zoals de bekende merk sneakers. Snelle levering, juiste product zoals besteld (niet op gelopen en helemaal gaaf) en zorgvuldig verpakt.

Correct, snelle service!

Duidelijke site, met ruime keuze. De communicatie ivm bestelling en levering verliep perfect alsook snelle reactie op mail ivm retourneren. Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie webshop en deze ook bij anderen aanbevelen.

Snelle en nette levering

Ik had 2 paar sandalen besteld en kwamen snel en netjes aan. 1 zat goed en de ander ging retour. Ook het retour ging vlot en kreeg al binnen een paar dagen een mail dat dit goed was ontvangen en verwerkt. Top! Zal vaker hier bestellen :)

Super snelle en goede service

Zeer betrouwbaar en mooi verpakt top Jan

Goese snelle service

Online besteld en schoenen snell geleverd. Prima service!

Lekker snelle bezorging

Goede kwaliteits schoenen en snelle bezorging.

Goed verpakt, netjes gebracht, Ik ben tevreden.

Uitstekend!

Fijn dat je schoenen in de winkel kunt laten leveren als je ze online besteld. En dan ook nog fijn worden geholpen in de winkelen en ze nog kunnen passen.

Perfecte webwinkel

Website is duidelijk en overzichtelijk. Leuk assortiment en leuke korting.

Super snel geleverd. En ze passen nog goed ook. Heel blij mee.

Heerlijke schoen, trage verzending

Schoenen zijn naar wens. Sluiten goed aan bij geschetste beeld op website (foto's, materiaal en maatvoering). Verbeterpunt is de trage verzending. Dat is m.i. wel achterhaald in deze tijd met webshops waar je tot in de avond kan bestellen en de volgende dag een levering volgt. De levering van de schoenen duurt een week.

Mooie shopervaring

Snelle levering ! Zoals altijd !

Een nette service

Toen ik slippers bestelde (met een kleur verschil) is dat eerlijk verteld. En dat geeft vertrouwen.

Super geregeld

keurig verzorgd en snel geleverd

Heerlijk slippertje

Leuke sandaal/slipper gekocht. Erg blij met de goede service! Door een advertentie kwam ik bij jullie op de site. Zeker een aanrader!

Veel keuze mooie merken

Altijd snel geleverd

Van bestellen tot ontvangst pakket is alles duidelijk en naar verwachting!

Aanbod presentatie prijs en logistieke invulling zijn prima in balans. Van Arendonk heeft omnichannel retail goed op de rit staan!

Prachtige slippers lopen Zalig

Ben heel blij met mijn 2e paar teenslipper-sandaal van Gioia. Ze staan mooi en stijlvol aan de voet, top materiaal én lopen heerlijk !

Geweldige service en geweldige laarzen!

Van Arendonk is er in geslaagd zelfs mijn ervaring in de webshop persoonlijk te maken. De klantenservice heeft service heel erg hoog in het vaandel staan. Vóórdat de laarzen werden verstuurd ontving ik een mail van Bas om iets te valideren. Dat maak je eigenlijk nooit mee. Ik heb dat heel erg gewaardeerd en kom zeker terug bij Van Arendonk! Maar eerst ga ik heel veel plezier hebben van deze aankoop!

Een hele fijne zaak.

Ik was jaren klant bij vorige eigenaar. Heb 15 jaar in Nijmegen gewoond en nu weer terug in Arnhem. Na een etentje met mijn ochter de Janstraat doorgelopen en even bij van Arendonk gekeken. Een geweldige zaak. Ben meteen weer verkocht en zal hier schoenen blijven kopen. Zeer tevreden.

Uitstekende en persoonlijke service

Onlangs slippers besteld. Helaas ontving ik een bericht van Van Arendonk dat de verkeerde maat slippers in de doos zaten en dat de juiste maat niet meer te leveren was. Optie: of andere slippers voor hetzelfde bedrag uitzoeken of geld teruggestort krijgen. Ik ging voor het eerste en zocht een nieuw stel slippers uit, die blijkbaar een cent goedkoper waren. Weer ontving ik een berichtje van Van Arendonk dat de slippers zo snel mogelijk verstuurd zouden worden en of ik de cent teruggestort wilde op mijn rekening. De volgende dag ontving ik de slippers. Wat een fantastische service!

Twee opmerkingen: Post NL tekenen bij ontvangst is door de ontvanger en niet door de bezorger. Bij bezoek in de winkel was de vraag kan je nog iets met de prijs, antwoord was nee. (Harris) 4 weken later op internet ruim 120 euro voordeliger. In de winkel had ik met minder genoegen genomen.

Vriendelijke personeel

Ik moest iets ruilen en het is goed gegaan

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.