Vriendelijke personeel

Ik moest iets ruilen en het is goed gegaan

Dikke 10 voor de Klantenservice

Schoenen via webstore besteld. Ik werd netjes door de klantenservice gebeld dat het laatste paar in mijn maat wat vlekjes vertoonde. Of ik ze toch wilde hebben of er liever vanaf wilde zien. Ze toch op laten sturen. Als ik besloot ze te willen houden zouden ze nog wat met de prijs kunnen doen. Bleken uiteindelijk niet te passen en dus het geld direct terug op mijn rekening. Kortom hele goede snelle service.

Snelle service!

Veilig.. snel.. vriendelijk.. makkelijk.. exclusief.. Zomaar wat steekwoorden: van Arendonk!!

Op zich goed en toch nog snel ondanks de sale

Helaas werd echter bij het afrekenen niet de prijs in de sale gebruikt maar de originele ..

Keurig verpakt en snel bezorgd!

De bestelling is altijd keurig verpakt; je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en de artikelen zien er altijd precies uit zoals op de foto!!

Snel

Mooie Ugg sandalen besteld. Na 4 dagen in huis. Netjes verpakt.

Snelle levering van top kwaliteit achoenen

Veel keuze van mooie achoenen en laarzen. Snel geleverd en altijd een vlotte afhandeling als ik wat terug moet sturen.

Vriendelijk personeel

In de winkel in Groningen schoenen besteld want deze waren niet meer op voorraad. Track and tracé van post nl ontvangen. Vervolgens duurde en duurde het maar dus ik erachteraan gebeld naar (Arendonk) om te vragen waar mijn schoenen bleven. Deze waren door post nl terug gestuurd omdat het adres volgens hun niet bleek te kloppen, maar zodra de schoenen weer bij hun binnen waren werden ze opnieuw naar mij verzonden wist een vriendelijke medewerker mij te vertellen. Een aantal dagen later kreeg ik een mail van de financiële afdeling van Arendonk op welk rekening nummer wou doorgeven zodat het bedrag retour gestuurd kon worden aangezien ik de schoenen retour had gestuurd. Huh dacht ik? Ik heb mijn schoenen niet binnen gekregen., Ik weer met jullie gebeld en de vriendelijke man zou doorgeven dat mijn schoenen dus gewoon weer opgestuurd naar mij konden worden en ik mijn geld dus niet retour wil maar mijn schoenen. Eind stand ik heb mijn schoenen nog niet., dus ik hoop dat dit goed komt want ik heb ook nog geen nieuwe track and tracé ontvangen.

de verzending erg lang duurt, dit heeft een week geduurd

ik vind dat je erg lang op je schoenen moet wachten ik heb een week moeten wachten, het schijnt zoals ik om mee heen heb gevraagd bij andere normaal te zijn bij Arendonk ik kan me herinneren van vorige bestellingen dit nooit het geval was maar dit van de laatste tijd is. jammer ,

Online gevonden wat ik zocht een binnen een paar dagen thuis bezorgd. De schoenen zitten fantastisch

Deze schoenen zijn geweldig. Ik heb twee grote zooltjes voor mijn dubbel doorgezakte voeten. Die passen niet overal in dus het is soms lang zoeken naar de juiste schoen. En die heb ik hier gevonden! Zeer tevreden!

Online goed overzicht Van de collectie.

Twee paar mooie schoenen besteld. Jammer dat het lang duurde voordat de bestelling bij mij binnen was. Komt dit door de bezorgdiensten van Post.NL ?

Beter dan verwacht!

Drie paar schoenen gevonden afgelopen week, in de uitverkoop. Een ervan was niet in gewenste kleur in de winkel en werd thuis bezorgd: erg goede service!

Goede service!

Na telefonisch overleg met een aardige en kundige dame uit Breda schoenen besteld, maar toch te klein helaas.

Communicatie en afspraken duidelijk en worden nagekomen.

Goede kwaliteit

Zeer behulpzaam

Mijn bestelling last minute geplaatst. Wist niet zeker of het op tijd zou komen en derhalve contact gehad met service team. Ze hebben meteen gehandeld en schoenen waren op tijd bezorgd. Perfecte schoenen Nubikk! Dank Arendonk!

Mooi produkt, blij mee Levering duurde wat kang

Prima snelle bezorging …en van oudsher prima kwaliteit schoenen. Smits heeft een waardige opvolger in van Arendonk.

Leuk geholpen, goed assortiment

Zondermeer goed. Mooie collectie, goede merken, prettige sfeer en leuke verkoopsters!

De schoenen zijn net zo mooi, als op de website.

Het duurde 1 week voordat de schoenen er waren en heelaas paste een paar niet. Ben erg tevreden over de kwaliteit en met de sales een aantrekkelijke prijs, nu.

Op tojd geleverd. Artikel zoals verwacht

Prachtige Pumps.

De online assortiment van de elegante mooie kwaliteit schoenen van Arendonk zijn echt aan te bevelen aan mijn vriendenkring.

Redelijk

De schoenendoos was bij aankomst behoorlijk beschadigd. De schoenen waren verder in goede staat maar voldeden niet aan wat ik ervan verwacht had. Ik bewaar mijn schoenen altijd in de doos dus dit is voor mij wel een punt.

Snelle levering. Mooie schoenen

De klant is koning.

Meedenken en zoeken naar oplossingen hoe je toch de slippers die je leuk vindt kunt passen in andere kleur en kunt kopen ook al zijn deze niet meer in de zaak aanwezig. Wijzen op voordeel wanneer je online in de winkel koopt is ook sympathiek.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.