Nog steeds niets ontvangen

Op 16 juni bestelling gedaan en betaald Vandaag, 24 juni, enquete via mail om jullie te beoordellen. Bestelling heb ik echter nog steeds niet ontvangen. Dit duurt echt te lang!

Goede service. Professionals

Goede service en heel klantvriendelijk

Tevreden.

Mooie sandalen en lopen heerlijk. Duurde wel lang voordat ze geleverd werden maar dat lag aan Post Nl.

Top kwaliteit loopt heerlijk

Schoenen zijn lopen super lekker het zijn schoenen die je overal onder kan doen enigste nadeel is dat ik pas 5 dagen later de mail had gekregen van de bevestiging voor de rest erg tevreden mee

Dik tevreden

Mooie kwaliteit, mooie uitstraling, en goede pasvorm.

bestelling en levering waren prima. Wel jammer dat de levertijd relatief lang is, met name het tijdsbestek waarin de bestelling klaargemaakt gaat worden.

Bijzondere schoenen gekocht, snelle levering, top!

Via internet gezocht en gevonden, prachtige kwaliteit goudkleurige schoenen. Snelle levering, geen verzendkosten. Heel blij mee!

Favoriete flipflops voor goede prijs

Snelle service en topprijs.

Een slechte klantervaring bij 1e bestelling

Zowel de voorradmin, product bleek andere maat te hebben dan op doos en website, als het afzetkanaal, ik kon alleen met een identiteitsbewijs (niet zijnde digitaal) zonder dat dit in de mail aangegeven stond, de schoenen meekrijgen, als de service, ik krijg wel kosten in rekening gebracht, zijn niet op orde. Dit was mijn 1e een direct laatste klantervaring met Van Arendonk.

Goede prijzen. Mooie spullen. Snelle levering. Duidelijke dienstverlening

Prachtige schoenen.

Zowel mijn man, als mijn zoon zijn zeer tevreden over de schoenen sun 68

Goede ervaring

Goede communicatie, ook als je mailt. Product vlot aan post.nl afgeleverd.

Goede ervaring zoals verwacht

Ik beschrijf mijn ervaring als kort en krachtig. Ik wilde mijn schoenen zo snel mogelijk en kreeg ze ook erg snel. Ben heel blij Met mijn nieuwe schoentjes.

Tevreden

Super ik ben tevreden

Uitstekende schoenen

Koop al jaren me schoenen bij van arendonk heel leuk personeel word leuk behandelt. Fantastisch

Prettige medewerkers, mooie collectie, en geweldige service.

Bijzonder, onwijs leuke multicolor en comfortabele sandalen.

Al een tijdje was ik op zoek naar sandalen die comfortabel maar net iets anders zijn dan waar de meeste mensen op lopen. Ze moesten ook multicolor zijn en toch ook wel opvallend als je een basic jurkje of broek draagt dat de sandalen je aandacht zou trekken. Opnieuw en anders op internet gezocht naar sandalen en toen kwam ik uit op deze website "Arendonk". Ik werd gelijk enthousiast van de kleurrijke sandalen die ik op de site zag staan en heb er meteen 1 paar besteld. Mijn normale maat is 37 maar ik neem van sandalen altijd een maatje groter. Zo nu dus ook maat 38 en ze zitten perfect en comfortabel. Een echte aanrader als je iets bijzonders zoekt en tegelijk voor comfor gaat. Wie weet dat ik binnenkort dezelfde sandalen bestel maar dan met andere kleuren.

Snelle goede service

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Mijn mt was er niet meer bij. Er werd naar ander filiaal gebeld en daar werden er 2 maten voor me weg gezet....

Prima schoenen

Werden alleen 2 dagen te laat geleverd

Hele goede service

Heel goed en fijn

De beste kwaliteit met grote aandacht voor de klant, mijn favoriete schoenenzaak!

De beste kwaliteit schoenen met grote aandacht voor de klant. Mijn favoriete schoenenzaak.

Perfecte en snelle service

Normaal gesproken hou ik niet van internet shoppen, maar aangezien ik Van Arendonk ken uit de stad heb ik totaal geen twijfels bij de webshop. Ik heb nu al een paar keer aankopen gedaan en allemaal perfect verlopen.

Super communucatie

Schoenen ontvangen en zitten prima!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.