Mooie schoenenzaak, kwaliteit

Snelle levering. Goed geïnformeerd.

Geweldige service

Geweldige service

prima levering

vorige week woensdag laarsjes besteld via de website en opgehaald in de winkel. Helaas zie ik begin van de week dat ze stevig zijn afgeprijsd . Dat vind ik jammer dat daar niets mee gedaan is, zeker omdat we voor mijn man ook 2 paar schoenen hebben gekocht

Te lang moeten wachten

Meer dan 1 week wachten op bestelling

Arendonk top

Slippers eerst bij Bastiaansen gekocht. Toch niet de goede maat. Teruggebracht, werd verteld dat deze uitverkocht waren. Keek op jullie site; kon ze gewoon bestellen. Men nam niet de moeite dit te checken. Dus online, top,

Prima service en goede nalevering

Prima service, jammer dat mijn maat niet op voorraad was in de winkel, maar netjes paar dagen later afgeleverd op huisadres

Schoenen aanbieden die niet leverbaar zijn

Ik heb schoenen besteld via de website afgerekend en wel, blijken de schoenen helemaal niet leverbaar te zijn. Vind ik een slechte zaak.

Bij retour vragen ze 4,95 retourkosten

Bij retour vragen ze 4,95 retourkosten. Dit zou binnen 14 dagen kosteloos moeten.

Top.

Zeer kundig en bekwaam geholpen. Ook geheel vrijblijvend,dus zeker een aanrader. Ook waren de schoenen op tijd bezorgt! Alles bijelkaar in 1 woord top!

Hele goede en snelle service!!

Mijn slipper lieten de kraaltjes los ik had ze 1 1/5 dag aan en toen ging het al los. Gebeld en gemaild Snelle reactie en goede oplossing.

prima geholpen

mooi, snelle levering en komt volledig overeen met de foto

Ben in de winkel prettig geholpen

Ik wacht nu ruim een week op de laarsjes die voor mijn mijn maat besteld zijn en ik vind dat eigenlijk te langl

Uitstekende service.

Telefonisch contact betreffende het ruilen van te klein bestelde schoenen was prima.

Mooie collectie en vriendelijk geholpen

Kwam de winkel in en daar stonden ze :) de schoenen die ik heel graag wilde maar ze hadden ze niet in mijn maat (in de winkel) :( de verkoopster reageerde daar snel op door te kijken op jullie site en zag dat er nog maar 2 paar waren gelukkig konden we snel reageren door de wal in de winkel en hebben we ze gelijk besteld en kreeg ze keurig thuis gestuurd. Dus hier reageert een tevreden en blij iemand

Levering

Ik heb mijn bestelling van 1 juni nog steeds niet ontvangen. Ook geen bericht van vertraging. Jammer jullie hebben mooie schoenen.

leuke collectie

vriendelijk geholpen en ook tijdens het bestellen in de winkel achter het beeldscherm mij op weg geholpen. De voeten wijzen ons een weg met schoenen van Arendonk in Oeteldonk..

Mooie schoenen

Ze hebben een mooie collectie en een prima service

Spullen worden netjes verpakt en geleverd

Nadat ik mijn schoenen bestelde op maandag avond, werden ze pas op zaterdag bezorgd. Dit viel buiten de aangegeven lever tijd. Het moment dat post nl het pakket had ontvangen ging het wel snel. Helaas bleken de schoenen te klein en heb ik ze de dinsdag erop terug gestuurd. Helaas tot op heden geen bevestiging van ontvangst en is het geld ook niet binnen een paar dagen terug gestort.

Fijne service

Snelle levering en goede service. Zeker aanrader

Vriendelijk geholpen . Slippers werden besteld . Paar dagen later kon ik ze al ophalen in de winkel

Positief

Snel, correct, klantvriendelijk

Lange levertijd

Wel goede schoenen.Jammer voor de lange levertijd en het niet gratis retoureren via de webshop.

Ik zou zo weer schoenen kopen bij van Arendonk!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de schoenen en alles wat daar bij hoort.

De bestelling was snel binnen , top

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.