Top service maar deze keer iets minder enthousiast over het product.

Ik heb een paar schoenen gekocht waarvan de rechterschoen een pas-schoen bleek welke al flinke gebruikssporen had. Na een mail kreeg ik gelijk reactie en werd mij een prima voorstel gedaan.

Mooie zaak, prettig en behulpzaam personeel.

Super vriendelijk geholpen

Leuke sneakers gekocht. Verkoper had alle geduld en was erg gezellig. Sfeer veel leuker weer dan voorheen.

Naar verwachting

Schoenen waren prima naar verwachting en levering binnen 4 werkdagen. Jammer dat het niet sneller geleverd kan worden, maar dat was wel netjes vantevoren aangegeven.

voor herhaling vatbaar

duidelijke omschrijving en communicatie.

Goed en zeer tevreden

De website werkte niet, ik kon mijn pakketje niet volgen. Gebeld en ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Schoenen gewoon goed en netjes verzonden.

Fijne winkel mooie schoenen

Mooie schoenen goede service

Gemak dient de mens.

Het scheelt veel tijd om naar de stad te gaan, duur parkeergeld betalen. Je pakket makkelijk te volgen en snelle bezorging. Super!

Goed geregeld

1 minpuntje, geen e mail gekregen toen de schoenen afgeleverd waren bij het afhaalpunt! Zelf moeten bellen hoe het zat!

Prima levering van mooie sneakers.

Zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen.

Al jaren fijn geholpen

Verkoper in Eindhoven al jaren klant van. Zeer professioneel en enthousiast.

Prima.

Schoenen zijn helaas terug gestuurd omdat ze te strak zaten. Vind het jammer dat wij en verzendkosten + retourkosten moesten betalen. Al met al z'on €10 totaal Zal hierdoor niet zo snel weer bestellen. Ook levertijd was iets langer dan bij andere webshops.

perfecte en snelle levering

Super klantvriendelijk!

In de winkel in Den Bosch mijn favoriete sneakers online besteld. Thuis een paar dagen later netjes afgeleverd.

Netjes

Goede en nette verpakking.

Handig snel en omruilen in de winkel top

Netjes en verzorgd verpakt. Omruilen in winkel voor andere maat helemaal geen probleem. Prima totaal service!

Snelle service, mooie tas

Een hele mooie tas besteld van Hispanitas die keurig verpakt werd bezorgd! Dank team Van Arendonk!

Top winkel

Geweldige service. Mails worden per omgaande beantwoord en mijn dubbel bestelde en betaalde schoenen werden dezelfde dag nog gecrediteerd. Top..

Zeer vriendelijke service en snel bezorgd

Dit bedrijf zou ik van harte aanbevelen. De schoenen die ik besteld had, bleken een kleine verkleuring te hebben. Hierdoor kreeg ik korting aangeboden. De schoenen werden na mijn goedkeuring snel verZonden. Kortom; uitstekende service en klantvriendelijk!

Goede prijs kwaliteitverhouding. Verzendkosten hoog

Goede prijs kwaliteitverhouding Bezorgkosten en retourkosten wel erg hoog. Houdt mij tegen om voor jullie te kiezen. DHL is goedkoper en alleen retourkosten zou ik redelijk vinden Ik zou geen webshop bestellingen aanbevelen

Snel geleverd!

Goede snelle service

Het wachten was niet fijn maar wel waard

Schoenen besteld op zaterdag, levertijd 1 dag. Fijn dat wordt dinsdag dacht ik. Ivm weekend ertussen. Kreeg verder geen mail dus contact opgenomen want in mijn accountstind andere maat als in mijn bevestiginsmail. Levertijd was volgens telefonisch contact zeker 4 a 5 werkdagen ivm verwerking. En gegevens account waren fout (gelukkig maar) Uiteindelijk woensdags geleverd dus 4 dagen viel mee. Maar informatievoorziening kan beter, zeker als bekend is dat account geen juiste weergave geeft (maat) en wesite ook niet (1 dag levertijd) Schoenen is mijn zoon dolblij mee.

Zeer behulpzaam en goed gehumeurd in de winkel!

In de winkel netjes geholpen ook nog op de rand van sluitingstijd. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Vervolgens andere kleur online besteld.

Goede website. Alles verliep soepel. Aankoop en het toesturen. Product uitstekend

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.