Slecht

Heb zondag 14 Mei schoenen besteld en betaald en verschillende keren gebeld waar ze blijven en nu 23 mei zijn ze nog steeds niet geleverd.ben zeer teleurgesteld en benieuwd of ze vandaag geleverd worden.

Topwinkel !!!

Heel fijn geholpen. Mijn maat was er niet in de gewenste kleur. Samen met een verkoopster online besteld en binnen 2 dagen thuis bezorgd.

Nog steeds niets ontvangen.

Nog steeds niet ontvangen. Post nl geeft al de hele week aan te gaan bezorgen, en een paar uur na het tijdblok, veranderen ze de leverdatum. Andere bezorgdiensten doen dit beter.

Super goed

Netjes behandeld helemaal niks op aan te merken zal er meer kleding gaan kopen

Fijne webshop met mooie schoenen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst direct een mail ontvangen met de bevestiging. Schoenen waren snel verzonden en zitten heerlijk. Aanrader!

Ruime keuze uit moderne dames- en herenschoenen, klantgerichte en vriendelijke medewerkers!

Of het nu gaat om sneakers, enkellaarsjes, zomerschoentjes of zakelijke herenschoenen, de keuze is zo gevarieerd. En je wordt altijd vriendelijk ontvangen en geholpen!

Geleverd zoals beloofd.

Vriendelijk geholpen in de winkel. De schoenen waren niet op voorraad in de winkel maar werden een paar dagen later thuis bezorgd. Handig dat grote online bestelscherm in de winkel.

Vriendelijke medewerkers, uitstekende service

Medewerkers zijn erg servicegericht. Helaas bleken de sneakers die ik besteld had niet meer leverbaar. Mijn geld werd direct teruggestort.

Matig

De levering duurde vrij lang, tot slot de schoenen terug willen sturen maar dit kost €4,95 extra dus ik heb ze zelf maar terug gebracht naar de winkel waar de medewerkster wel vroeg of ik andere schoenen wilde maar niet eens de moeite nam om de doos te openen om te checken ? Ook geen bewijs van ontvangst of iets dergelijks wat ik wel verwacht had.

Topservice! Tot snel

Goede klantenservice

Mooie schoenen besteld, echter geen verzendbewijs en ook geen afleverbevestiging (ophalen in de winkel). Waar de eerste persoon van de klantenservice nog wat 'standaard' reageerde ('wacht nog maar ff af'), was de tweede persoon een paar dagen later heel vriendelijk en inlevend en was het probleem zo opgelost. Daarom toch een 9. Op basis van het eerste bericht van de klantenservice zou het een 6 geworden zijn (het bericht was gewoon niet zo aardig terwijl je eigenlijk al wist dat er eigenlijk iets fout gegaan was...), maar de tweede persoon heeft dat goedgemaakt. En de schoenen zelf zijn geweldig. :-)

Mooie collectie

Vriendelijk personeel.mooie collectie

Vriendelijke communicatie, vlotte levering

Vriendelijke communicate Vlotte levering

Hartverwarmend

Ontzettend fijn geholpen in Eindhoven door de mannen met koffie en gezellig praatje ..en ontzettend mooie open schoen gekocht met super kleurtjes en ook heel gezellige winkel met bloemetjes voor op de inkomtafel en het nieuwste boek van de schoenen en heel verzorgde nette winkel ..voelde me helemaal welkom

Verzenden duurt erg (te) lang

Snelle verzending en leuke schoenen!

De schoenen werden snel verzonden en de website is makkelijk in gebruik. De items op de website zijn zeker on-trend!

Super snel en gemakkelijk

Snel besteld Snel ontvangen

Mooie schoenen

Hele toffe schoenen, voor mij helaas te groot.

Goede kwaliteit

Wachttijd best lang mag sneller

Blij ei, met super gave nieuwe sneakers

Heel blij met mijn nieuwe DW#RS sneakers. Bijna overal uitverkocht, maar hier nog verkrijgbaar. Nette verzending met correcte informatie.

Fantastisch!

Binnen 1 maand twee keer bij Van Arendonk mooie schoenen (4 paar) en een tas gescoord; mooie aansprekende colletie. Kom graag in Den Bosch en Arnhem en altijd een rondje door de fijne shops van Van Arendonk: een belevenis. Het team in beide shops: erg vriendelijk - behulpzaam : zij maken het de klant aangenaam. Ook de accessoires in Arnhem zijn top; zelfs katoenen teensokjes. Kortom: ik ben groot Fan van Van Arendonk

Zeer behulpzaam!!

Mijn gekozen schoenen waren niet in de winkel te koop dus via 1 handeling zijn ze besteld en binnen 2 werkdagen bezorgd Perfect geregeld en zeer aardige en behulpzame dame.

Fantastische winkel

Uitstekend personeel. Je wordt goed geadviseerd , alle aandacht voor de klant ! Ik kom er graag !

Slecht

De schoenen hebben schade

Super mooie kleur

Bestelling ging eenvoudig, duidelijke communicatie over wanneer ik de levering kon ontvangen. Mooi ingepakt met een leuk inspiratie boekje erbij. Schoenen zijn top, maat precies goed, kleur was ik ze voor bestelde en die is prachtig. Kortom blij met aankoop.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.