zeer tevreden

Zeer positief. Bezorging perfect geregeld binnen 3 dagen in huis

Vriendelijk , snel en correct

Zie boven

Goed geholpen in de winkel en vervolgens besteld via internet . Advies welke maat

Sublieme service

Tijdens een weekendje weg in de winkel inTilburg mooie Floris van Bommel gezien echter was mijn maat niet afwezig. De verkoper heeft ons geweldig geholpen door de schoenen te bestellen en te laten bezorgen.

Goede service, mooie collectie

Ik had online een sale bestelling gedaan en afgehaald bij de winkel Smits in Arnhem, was inmiddels verder afgeprijsd, het verschil werd keurig direct via de pin verrekend

Goede snelle service

Goede snelle service

Superservice

Snelle levering mooie kwaliteit voor n goede prijs

Prima geregeld

top!

in de winkel mijn schoenen uitgezocht, alleen was mijn maat niet meer in de door mij gewenste kleur op voorraad. In de winkel zijn online mijn schoenen besteld en 2 dagen later werden ze bezorgd

Vriendelijke hulp

X

Snel en prachtig artikel

zeer tevreden

Prachtige laarsjes

Geweldige kleur, model en vooral pasvorm!

Perfect!

Schoenen besteld via de website. Deze zijn netjes geleverd binnen de termijn die stond aangegeven op de website.

zijn mooi

vindt het alleen jammer dat er een kleinvlekje erin zit maar verder vindt ik ze wel mooi

geweldig tevreden

Alles prima in orde. Bestellen, leveren en de manier waarop het artikel verpakt is.

Jammer

Helaas mijn sneakers die ik had gekocht niet mogen ontvangen vanwege verkeerde maat in de doos. Geld was redelijk snel teruggestort. Jammer dat ze niet met kortingsbon of andere oplossing kwamen (bv ander paar schoenen in wel juiste maat met korting kunnen kopen)

Super tevreden!

Goeie kwaliteit schoenen. Perfecte pasvorm. Erg tevreden.

Ontbrekende informatie op de website

De schoenen waren helaas wel zeker 2 maten te groot, terwijl ik altijd maat 40 heb. Nergens stond deze informatie vermeld op de website. Jammer is dat als je ook retourkosten moet betalen ;-)

Prima service!

Mijn laarzen werden snel geleverd in een prima verpakking. Erg tevreden.

Fijn geholpen

Ik ben bij van Arendonk in Tilburg goed en fijn geholpen.

Beetje jammer van het terugstuur beleid

Terug stuur beleid zou gratis moeten zijn. Ik had Klarna gekozen als betaalmiddel helaas waren beide schoenen te klein die besteld waren, doordat ik en Klarna en het pakket moest terug sturen ben ik al 8 euro kwijt en dat vind ik echt veel te veel geld. Ik zal hierdoor niet snel meer bestellen bij van Arendonk

Bonne expérience

Bonne expérience, très content de mon achat mais dommage qu'il n'y ait pas la possibilité de choisir la langue.

de moeite waard om naar eindhoven te komen

super en heel positief

Goede ervaring. Schoenen waren er snel.

Prima ervaring. Schoenen waren er snel. Ze waren te klein. Terug gestuurd. Alles netjes en snel afgehandeld.

Zeer fijn geholpen

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.