Lopen heerlijk!

Ik heb ze nu een paar keer gedragen maar ik hoef ze niet in te lopen. Zitten meteen perfect! En ik vind ze ook super mooi.

Geweldige service!

Mooie merken! Vriendelijk en kundig personeel.

Super snelle levering

Ondanks dat er 4/6 werkdagen stond had ik het al binnen drie dagen ontvangen tijdens de drukke periode. Super service

Snel en vertrouwd bestellen!

Ik ben heel blij met m'n Uggs; zo blij dat alles goed is verlopen. Had ze op tijd en was erg snel! Ik vind het erg fijn en jullie zijn vertrouwd. Ik durf wel meer te bestellen bij jullie. Dank u wel.

Belofte waargemaakt

Zoals het hoort!

Prettig in de winkel in den Bosch geholpen, en de goede maat is keurig thuis bezorgt.

Ondanks de kerstdrukte werden mijn schoenen snel geleverd en in de gietregen in een dikke plastic zak voor de deur gelegd, zoals gevraagd. Hulde!

Vlotte levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer duidelijke communicatie

Perfecte communicatie en tijdsplanning

Fijne winkel

Hele fijne en mooie winkel. Ook de website overzichtelijk

Top product

Prachtige schoenen en een snelle levering

Altijd al fantastisch!!

Prachtige kwalitatief goede en vooral ook prachtige schoenen

Prima, goede en snelle service.

Snelle, keurige en goede service.

Prima levering van prima product!

Prachtige schoenen snel bezorgd

Erg tevreden!

Mooie schoenen! Ik ben erg blij met mijn aankoop. Aardige verkoper en snel geholpen!

Super service prachtige schoenen

snelle levering , duidelijk en kwaliteit

Mooie schoenen, nette prijs

Mooie Timberlands gekocht, netjes binnen 5 dagen in huis. Goede prijs voor goede kwaliteit!

Vriendelijk, behulpzaam en flexibel

De schoenen die ik graag wilde waren niet meer verkrijgbaar helaas. Van Arendonk heeft samen met mij gezocht naar het laatste paar in een andere stad en heeft ze direct besteld. De volgende dag kreeg ik een bericht dat ze al klaar lagen. En omdat ik te laat was heeft hij die dag ook nog 10 minuten na sluitingstijd gewacht om ze aan mij te verkopen.

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Tevreden. Duidelijke site. Snelle levering.

Webshop en winkel

Ruime keuze, mooie merken en collectie, snelle levering en netjes geld terug bij ruilen. Aanrader!

Great

Good communication, and the delivery was fast even though it was the holidays. 10 out of 10 would recommend.

Heel plezierig in Tilburg geholpen. Veel aandacht voor mij als klant. Geregeld dat ik mijn keuze schoen in Den Bosch kon ophalen.

Geweldige winkel

Ik raad het aan, ik ben zeer tevreden, de bestelling is snel voltooid, een deel van de bestelling is geaccepteerd voor retournering, ook geweldig!

Op de valreep nog een kerstkado besteld die gelukkig nog op tijd geleverd is!

Ruime keuze en service zoals het hoort!

Gewoon prima. Ruime keuze, bestellen gast simpel en op tijd en netjes geleverd. Zoals het hoort.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.